torstai 3. tammikuuta 2013

Mahdollisuudet

Mahdollisuudet onnelliseen ja tyytyväiseen elämään löytyvät meistä jokaisesta. Elämme tätä elämää, jonka olemme valinnoillamme mahdollistaneet. Ristiriidat, vaikeudet, vastoinkäymiset, haasteet jne. ovat opinpaikkoja, oman itsen hahmottamiseksi. Liitymme toisiimme lukemattomilla tavoilla, mutta jokainen meistä vastaa omasta osuudestaan näissä verkostoissa.

Asenteemme, uskomuksemme ja ajattelumme värittää elämämme. Negatiivinen asenne tuottaa väistämättä tyytymättömän elämän. Vanhojen kaunojen setviminen, toisten syyllistäminen, kaunaisuus ja katkeruus on varmin keino hukuttaa omat mahdollisuudet. Elämänkielteinen asenne ruokkii sairauksia ja väkivaltaa. Syyn ja seurauksen lainalaisuudessa,  joudumme käymään läpi sen, mitä teemme muille, muodossa tai toisessa. Oman osuuden oivaltaminen avaa mahdollisuuden muuttua ja muuttaa elämänsuuntaa ja -sisältöä parempaa kohti. Meidän on kuljettava jokainen hetki ja kokemus läpi. Emme voi oikoa tai kuitata tekemisiämme oman mielen mukaan, vaan taustalla toimii Jumallalinen järjestys. Vapaa tahto mahdollistaa vapautumisen tai syövereissä pysymisen. Uudet energiat, jotka voimistuvat voimistumistaan, haastavat vanhat rakenteemme olivatpa rakenteet henkilökohtaisia tai yhteiskunnallisia. Mitä Sinä teet haasteillesi tai vaikeuksillesi? Se on tuhannen taalan kysymys? Pitäydytkö syövereissäsi ja kestät hamaan katkeraan loppuun asti? Vai päästät irti, annat anteeksi niin itsellesi kuin muille, ja vapautat itsesi hornasta?  Valinta ja teko on sinun, niin myös seuraus josta tulet joko nauttimaan tai kärsimään.

Aloita keskustelu oman itsesi kanssa. Kirjoita vaikka kirje tai tee lista niistä tyytymättömyyden aiheista joita podet. Muista, että tunteet ovat seurausta jostakin kokemuksestasi. Tuntumiseen ja tuntemiseen juuttuminen estää sinua tekemästä asioillesi jotakin. Näe asiat ja tapahtumat tunteiden takaa. Mitä tapahtui, kun suutuit? Mitä tapahtui, kun riitaannuit jonkun ihmisen kanssa? Mitä tapahtui ja mikä sinun osuutesi oli? Ole täysin rehellinen ja kyse, mikä on totta? Tunteet värittävät kokemuksia, mutta jossakin siellä kaiken sekamelskan keskeltä voit löytää sen punaisenlangan pään, josta voit aloittaa. Valjasta halusi elää hyvä elämä, nyt siihen on olemassa ainutlaatuinen mahdollisuus, koska koko universumi tukee yritystäsi löytää oma todellinen itsesi. Mahdollisuuksien langat ovat käsissäsi tai oikeammin sydämessäsi.

Ahdistus, kipu, levottomuus tai syvä uupumuksen tunne, on merkkinä, että jonkun täytyy muuttua. Se joku on sinä itse. Paini ja vääntö tulee olemaan kovaa, koska et voi piiloutua verukkeiden taakse. Maailmankaikkeus on ottamassa suuren askeleen, suuri valaistuminen on käynnissä ja sinä olet mukana siinä. Elämme uuden ajan alkumetreillä, meitä kaikkia tarvitaan ja vastuumme on suuri. Emme voi epäonnistua, meidän on valjastettava itsemme tähän suureen muutokseen, jonka tiesimme olevan tulossa. Nyt on tekemisen aika, aloittamisen ja etenemisen aika.

Henkitiimini, joka kannustaa minua kirjoittamaan, puhumaan ja tekemään asioita, muistuttaa minua ja samalla blogini lukijoita, huolehtimaan jaksamisesta. Uusien energioiden virtaus nostaa pintaan ne haasteet, joista edellä jo kirjoitin. Emme voi edetä, jos kannamme mukanamme vanhaa krääsää. Jokaisella meistä on oma henkitiimi, joka odottaa pyyntöä yhteistyöhön. He eivät voi toimia, jos et pyydä apua tai tukea. He voivat vain seurata sivusta tarpomistasi, jos olet päättänyt niin. He ovat paikalla ja kuulolla aamusta iltaan ja yölläkin he päivystävät. He tietävät paineesi ja pahatolosi  paremmin kuin sinä itse, koska heidän perspektiivinsä on henkinen. Käännä katseesi sisään päin, hiljennä mielesi ja rukoile. Rukous on kuin radio kanavan kääntöä oikealle asemalle. Kuuluvuus voi olla ensi alkuun heikkoa, mutta älä lannistu. Sinun lähettimesi vaatii vähän säätöä, mutta voit olla aivan varma, että yrityksei noteerataan .Saat vahvistukset tavalla tai toisella.

 Jos olet ohjelmoinut itsesi negaatioilla, podet vaivoja ja ongelmia, ota käyttöösi Paranemisen Avaimet. Jos et tiedä niistä, ota selvää. Jos yhä edelleen kuvittelet, että on jokun muun tehtävä hoitaa asiasi ja terveytesi kuntoon, tulet pettymään katkerasti. Onnellisuus pillerit eivät poista syitä, vaan puuteroivat seurauksia. Vanhemmissa teksteissäni on selvitys Paranemisen Avaimista, joten  ensi innostukseen saat tietoa sieltä.

Mahdollisuudet ovat ulottuvillasi, mikä upea elämä, miten mahtava matka!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti