sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Mitä jaan kanssasi tänään?

Sunnuntai on pyhä. Tänään pyhitän aikani levolle, koska muuten en jaksa. On ymmärrettävä, että jos en koskaan päästä irti kiireestä, tekemisestä ja huolehtimisesta, en tule jaksamaan. Tämän päivän elän hengen yhteydessä Jumalaan. Kuunntelen ja kuulen, mitä sanottavaa Hänellä on minulle.

Hänenen läsnäolonsa kirkastaa sydämeni ja olemukseni. Epätoivo kaikkoaa, pelko häipyy ja väsymyksen tilalle tulee taydellinen lepo. On paljon tehtävää ja työtä, joka tulle tehdä. Velvoitteet ja tehtävät ovat ne, joihin olen sitoutunut. Nyt hengitän Jumaluutta ja uin armon virrassa. Tee sinäkin niin, juuri nyt. Päästä irti ja vain ole. Ole se oma todellinen itse, jonka tiedät ja tunnet, mutta jota olet ehkä piilotellut, jostakin syystä. Miksi piilottelet tai teeskentelet olevasi jotakin muuta? Herää huomaamaan, että se mitä olet, on sinussa se osa, jonka tulet viemään täältä mennessäsi henkimaailmaan. Et vie sinne teeskentelyä, et vehkeilyä etkä valetta. Opettele siis olemaan se, mitä olet. Samalla vapautat myös läheisesi heidän valta pyrkimyksistään tai teeskentelystään. Juuri nyt on sen aika.

Lukijani, henkitiimini ohjauksessa, olen avannut uuden blogin, jonka löydät osoitteesta: viestejahenkimaailmasta.blogspot.fi  Tämä blogi jatkaa elämäänsä, joten kannattaa seurata päivityksiä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti