keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Valo, valona, valoksi, valoon....

Jumala on valo tai Jumalan ilmenemistä voidaan kuvata valona. Pyydän sinua matkalle hengen maailmoihin. Kysyt, onko sen mahdollista? Olemme kaikki henkiä, meillä on päällysteenä aineellinen keho ja niillä, jotka ovat siirtynet kehollisesta elämästä hengenmaailmaan, heillä on energia keho. Olemme kaikki Jumalan lapsia ja liitymme toisiimme mitä upeimmilla yhteyksillä. Kyse on meidän kehittymisemme tilasta, henkisestä avautumisesta, henkistymisestä. Ne joitka ovat vielä siinä luulossa, että ei ole olemassa mitään muuta kuin aine, ovat poissa asemilta. Heidän henkiset vastaanottimensa ja lähettimensä ovat vielä ns. teon alla.

Miten voit matkustaa eri sfääreihin? Kehittämällä ja avautumalla niille ulottuvuuksille, missä yhteytesi oppaisiisi mahdollistuu. Ajattele, kanssasi työskentelee oma henki tiimisi. Heitä on useampia ja he kaikki tekevät työtä sen eteen, että sinä sallisit itsellesi aikaa tutustua ensin itseesi ja sitten heihin. Vapaa tahtosi on kasvusi perusta. Mitä enemmän annat itsellesi aikaa tutkia elämää ja sen ilmiöitä, sitä varmemmin saat yhteyden Heihin. Vapaata tahtoasi ei voi kukaan ylittää, koska kyse on sinun elämästäsi, kehittymisestäsi ja vartumisestasi henkiseksi-, itsensä tiedostavaksi olennoksi Kukaan ei koskaan voi pakottaa sinua. Vastaat siis täysin elämästäsi ja valinnoistasi itsellesi. Jumalan lait ovat pysyviä lakeja ja kaikki elämä mukautuu niihin. Se minkä kautta kehittymisesi ja kasvusi mahdollistuu on 100% oikeudenmukaisuus suhteessa muihin ja suhteessa itseesi. Luot oman "urasi" ja vastaat tuloksista. Kasvussa on kyse hioutumisesta.

Rukous on silta Jumalan luo.  Henki ylevöityy rukouksessa. Mieli keskittyy ja sydän rauhoittuu. Meditaatio on Jumalan kuulemista, kuuntelemista. Juuri meditaatio avaa yhteyden henkitiimiisi. Mielesi asettuu sille taajuudelle, että voit olla yhteydessä heihin. Niin kauan kun pääsi pälpättää, et saa asemaasi kohdalleen. Häiriöt estävät ymmärryksen vahvistumista ja kun kaipaamaasi yhteyttä ei synny, niin turhautumisesi saattaa estää koko asian. Olemme niin kärsimättömiä ja saamme sen vuoksi mennä pidemmän kaavan mukaan. Jos vain sallit itsellesi hiljentymisen ja suhtaudut siihen voimaannuttavana tekijänä elämässäsi, niin kohta huomaat edistyneesi. Henkitiimisi tekee tosissaan työtä sen eteen, että he ovat siellä valmiinä, kun sinä saat itsesi siihen tilanteeseen, että käännät vastaanotintasi heitä kohti.

Lue tämä "tarina" ja paina se mieleesi. Sulje silmäsi ja kuvittele miten tämä tapahtuu. Kuvittele itsesi päähenkilöksi ja anna mennä.

" Istun tässä aivan rauhan sydämessä. On aika siirtyä katsomaan miltä ihminen näyttää hengenmaailmasta päin katsottuna. Oppaani ovat valmistelleet minulle huikean matkan ja minun osuuteni on nyt vain nauttia kokemuksesta. Olen valmistautunut tälle matkalle hyvin. Kaiken mahdollistaa rauha tässä tilassa missä olen. Mikään ei saa häiritä minua. Se on minun osuuteni ja kun se puoli on kunnossa, voin aloittaa.

Suljen silmäni ja hengitän kehoni, mieleni, aivoni, hermojärjestelmäni rennoksi. Kaikki jännitys katoaa ja tilalle tulee miellyttävä lämpö. Suljettujen silmäluomien alla näen värejä jotka ovat merkkinä siitä, että oppaani jo odottavat minua. Sieluni istuin, kolmannen silmän kohdalla otsalla, lämpenee. Päästän irti ja liun tai liikun hengessä ylöspäin. Oppaani ovat ympärilläni, tunnen sen kihelmöitinä, lämpönä, turvallisuutena.

Valtava valo verkosto avautuu eteeni. Se jatkuu ylöspäin, sivulle ja alaspäin. Hienot energia virrat muodostavat energiaverkoston ja pisteiden sisällä on henki/sielu. Kaikki liittyy kaikkiin. Osalla "asemista" on himmeä valo, osalla pimeää ja suurin osa on täynnä valoa. Oppaani selittää, että valon määrä paljastaa sen, missä tilassa henki on. Valoisuus merkitsee tietoisuuden tilaa. Jumala säteilee valossa ja ne asemat joissa on valoa, ovat jo yhteydessä muihin, mutta valottomat asemat viestivät sielusta, joka vielä nukkuu eli ei ole tietoinen itsestään eikä hengestään.

Nousemme aina vain ylöspäin ja ymmärrän, että olemme nyt rajalla, jonne minä en voi päästä.Saan kuitenkin katsoa avautuvaa näköalaa. Hämmennys ja häikäistyminen ovat ne kuvaavat sanat, jolla voin kuvata näkymää. On mahdotonta pukea sanoiksi sitä, millä ei ihmisen kielessä, ole ilmausta.

Palaamme alaspäin ja menemme paikkaan, jossa asemilla ei ole valoa. Se ahdistuneisuuden tunne, mikä ympäröi tätä osaa, saa minut itkemään. Ymmärrän nyt, kuinka ihminen tietämättään sulkee itsensä pois valosta eli Jumalasta. Valo verkostot ovat kytkettyinä, mutta ihminen ei osaa, tahdo ja halua ottaa niitä käyttöönsä. Hän on pimeydessä ja omien ahdistavien pelkojensa vallassa. Tunne suurta surua, mutta oppaani sanovat, että jokainen ihminen on käynyt läpi tämänkin vaiheen. Se ei kestä loputtomiin ja kasvua tapahtuu myös pimeydessä. Ole huoleti, mutta jos tahdot, niin muista rukoilla niiden puolesta, jotka elävät pimeydessä. Ovatpa ne henget maanpäällä kehoissaan tai täällä henkimaailmassa. Rukoileminen vahvistaa Jumalan energioita. Kuvittele miltä siitä hengestä tuntuu, kun hän kamppailee omassa pimeydessään, kun yhtä äkkiä hänen asemansa ulkopuolelle syttyy valo? Pimeys väistyy ja henki herää väistämättä. Kyse on hänen tahdostaan, mutta me muut voimme viedä valoa hänen lähelleen. Se on hyväntekemistä ja sillä on suuri siunaus."

Palaamme kotiin, minun asemallani. Katson sitä uusilla silmillä. Voi Jumalani, turhaan en ole opetellut kärsivällisyyden läksyjäni. Nyt sen ymmärrän. Kiitollisuus täyttä minut.Ymmärrän nyt, kuinka eteneminen tapahtuu. Se on työtä siinä missä on. Jokaisena hetkenä valitsen puoleni ja joko lisään valoa tai tuon varjoja elämääni. Mitä enemmän kytkeyden valoon eli Jumalaan, sen paremmin näen ja ymmärrän tekojeni seuraukset. En halua lisätä pimeyttä. Kitken siis kaiken negatiivisuuden, epäilyn ja pelon elämästäni. Varaan aikaa rukoilulle ja hiljaisuudelle, että pysyn valossa. Auttakoon hyvä henkimaailma, oma henkitiimini minua siinä. Näen kuinka valo virta sykkii ja soi. Kytkeyden siihen virtaan kaikesta sydämestä, kaikesta sieluni halusta. Energia impulssi singahtaa ylöspäin, asemani ikkunoista loistaa kirkas valo.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti