maanantai 5. marraskuuta 2012

Mistä voit tietää?

Tapaan tuon tuostakin ihmisiä, jotka ovat koko elämänsä ajan tienneet, mutta ovat yrittäneet torjua tietämyksensä, koska tieto ei sopinut siihen perheeseen, siihen yhteisöön, siihen uskontoon. Mietin, kuinka kova urakka yrittää olla muuta, kuin oikeasti on. Yrittää täyttää toisten toiveet, pienimmätkin, että tulisi hyväksytyksi. Kuinka vaikea elämä, kuinka haasteellinen.

Mistä ihminen voi tietää asioita, joista hänellä ei voi olla kokemuksia tässä elämässä? Miten esimekiksi ns. ihmelapset kykenevät soittamaan "ulkoa" vaikeita sävellyksiä tai kykenevät puhumaan useita kieliä jo aivan lapsena? Miten sitten ne lapset, jotka muistelevat asuvansa aivan toisaalla, kuin se mihin he ovat syntyneet ja muistavat talot, pihat jopa sukunimet? Sattuma tai luonnon oikku, väittävät ne, jotka uskottelevat, ettei Jumalaa ole, ettei ihmisellä ole sielua, että on yksi sattumanvarainen elämä ja se on siinä. Miten tämä ihmisryhmä uskottelee ja ei ota asioista selvää, koska maailmalla on faktaa näistä asioista. Siksikö, että on paljon turvallisempaa ja tutumpaa hymistellä omien uskomuksiensa varassa. Siksikö, että tilanne on kestämätön ja muuttuu aina vain kestämättömämmäksi. Ihmiskuntana olemme todellisten muutoksien keskellä ja jokainen meistä joutuu ottamaan kantaa asioihin, jotka eivät kuulu uskomuksiimme eikä systeemiimme.

Sunnuntaina tuli mielenkiintoinen dokumentti lapsista, jotka muistavat eläneensä ennenkin. Samassa yhteydessä selvisi, että on tutkimuslaitoksia, jotka ovat kirjanneet näitä tapauksia tuhansia. Osaa on tutkittu hyvinkin perusteellisesti ja tutkijat sanovat, että asian edistyessä, aina vain suurempia kysymyksiä nousee esiin.

Henkimaailman olemassa olemisesta kirkonisät vääntävät sauvaa aina vain kiihkeämmin. Toiset kieltävät, toiset myöntävät, toiset eivät ota kantaa. Sanotaan, että ei kuoleman jälkeen kukaan ole tullut kertomaan, mitä siellä on. Pötyä-koskapa meediot ovat välittäneet viestejä hamasta menneisyydestä ja kiihtyvällä tahdilla myös nykyisin. Asiasta on kirjoitettu kirjoja sata määrin. Tehdään tutkimuksia ja ollaan aina vain enemmän ymmällään. Viimeisin uutinen lie ollut sen neurokirurgin matka tuonpuoleisessa. Hauskaksi asian tekee se, että kokemukset ovat lähes 100% saman sisältöisiä. Henkimaailmasta on kanavoituja kirjoja ja niin suunnattoman suuria todisteita, mutta siltikin ihminen voi kuitata ne olankohautuksella ja tuomitsevuudella. Liian paksua, pelottavaa, syntiä, hullujen houreita, lääkitys ei lie kohdallaan....

Entä ET, Alienit ja UFOT? Moni maa on avannut salaiset kansiot ja odotattavissa on, että loputkin maat tulevat sen tekemään. Mitä siihen sanovat ne, jotka ovat vuosia pilkanneet, tuominneet ja ivanneet niiden tavallisten ihmisten kokemuksia, jotka ovat olleet tekemisissä ulkoavaruuden olentojen kanssa? Mitä tapahtuu, kun yhtenä päivänä tuodaan julki tieto, että todellakin avaruudessa on älyllisiä olentoja, jotka ottavat yhteyttä maapallon asukkaisiin? Heidän teknologiansa ja tietoisuutensa on sellaisella tasolla, että tiedemiehemme ja uskonisämme kalpenevat.

Koko historiamme, kaikilta osin, menee uusiksi sinä päivänä, kun tämä tieto annataan julki. Olemme sen tiedon esille tulon äärellä. Suuri osa ihmiskuntaa aavistelle ja suuri osa jo tietää. Osa on vielä jumissa vanhoissa rakenteissa ja heidän vastustuksensa tulee olemaan ja on jo nyt valtavaa, koska kaikki valheet, salailut ja vääristelyt tulevat julki. Miten sitten me, tavalliset ihmiset?

Elämme tiedon ja tietämisen aikaa. Uskomusjärjestelmämme on vanhentunutta ja silti käperrymme siihen, koska pelottelu on tehnyt tehtävänsä. Neuvoni on sinulle ystäväni, ota selvää, tutki, ja käytä omaa ymmärrystäsi. Ymmärryksen kautta saat tiedon, jota voit pohtia. Kysymys ei ole uskomuksesta vaan todellisuudesta. Tietämättömyyden hämärä on kirkastumassa. Siinä kirkkaudessa näemme, kuulemme, tunnemme ja Luojalle kiitos, alamme myös ymmärtää, keitä me olemme oikeasti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti