sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Anna valon tulla-muutut valoksi

Uusien energioiden aika, tarkoittaa meille ihmisille, mahdollisuuksia edetä henkistymisen suuntaan. Henkistyminen tarkoittaa rakkaudellisuuden, elämänmyönteisyyden, ilon, toivon ja positiivisen tekemisen mahdollisuuksia. Valinta on kuitenkin jokaisella itsellä. Se ei ole automaatti, joka lapsahtaa itse kenenkin elämään, vaan mahdollisuus, ulottuvuus, joka tukee ihmisen valintaa edetä kasvussaan kohti korkempaa ja laajempaa tietoisuutta. Tietoisuus avaa ymmärryksen ja ymmärrys lisää tekojen johdomukaisuutta. Johdomukaisuus tuo elämään syyn ja seurauksen vastuun käsitystä. " Miksi toimisin elämää tuhoavasti, kun ymmärrän, että vastaan teoistani itselleni."

Uuden energioissa voin vihdoin päästää irti vanhentuneista ja ahdistavista tunnejäljistä, jotka sitovat elämäni ahdistukseen, syyllisyyteen ja rakkaudettomuuteen. Kaikkiallinen Luoja vahvistaa todellista minua minussa. Henkinen itse, ikuisuus joka ei pääty, tulee selvemmin esiin. Ymmärrän, että olen todellisuus todellisuudessa ja se määrittää koko elämän.

Uudessa tietoisuudessa luomisvoimani saa aivan uudensisältöiset mahdollisuudet. Minun on vain harjaannuttava siinä.  Ajatus on ensimmäinen tekoni eli on otettava voimakkaampi ote ajatuksiin. Sattumanvaraisten miellejohteisten ajatuksien elämä kuuluu vanhaan todellisuuteen. Tiedän mitä kohti olen etenemässä ja ymmärrän, että ajtukset johdattavat minut kohti sitä. Keskityn siis olennaiseen ja pidän mieleni suunnattuna rakkauteen kaikessa.

Uudet energiat auttavat meitä kuorimaan "sipulimme" vanhoista kaunoista. Vihdoinkin kykenemme ojentamaan kätemme, avaamaan kämmenemme torjumisen ja nyrkkiin puristamisen sijaan. Meillä on mahdollisuus, jota emme jätä käyttämättä. Onko meillä oikeastaan muuta vaihtoehtoa kuin mennä eteenpäin? Eikö eteneminen ole sielun syvin ominaisuus, joka antaa mielekkyyden ja motivaation opiskella elämää ja omaa todellista itseä? Henkistyessämme tämä piirre tulee voimistumaan ja se tarkoittaa hyvyyden ja rakkauden esilletuloa. Juuri sitä kaipuuta ja ikävää, jota olemme kantaneet mukanamme ensi elämästä alkaen. Se ikävä, joka on saattanut meitä matkaan  lukemattomat kerrat ja josta olemme uneksineet aina, vaikka emme ole kyennet sitä nimeämään.

Parantaja meissä jokaisessa on valmiina astumaan esiin. Energia virtaa voimallisemmin ja avaa mahdollisuuden siihen. Keskittymällä rakkauteen ja yhdistämällä ajatuksen siihen, hoiva ja hoito saavuttaa aivan uuden syvyyden. Harjottelu tekee mestarin. Lisäämme myönteisyyden voimaa, joka väistämättä johtaa pysyvään muutokseen. Maailmastamme tulee parempi paikka, koska ihmiset parantuvat. Sitä kautta alamme luoda uutta itseämme, muutoin se ei ole mahdollista. Kysymys kuuluu; oletko sinä valmis tekemään parannuksen, muuttamaan negatiivisuuden myönteisyydeksi, pelon rakkaudeksi ja välinpitämätöyyden välittämiseksi?  Jos sanot kyllä, niin astut uuteen maailmaan, uudistuneeseen elämään. Voimme yhdessä liittyä siihen ulottuvuuteen, joka tuo Jumalan todellisuuden todellisuudeksi. Tätä varten olemme syntyneet tähän aikaan, että olemme niitä uudisraivaajia, jotka murtavat aineen vallan hengen tieltä. Aine vajoaa ja henki nousee-se on Jumalallisen järjestyksen syvin olemus.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti