lauantai 8. joulukuuta 2012

Vastustuskyky, immuunipuolustus, energiataso

Herätys! Otamme vastuun omasta elämästämme! Aloita tänään ja tulokset alkavat näkyä, tuntua ja kuulua heti.
Tiesitkö, että immuunipuolustuksesi taso on yhtä kuin energiatasosi. Energia on Jumalan olomuotoa, vaikka sitä ilmaistaan monilla eri nimillä. Tiedä ja ymmärrä, että olet osa kaikkeutta niin kuin kaikkeus on osa sinua. Et ole erillinen mistään, mutta voit erillistää itsesi omien uskomusjärjestelmiesi avulla. Painit aina itsesi kanssa, vaikka voit kuvitella, että väännät kättä muiden kaltaistesi kanssa. Sinusta on kyse kaikessa elämässäsi ja kasvustasi täyteen tietoiseen mittaan.

Sinulla on sielu, mikä osoittaa Jumalallisen alkuperäsi. Olet matkalla kotiin, valaistumisien eli oivalluksien läpi, henkiseen olomuotoon ja Jumalan yhteyteen. Kärsimys on seurausta rakkaudettomuudesta, johon olet elämiesi aikana sortunut eli valinnut elämänkielteisyyden elämänmyönteisyyden sijasta. Syyn ja seurauksen laki on yksi Jumalan luonnon laeista ja se viitoittaa Jumalan lapsen eli sinun elämääsi. Saat sitä mitä teet muille ja vastaat itsellesi ja elämällesi niin ajatuksista, sanoista ja teoista. Kasvusi on etenemistä hioutumisen läpi. Itsekkyyden karistessa tietoisuutesi avartuu ja laajenee. Alat ymmärtää elämän tarkoituksesi ja tiedät, että juuri sinun on tehtävä rakkaudensuntaisia tekoja. Ajatuksesi on ensimmäinen tekosi. Sieltä se siirtyy sanoihin ja lopulta arkiseen tekemiseesi.

Tärkein askel on se, että korjaat suunnan kohti henkistä olemustasi eli todellista itseäsi. Vain sinä voit korjata suuntasi. Opettele rukoilemaan ja meditoimaan. Rukoileminen on puhetta Jumalalle ja meditointi on Jumalan kuulemista, kuuntelemista. Jumalan olomuoto on energia, joten ylennä maallinen mielesi kohti henkeä. Sydäntila on henkinen asema, josta päin voit ylentää energiaasi. Avaa sydämesi anteeksi antamisen ja -pyytämisen avulla. Jos olet kuormittanut itsesi vihalla, kaunalla, katkeruudella, itsekkydellä, mustasukkaisuudella, kateudella, alemmuuden tunteilla tai ylimielisyydellä, ne täytyy kyetä selvittämään. Muista tuntemuksien ja tunteiden takana ovat asiat, mitkä ovat aiheuttaneet kyseiset tunteet. Asiat täytty hoitaa tasapainoon. Se on ensimmäinen konkreettinen asia, joka on tehtäväsi.

Rukoile Jumalalta tukea, apua, viisautta, voimaa, rohkeutta, oikeamielisyyttä, lempeyttä, vahvuutta, rehellisyyttä ja rakkaudellisuutta, koska juuri niitä tarvitsest selvittääksesi menneisyytesi negatiiviset sidokset. Meditoidessasi saat vastaukset rukouksiisi ja  hengenmaailman apu ilmenee elämääsi, mitä ihmeellisimillä tavoilla. Energiatasosi alkaa väistämättä nousta, kun virityt Jumalan valopiiriin. Samalla immuunivasteesi nousee ja saat lisää voimaa elämääsi. Lisä voima taas mahdollistaa välttämättömien muutoksien tekemisen aloittamisen. Sinun
 on siivottava elämästäsi kaikki joutavanpäiväinen roina ja roska, olivatpa ne kiinnittyneinä tavaroihin tai ihmisiin. Mielesi kirkastuu, ajatuksesi selkeytyvät ja alat nähdä, kuulla ja kokea itseäsi ja elämääsi paljon voimallisemmin, mutta myös herkemmin.

Ajatuksien siivoaminen on totista työtä, koska uskomukset, asenteet ja välinpitämättömyys ovat myrkyttäneet olentosi. Mielenhallinta ja keskittyminen ovat yksi avain hyvinvointiin. Ajatuksiesi sekasorto ja toivottomuus näkyy elämässäsi, mutta niin myös hillintä, ilo, myönteisyys ja usko. Mieti kumpaa sinä viljelet elämääsi ja niin ollen keräät myös sadon.

Ravitse kehoasi hyvällä ja ravitsevalla ravinnolla. Se mitä ajatuksesi tekevät sinulle, sitä ravinto tekee keholle. Muista siunata ruoka ja kiittää siitä. On tutkittu, että siunattu ruoka on terveellisempää kuin siunaamaton. Liikuta kehoasi raittiissa ilmassa. Nuku riittävästi ja opettele ottamaan vaari uniesi viesteistä.

Katso kotiasi. Se on kuin kehosi sielullesi. Mitä enemmän törkyä, sen kaaosmaisempaa ja tukkoista on elämä. Luovu liiasta suosiolla ja anna tarpeettomat tavarasi niille jotka tarvitsevat niitä. Mailmassa on paljon puutetta välttämättömyydestäkin. Ala tekemään hyväntekeväisyyttä ja lahjoita omastasi. Juuri hyväntekeväisyydestä on kyse henkistymisessäsi. Huomaat kuinka vähällä tulet toimeen. Se on signaali suuresta oivalluksesta.

Pankaamme hyvä kiertoon juuri tänään. Kiitollisuus lisää kiitetäävää.

Maa on niin kaunis...
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti