lauantai 22. joulukuuta 2012

Sydämen Joulu

Korkeammalle kohti olemisen onnea, tyytyväisyyden sisälle.  Tässä hetkessä on lupa hengittää sisälle ikuiseen itseen, uutta uudistavaa, laajentavaa energiaa. Itsen rajattomuus viiltää tajuntaa ja jossakin laulaa lintu. Oi ikuinen elämä, nyt näen sen, mistä eilen uneksin. Nyt käsitän sen, mikä vielä eilen tuntui utopialta.
Hiljaa ja hitaasti, vedän sinisen taivaan peiton itseni yli. Kietoudun tähän hämärään ja näen unta, jollaista en koskaan ole kokenut. Nukun ja olen valveilla, uneksin ja tiedän mitä seuraavaksi tapahtuu. Tätä on elämä uudessa mahdollisuuksien aamussa, kun maailma loppui eilen. Maailma voi loppua, mutta elämä ei koskaan.

Puhallan pakkaseen huurua ja katson kuuta,  jonka rinnalla miljardit tähdet tuikkivat. Nyt on Joulu, johon liittyy paljon muistoja menneestä elämästä. Uskomuksien hämäriltä kujilta kuuluu laulua ja kynttilöiden liekit lepattavat. Kuitenkin Kristus on syntynyt ja syntyy jokaiselle meistä, jossakin elämässä, johonkin aikaan. Rakkaus elämään on Kristus Lapsen tunnus.Se on koodattu jokaiseen meistä ja se lopultakin vapauttaa meidät tekemään oikeita asioita. Niitä asioita joista uneksimme eilen emmekä uskoneet voivamme koskaan ryhtyä tekemään niitä todeksi.

Uppoudu ystäväni katsomaan, kuulemaan ja  oivaltaman. Kitaron videon ja musiikin myötä toivotan Sinulle Sydämen Joulua. Blogiani on luettu yli 12 000 kertaa ja tiedän, että lukijat saavat teksteistäni uskoa, toivoa ja innoitusta. Henkitiimini kiittää ja taputtaa - yhdessä teemme paljon enemmän, kuin yksin kukaan kykenisi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti