maanantai 27. elokuuta 2012

Tarkennuksia

Nyt on tärkeää tehdä asioita. Meditoida, rukoilla ja toimia omassa arjessa rakentavasti. Ne keinot joilla voimme vaikuttaa, ovat niitä keinoja, joita olemme jo tehneet tai harjoitelleet. Saamani ohjaus on hyvin henkilökohtainen ja merkittävä. Tulen jakamaan kokemukseni kanssanne, kunhan saan omat energiani ja ajatukseni sopusointuun. Tämä vaatii aikaa ja syventymistä, koska kyse ei ole mistään "pikku-jutusta."

Oman henkisen itsen harjoittaminen voi tapahtua täysin turvallisesti, kun käyttää omaa ymmärrystään eikä lyö laimin arjen velvollisuuksiaan. Juuri arki, on se kenttä, missä henkistymistä kaivataan. Juuri lähimmäiset ovat niitä, joille voimme tarjota rakkaudellista ja huojentavaa tukea. Epäselvät ja vastukselliset ihmis-suhteet tulisi oikaista ja päästä tasapainoon niissä.  Jokainen meistä elää omaa itseään ulos maailmaan, mutta myös sisään henkimaailmaan. Tällä matkalla ei ole vapaamatkustajia, eikä kukaan meistä etene muutoin, kuin omien valintojensa kautta. Emme voi oikoa, jättää kokematta omaa luomustamme, olkoonkin, että on kokemuksia, jotka raastavat ja yrittävät  saada meitä pois tolaltaan. Siksi on tärkeää pysyä tyynenä ja omassa sisäisessä rauhassa. Suuttuessamme tai kauhistellessamme tapahtumia, lisäämme negatiivista energiaa ja vaikeudet vain jatkuvat ja syvenevät. Kaikki on energiaa ja me energisoimme sitä tuottamillamme ajtuksilla, tunteilla, sanoilla ja teoilla.

Rukoileminen ja avun sekä opastuksen pyytäminen on viisautta. On myös maltettava kuunnella saamansa vastaus. Kiirehtiminen, hössöttäminen ja ryntäily ei mahdollista vastauksen kuulemista. Kuuntele ja kuule, ota opiksi ja toimi; sydämesi kyllä tietää, mikä on sinulle kaikkein parasta, olkoonkin, että ympärilläsi pyörii mitä karmallisempia ihmis-suhteita ja tapahtumia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti