maanantai 3. joulukuuta 2012

Ymmärrys

Lueskelin eri kanavointeja ja pohdin, kuinka monenlaista asiaa onkaan ilmassa. Kanavointihan on kirjoitus, jonka joku ihminen välittää henkimaailmasta, korkeammilta tahoilta. Tunnen kanavoinnin ja erotan ns. jyvät akanoista. On tärkeä ymmärtää  mistä on kysymys, koska tarjontaa on melkeinpä joka lähtöön.

Pelottelut ja yhden asian ympärillä pyörivät kirjoitukset, ovat usein astraalitason tuotoksia. Se tarkoittaa ihmiskunnan alemmanmielen ulottuvuutta. Ajatus on energiaa ja saman suuntaiset ajatusenergiat liittoutuvat yhteen, muodostaen mitä merkillisempiä maailmoita. Pelon lietsonta ja pakottavat sana käänteet osoittavat lähteiden alempitasoisuuden. Al empitasoisuus vetää ihmisen mieltä negatiivisyyteen ja epätoivoon. Maalmassa on niin paljon elämänkieelteisyyttä, että on ymmärrettävä, että myös kanavoinneissa niitä piilee. Loistokkaasti kerrottu kanavointi, voi myös osoittautua kirjoittajan oman mielikuvituksen ja guruhakuisuuden toiveeksi.

Mistä sitten voi tunnistaa hengenmaailmoista välitetyn viestin? Yksi merkittävä piirre on se, että se koskee suuria joukkoja ihmisiä ja siihen sisältyy toivoa, iloa ja rakkautta. Perustelen tämän sillä, että hengenmaailma on täynnä rakkautta. Siellä olevat eivät tule pelottelemaan tai pakottamaan ihmisiä. He avaavat näköalaa tekemiseen. Mihin meidän tulee ryhtyä, jotta kykenemme kasvamaan ja edistymään henkisellä polullamme. Mikä on tärkeää ja ensiarvoista henkiseltä kannalta, koska juuri siitähän on kysymys koko elämisessä. Mikäli uskot ja voiot ymmärtää olevasi sielu, eli henkinen olento, kanavoinnit ylevöittävät sinua. Ne eivät ahdista, ei pelottele eivätkä pakota tekemään mitään sellaista, mikä saattaa vaarantaa henkisen kasvusi. Ihmiset, jotka eivät ole vielä heränneet tiedostamaan omaa alkuperäänsä, voivat saada näistä kanavoinneista lisä pontta omiin valintoihinsa, tarkoitan elämänmyönteisyyden ja elämän kielteisyyden välille.

Murros, jota ihmisten luomat rakenteet ovat käymässä läpi, kuvastavat suuressa mittakaavassa yksilössä tapahtuvia muutoksia. Niin pienessä kuin suuressa, niin ylhäällä kuin alhaalla... Kehityksen sykli etenee omassa rytmissään ja niimpä koko luomakunta yhtyy siihen. Ei ihmiskunta ole ainoa, eikä ihminen yksilönä, ole kokemassa tätä murrosta. Kaikki olemme ns. samassa veneessä, mutta jokainen kokee murroksen omassa itsessään. Vanhat uskomukset väistyvät ja tilalle tulee tieto, joka kestää kriittisimmänkin arvostelun ja kritiikin. Jumalan totuus on pysyvää, eikä sitä voi kumota yksikään ihminen, olkoon minkälaisella vakansilla tai omaisuudella varustettu. Mielenkiintoista on todeta, että tiedeyhteisö on aina näiin aikoihin asti, yrittänyt tehdä Jumalan olemattomaksi, onnistumatta siinä. Mitä tapahtuu, kun siltä suunnalta ilmoitetaan, että Jumala on totta ja todellisuus, josa elämme? Monenko skeptikon ja Jumalan kieltäjän maailma romahtaa? Entä materialistit, joilla  on vain raha? Toisaalta ne uskonlahkot, jotka ovat omineet Jumalan vain itselleen, ei heillekkään taida niin hyvää kuulua, kun totuus tulee julki. Jumala on kaikkien ihmisten Isä. Se tietohan on kyllä ollut jo tiedossa, mutta yhä edelleen on lahkoja, joille se ei voi mennä jakeluun.

Ymmärrys kasvaa tietoisuuden laajentuessa. Siihen tarvitaan elämänkokemuksissa kasvua. Ilman kokemuksia, ei voi kasvaa. Elämä tarjoaa sen ulottuvuuden, jossa ihminen voi kasvaa kohti henkistä olomuotoa. Henkistymiseen liittyy sielu ja sieluun Jumalan luomistyö. Jumala on rakkaus ja ilmentää itsensä siinä. Henkistynyt ihminen on rakkauden läpäisemä ja tuo niin ollen palan taivasta maan päälle. Onnellisuus syntyy osallisuudesta Jumalan luomistyöhön. Ymmärrys on lamppu, joka valaisee tämän osan tästä matka osuudesta. Tällä hengenvalolampulla näkee ja ymmärtää syyn ja seurauksen vuorottelut, hengelliset kirjoitukset, kanavoinnit ja kaiken lisäksi sen valossa pelko katoaa.
Pelko on rakkauden poissa oloa, mutta se ei tarkoita sitä, että Jumala olisi jättänyt sinut. Sinun kanavasi on eri asemalla, maailman materialistien kuuluuvuusalueella. Jumalan kanava on rakkauden kanava ja sen voit kuulla vain kuuntelemalla sydäntäsi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti