perjantai 3. helmikuuta 2012

Siirtymiä

Aikaa ei ole-on vain impulsseja jotka sykähtelevät tietyssä universaalisessa rytmissä. Energia on vallitseva ja sen kautta avautuu aivan toisenlainen todellisuus kuin missä me, täällä materiassa elävät ihmiset juuri nyt olemme. Kaikki on muuttumassa, myös me, vaikka sitä on vaikea havaita fyysisillä silmillä ja rajallisella päättelykyvyllä. Kyse on vapautumisesta, laajenemisesta, ulottuvuuksien välisen tietämisen lomittumisesta ja limittymisestä uuteen järjestykseen. Muistatko sinä, vaikka vain välähdyksittäin, jotakin joka kiehtoo ajatusta mutta sitä kuvaa tai muistoa ei saa palautettua mieleen? Näetkö kasvoja, jotka piirtyvät seiniin tai kiertävät kehää suljettujen silmäluomiesi alla? Tunnetko että joku seisoo tai istuu lähelläsi, vaikka et näe häntä? Uneksitko voimakkaita unia, joissa olet enemmän läsnä, kuin ehkä omassa arkisessa elämässäsi? Heräiletkö öisin merkillisiin kellon aikoihin 2.22, 4.44, 3.33 jne? Tiedätkö, nämä ovat niitä merkkejä että olet muuttumassa siksi mikä oikeasti olet, henkiseksi olennoksi. Et ole tulossa hulluksi vaan kyse on tämän ajankohdan haasteista sinulle. Mihin aiot suunnata huomiosi? Otatko vastaan ne universaalit viestit joita nyt tarjoillaan.Vapautatko itsesi ja aloitat siirtymisen siihen todellisuuteen jonka tiedät, syvällä alitajunnassasi, olevan tuloillaan?

Verkostot joissa olemme toimineet joskus ennen ovat aktivoitumassa. Sielut kohtaavat sieluja, joiden kanssa on sovittu yhteenliittymistä, sitten kun aika on. Nyt on se aika ja todisteita ulottuvuuksien välisistä siirtymistä on havaittavissa. Miten sitten toimia, että lupaukset ja tehtävät voivat toteutua tietoisina valintoina ja pyrkimyksinä? Unenomaisuudesta on voitava siirtyä todellisuuteen ja sen eron kuromiseksi on tehtävä jotakin voimistavaa. Se on tehtävä johon on paneuduttava, sillä ilman unesta siirtymistä, kauan aikaa sitten sopimamme velvoitteet, jäävät täyttymättä. Emme voi jäädä odottelemaan, että joku muu ottaa asiat hoitoonsa, koska se mitä olemme tulleet tänne tekemään on yksistään meidän itsemme tehtävä. Yhteenliittymiä on lukuisia mutta tunnusomaista on määrä 12. Tarkkaile ja tutki lähellesi tulleita ihmisiä ja niin löydät sen piirin mikä on omasi.

Piirissä istuu kaksitoista opetuslasta, jos sitä nimitystä käyttää. Tai piirissä, pöydän ympärillä istuu 12 innokasta opiskelijaa, jotka opettelevat muistamaan keitä he oikeastaan ovat. Ominaisuuksiltaan he täydentävät toisiaan, koska on tärkeää, että ryhmässä on 12 näköalaa, mielipidettä ja tahtoa. 12 vastaanotinta ja lähetintä. Piirteet joihin kannattaa kiinnittää huomio ovat seuraavat: Realistinen ajattelija, joka haastaa tarkastamaan motivaatiot, ajatukset ja suunitelmat, visionääri, jolla on kyky nähdä ajan, paikan ja tilan läpi, tasapainottaja, joka pelkällä olemisellaan rauhoittaa tilanteet ja silottaa energioita, puhuja, jonka ilmaisulla on energinen vaikutus kuulijoihin, kanavoija, joka tuo viestiä henkisiltä veljiltä ajan ja tilan tuoltapuolen, ongelmien ratkaisija jolla on selvännäköisyyden voimakas lahja, joka tietää toiminta tavat,  parantaja, jolla on ikiaikainen tieto parantamisesta, tiedottaja, joka kykenee muuntamaan puhutun sanan ymmärrettävään kirjalliseen muotoon,  organisoija, joka kokoaa tiedon tekemisen kielelle ja kykenee toimimaan alkuun saattajana, kokoaja, joka toimii yhdysiteenä muiden liittyminen välillä, hoitaja joka keskittyy piirin sisäisiin asioihin, täydentäjä, joka toimii siellä missä tarvitaan lisää energiaa.

Piirit eivät synny pakosta, vaan ne kokoontuvat sisäisen tietoisuuden kautta. Ne motivoituvat ja alkavat edetä siinä rytmissä mikä on sopusoinnussa jokaisen osallistujan kanssa. Voi olla, että piiri täydentyy jossakin vaiheessa siksi, että joku jää pois henkilökohtaisten syiden vuoksi. Tärkeää on muistaa, että jokaisella on oma vapaa tahto ja että tahtoon ei pidä puuttua.

Kaikki on etenemässä kohti siirtymistä uuteen ulottuvuuteen. Paljon on tehtävää mutta ei pidä epäillä sitä, etteikö apua ja tukea ole tarjolla. Meidän on kyettävä pyytämään. Tähän haluan liittää sen rukouksen ja pyynnön, joka muotoutui yhdessä kirkastutetussa kokoontumisessa. Muistammehan, että voimme elää runsaudessa ja olemme kykeneviä ottamaan myös vastaan, sen mikä kuuluu meille

" Olen kiitollinen tästä hetkestä, tästä päivästä, elämästä, kaikesta mitä on. Nyt otan vastaan maailmankaikkeuden kaiken rikkauden ja hyvinvoinnin, jonka tiedän aina omistaneeni. Kiitos, kiitos, kiitos!"


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti