keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Uusi elämä

Maya kalenterin 21.12 2012 on nyt koettu. Maailmanlopun odottajat, siis ne, jotka uskottelivat itselle ja muille, että maailma loppuu, joutuivat pettymään tai helpottumaan. Uskotteluilla on valtava voima, jos ei muille niin niille, jotka elävät siinä tiedossa, minkä he ovat omaksuneet. Tieto siitä, mitä oikeasti on tapahtumassa on olemassa, mutta kovin harva tuntuu olevan siitä tiedosta kiinnostunut. Ihmiskunta rakastaa draamaa ja katastrofeja tai oikeammin media on opettanut ihmiset janoamaan niitä.

Historia on kirjoitettu meihin jokaiseen ja tietoisuutemmetila tulee esille näissä tilanteissa, jotka on kirjoitettu tietyihin päivämääriin. Olemmeko sitoutuneet pelkoon vain rakkauteen? Se peruskysymys, johon otamme jokainen kantaa, toimimalla tietyyä tavalla. Mallinnus on sisäänkirjoitetu meihin ja toteutamme käsikirjoitustamme tiedostaen tai automaattisesti. Kyse on tietoisuudesta.

Se suuri käsikirjoitus, joka on Jumalasta lähtöisin, tapahtuu kaikilla tasoilla joka tapauksessa. Meidän ihmisten tulisi vain tajuta, että yrityksemme selittää sitä, ei onnistu tällä kehityksemme tasolla. Selitämme sen, mikä sopii meidän uskomuksiin ja ymmärrykseen. Variaatioita on lukuisia ja kaikissa niissä on hiven totuutta. Koko totuus on paljon laajempi, että sen hahmottamiseen vaaditaan paljon syvempää, laajempaa ja koonaisvaltaisempaa älyä. Olemme kasvamassa kohti sitä ja jo sen oivaltaminen, avaa joustavuutta ja kärsivällisyyttä elämän selittämiseen. Ihmisen kasvuun kuuluu ilmiöiden tutkiminen ja niiden syys seuraus suhteiden selvittäminen. Haluamme selvittää ja selitää kokemuksia ihmisenä olemisesta, juuri sekin on merkki tietoisuuden olemassa olemisesta. Meissä on se jokin, joka odottaa kirkastumistaan. Vähä vähältä, pala palalta maailmakuvamme ja itsetietoisuutemme muodostuu siksi mikä se on.

Uusi elämä syntyy oivalluksen kautta. Tietoisuuden laajenemisen läpi valintamme tulevat kasvattamaan meitä kohti Jumalaa. Juuri nyt prosessimme on laajenemassa, koska maailmankaikkeus on siirtymässä uuteen vaiheeseen. Prosessi etenee joka tapauksessa ja ihminen on mukana siinä. "On niitä jotka menevät edellä ja tekevät ja niitä jotka tulevat perässä ja valittavat." Kehitys etenee tekemisen kautta, valintojen kautta siis vapaan tahdon kautta. Tietoisuus lisää valintoja rakkauden toteutumisen suuntaan. Matka on meillä kaikilla kesken, mutta jos kykenemme jokaisena päivänä tuomaan valintoihimme edes hitusen rakkautta, olemme oikeassa suunnassa. Pitäytyessämme pelossa ja negatiivisuudessa, emme etene emmekä kasva.Kierrämme kehää, elämästä elämään. Olemme kiinni karmallisissa suhteissa, joissa on koston ja sovinnon läksy elettävänä. Voiko se jatkua loputtomiin? Sitä voi jokainen meistä pohtia omalla kohdallaan ja vastaus löytyy vallitsevasta tilasta ja ihmissuhteista.

Nyt maailmankaikkeuden energiat tukevat mitä suurimmissa määrin vapautumistamme. Voimme vapautua menneisyytemme elämänkielteisistä malleista, tekemällä sovinnon itsemme, läheistemme, tekemisimemme ja aikomuksiemme suhteen. Voimme avata itsemme näille parantaville energioille, sydämemme kautta. Sydämemme on linkki anteeksi antamiseen ja rakastamiseen. Se ei tapahdu järjellisten spekulaatioiden kautta, vaan hyvin syvällisen henkisen prosessin kautta. Rukous ja pyyntö on avain uuteen. Vain pyytämällä, saamme tarvitsemamme avun. Apua tarvitsemme sinnikkyyteen ja rohkeuteen ryhtyä toteuttamaan syvällisen itsemme käsikirjoitusta. Siirtyminen vanhasta uuteen, tapahtuu vain toiminnan kautta. Pelkkä tiedostaminen ei riitä, vaan on tehtävä asioita toisin. Siinä on  siirtymisen ydin ja siitä vastamme jokainen itse.

Voimme mennä harhaan kuvitellessamme, että muutos tulee ylhäältä yhdessä yössä tai hujauksessa. Kasvu ei koskaan tapahdu ulkoisesti, koska kyse on aina sisäisestä henkilökohtaisesta prosessista. Voimme istua kehityspiireissä, kumartaa guruja ja ihailla niitä, joilla tuntuu olevan niin paljon tietoa kaikesta. Voimme kuluttaa aikamme aivan tyhjänpäiväisyyksien perässä, kun kuvittelemme, että joku muu voi edesauttaa avautumista, sirtymistä uusiin energioihin ja valaistumista. Jos et tiedä mitä tehdä tai olet epävarma, niin rukoile vahvistusta ja kuuntele, minkälaisen vastauksen saat. Vastaus tulee ja sinun tehtäväsi on valita mihin ryhdyt. Siinäkin tilanteessa valinta ja vastuu kuuluu sinulle. Emme voi paeta vastuutamme. Mieti, mitä se tarkoittaa sinun kohdallasi.

Maailma muuttuu ihmisen muuttuessa. Moni haluaa maailman muuttuvan, mutta kuinka moni on valmis muuttamaan omia tapojaan? Maailma muuttuu, se on aivan varmaa, koska se on Jumalan tahto. Miten sinun muutoksesi etenee? Se on kysymys, johon meidän jokaisen tulee ottaa kantaa omalta kohdaltamme. Mihin aiot ryhtyä nyt, elämän uudistumisen uudessa valossa? Elää niin kuin ennenkin? Sekin onnistuu, koska vapaa tahtosi on kulku lupasi. Jos tunnistat itsessäsi syvän kaipuun tasapainoon ja harmoniaan, niin se on merkkinä kasvusi etenemisestä. Et voi enää jättää itseäsi huomiotta. Sekin on tämän uuden ajan vaikutus ja voi olla, että elämän saaminen tasapainoon tapahtuu nopeammin kuin ennen. Jos sinussa on tahtoa toteuttaa muutos parempaan, maailmankaikkeus tukee nyt sinua mitä mahtavimmilla tavoilla. Sinä olet kuitenkin se, jonka tarvitsee haluta ja ottaa se ensimmäinen kuuluisa askel oikeaan suuntaan.

Tehtäviä riittää jokaiselle, kun valjastamme itsemme tähän prosessiin, on aivan varmaa, että saamme tarvitsemamme tuen, mitä upeimmilla tavoilla.

" Antaudu elämään, anna energia aallon kantaa sinua, lävistäen kaikki ne vielä pimydessä piilottelevat muistot rakkaudettomasta ajasta, erillisyydestä ja yksinäisyydestä. Avaa sydämesi Jumallailselle tulelle, joka pyyhkii tuskasi ja syyllisyytesi. On uuden elämän aamu. Sinä uudistut sitä mukaan, kun soluihisi loistaa puhdas Jumallinen ilo. Ilo elämästä ja tietoisuudesta valita rakkaus. Rakkaus on olemuksesi, ota se sydämeesi ja tiedä, olet jo kotona."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti