lauantai 25. elokuuta 2012

Teemme sen yhdessä!

Yhteenliittymien kautta ja avulla seuraavan meditaation tarkoituksena on todentaa rakkauden ja myötätunnon ulottuvuuteen siirtyminen, niin että jokainen meistä on luovana voimana siinä suunnattoman vapauttavassa prosessissa. Olemme Luojan kanssa luovia, joten panoksemme on ääretötmän tärkeä, merkittävä ja niin ollen tässä täyttyy myös tämän elämämme yksi tarkoituksista.

Perustana on eneragian käsitteet. Ajatus on ensimmäinen teko ja mielikuvituksen kautta, voimme yhdistää luovan energian siksi voimaksi miksi se on tarkoitettu. Harjoitus muuttuu juuri oikealla hetkellä todellisuudeksemme, mutta nyt olemme vielä kolmannessa ulottuvuudessa, aineellisuuden ja materian kahleissa. Myös me synnymme uuteen ulottuvuuteen eli meidän eneergiamme täytyy henkistyä, keventyä ja saavuttaa se värhtely, joka mahdollistaa syntymämme tai siirtymisemme. Kyse on koko universumin prosessista ja meidän tehtävämme on ottaa nyt se paikka, jonka Jumala suuressa rakkaudessaan on meille alusta alkaen tarkoittanut.

Älä ole huolissasi, jos elämääsi rasittaa keskenjääneet prosessit. Tämä meditaatio ja osuuteesi siinä, tulee kirkastamaan ajatuksesi, mielesi, henkesi ja koko olemuksesi. Kyse on osuudestasi eli siitä, että otat paikkasi tässä valotyöskentelyssä sillä uutteruudella, tahdonvoimalla ja uskolla, kun koet sen mahdolliseksi. Valinta on aina ihmisellä, mihin hän ryhtyy. Seuraukset koetaan aina henkilökohtaisella tasolla, omassa elämässä ja tulevassa.

Hiljentykämme ottamaan vastaan ohjaus ja muistetaan, että pyydämme ohjausta henkimaailman veljiltä, olennoilta, jotka rinta rinnan työskentelevät kanssamme, tässä suurenmoisessa tapahtuma sarjassa. Olipa uskomuksesi, uskonsuuntasi, mikä tahansa, tiedät, että rukoileminen on silta, joten henkimaailma pyytää niitä rukoilemaan, joille se on ominaisin tapa toimia.

Kehon rentouttaminen on alku. Tee se niin hyvin ja perusteellisesti, kun kykenet, juuri sillä menetelmällä mikä toimii. Keskity hengitykseen ja sydämesi tuntemiseen. Henkinen Sydämesi on katalysaattori rakkaudelle, korkeammille energioille ja universaalille yhdistymiselle. Visualisoi henkinen sydän keskelle rintaa ja väritä se vaaleanpunaisen hohteeksi. Keskity täysin tähän tuntemukseen, kun henkinen sydämesi hehkuu rakkautta. Viivy siinä tilassa nin kauan, että tunnet olevasi valmis siirtymään sielunistuimellesi, joka sijaitsee kolmannen silmän kohdalla kulmakarvojesi välissä otsalla. Sinivioletti hohde ja magneettisuuden tunne koko keholla viittaa siihen, että olet valmis seuraavaan vaiheeseen. Sielunsilmiisi alkaa muodostua kuva maapallosta. Tarkkaile, ilman ajatusta tai toivetta, miltä se näyttää. Hengitä henkisydäesi rakkautta ja ala luoda kullanhohtavaa vaippaa maapallon ympärille. Tee sitä niin kauan, kun tunnet ja koet, että jotakin on tapahtunut. Maapallo hehkuu vaalean hohteisena ja kirkastuu vähitellen prosessin edetessä. Näe ja koe sielusi silmin, että koko universumi tukee sinua. Olet nyt osa valotyöntekijöitä, hengitätä rakkautta, luot rakkautta, yhdyt rakkauteen. Virrata rakkautta ehtymättömästä Luojan lähteestä. Siivilöi valoa joka yhtyy muiden valoon. Tunne se. Viivy siinä tunteessa niin pitkään kuin se on sinulle mahdollista.

On aika palata. Vähitellen niin että opit tuntemaan eron henkisen energian ja materian välillä Siirryt kehotietoisuuteen, siihen elämän hetkeen, missä olet se mikä ja kuka olet. Tehdessäsi tätä maeditaatiota tulet aina vain tietoisemmaksi itsestäsi sieluna ja henkenä. Ymmärrät kehosi olevan maallisen matkan kulkupeli ja että sinun henkesi on se, joka työskentelee monella taajuudella.

Tämä meditaatio auttaa sinua siirtymään aineellisesta-  henkiseen ulottuvuuteen. Voit matkata henkisessä ulottuvuudessa siinä määrin, kuin henkiset aistisi ovat kehittyneet. Alkuun se voi tuntua hyvin haparoivalta, vaikealta ja epämääräiseltä. On kuin tutkisit aivan uutta paikkaa, jonka olosuhteet ja maisemat ovat täysin outoja ja viereita. Harjoittele ahkerasti, niin voimistut ja aistisi harjaantuvat uuteen ulottuvuuteen. Kyse on täysin tietoisesta toiminnasta, eli et ole unessa vaan valveilla. Juuri tässä on se tärkein asia, olet tietoinen itsestäsi ja siitä missä olet ja mitä teet.

Ohjaavaa apua saat aina pyydettyäsi sitä. He eivät voi ohittaa tahtoasi, joten jos aiemmin et ole luonut yhteyttä oppaisiisi, niin nyt se on aivan ehdottoman välttämätöntä. Juuri tämä linkittää meidät tähän prosessiin. Yksin emme kykene emmekä voi lisätä valoa siinä määrin, kuin se parhaassa tapauksessa on mahdollista. Samalla tavoin, meidän valonkantajien, tulisi kokoontua yhteisiin valomeditaatioihin, joko sopimalla yhteinen kellonaika tai kokoontumalla yhteen fyysisesti. Meditaatiota on hyvä harjoittaa  niin usein kuin se on mahdollista ja sopusoinnussa itsesi kanssa.

Halutessasi saada lisää tietoa yhteismeditaatiosta, pyydän sinua ottamaan yhteyttä minuun sähköpostitse eeta56@gmail.com.

" Tämä meditaatio on annettu tämän blogin kirjoittajalle korkeimmista lähteistä siitä syystä, että olemme lähestymässä uuden maailman syntyä. Me olemme yhteydessä kaikkiin teihin, ja käytämme kanavia, jotka kykenevät purkamaan viestimme fyysiseen ymmärretäävään muotoon. Neuvomme on, pysykää täysin tyynenä sisimmässä rakkauden tilassa, tapahtuupa elämässänne  mitä hyvänsä. Luottakaa Jumalaan ja hänen voimaansa. Epätoivon ja pelon muuttaminen valoksi on henkistä voimaa vaativa prosessi. Maailmassanne tapahtuu väkeviä asioita, koska puhdistuminen, keventyminen ja henkistyminen ei voi muuten ilmentyä. Tietäkää ja ymmärtäkää mitä olette tekemässä.Vain niin tekemällä otatte paikkanne tietoisuuttanne uudistavassa vaiheessa. Tämä on se merkitys-tietoisesti luova, henkinen olento. Rakkaus virtaa puhdistaen, uudistaen ja avartaen. Henkinen sydämesi on se keskus, minkä kautta voit tehdä osuutesi. Pyyntömme on, tee se, pyri siihen ja täytä paikkasi. Olemme tukenasi. Jaa tätä annettua ohjetta kaikille niille, joilla tiedät olevan edes aavistus meneillään olevasta muutoksesta ja kaikille niille, jotka jo työskentelevät tässä prosesissa. Amen."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti