perjantai 23. marraskuuta 2012

Kytkeytymisen aika

Kuori itsestäsi kaikki se, mikä estää sinua keventymästä. Henkistymisessä on kyse juuri keventymisestä. Et voi raahata mukanasi menneisyyden virheitä ja niiden jättämiä tunnevaurioita. Ne eivät palvele sinun uutta minääsi eikä uudistuvaa elämääsi. Miten voit vapauttaa itsesi omasta rakentamastasi häkistä? Miten saat itsesi irti vanhentuneista, elämän kielteisistä uskomuksista? Miten saat energiatasosi nousemaan niin paljon, että alat ymmärtää, mistä tässä prosessissa on kyse? Ymmärtäminen ja oivaltaminen on kiinni energiatasostasi, ei lukemiesi kirjojen, käymiesi kurssien tai minkään mukaan tekemällä tehdyn kaavion toistamisesta. Työskentelet itsesi kanssa, sisäisesti. Muutat ajatuksesi, muutat elämäsi. Mene ytimeen, älä raapaisee pintaa.

Energiasi nousee, kun annat anteeksi kaikille, myös itsellesi. On niitä, jotka eivät suostu tähän, mutta sinä et voi siihen vaikuttaa muutoin kun päästämällä irti. Älä palaa sihen syyllistävään tai syylliseen tilaan, koska juuri se alentaa energiasi. Irtipäästäminen on osoitus hengen voitosta, koska alemman mielen ajattelusi ei yllä sumentamaan henkeäsi. Rukoile ja meditoi. Rukoilu on puhetta Jumallalle ja meditointi on Jumalan kuuntelemista, kuulemista.

Pitäydy sydäntilassa mikä tarkoittaa rauhaa ja rakkautta. Pitäydy siinä niin täydellisesti, kuin kykenet. Ollessasi virittyneenä siinä tilassa, valosi piiri laajenee ja myös lähimmäistesi ahdistus ja pelko hälvenee. Olet siinä tilassa kuin dynamo tai akku, joka jakaa energiaa. Se voi olla juuri se suuri tehtävä, jota varten olet elämässä tässä murroksen ajassa. Aina ei tarvita sanoja, pelkkä tietoisuus riittää. Sanat pitävät usein sisällään merkityksiä, jotka johtavat harhaan. Joskus on parempi olla hiljaa ja vaikuttaa siltä tasolta.

Olemme kaikki yhtä. Meissä on säie tai siemen Jumalaa ja juuri tuon säikeen kautta ja avulla liitymme kaikkeen mikä on. Olemme lukisten kokemusten kautta avautumassa yhteyteen joka muuttaa koko elämän. Harmonisointi vie aikansa, mutta sillä ei ole merkitystä, koska muutos tapahtu siinä rytmissä ja taajuudessa, mikä vastaa henkistymisen tilaasi. On niitä jotka ovat meennet edellä ja niitä jotka tulevat jäljessä. 

Tämä marraskuinen pimeys ja kosteus pitää sisällään mahdollisuudet löytää tai kadottaa. Nyt meidän tulisi sitoutua valoon. Siihen perimmäiseen tietoisuuteen elämästä ja sen merkityksestä. Tämä aika on uudelleen syntymisen aikaa, tuhkasta nousevan feeniks-linnun, siiville nousemsen aikaa. On tärkeä pysytellä tyynenä ja antaa itselle lupa olla läsnä siinä missä on, ponnistelematta, kiirehtimättä.

Tunne siirtymisestä on todellista. Jokin on muuttumassa täydellisesti. Meidän ei pidä murehtia muutosta, vaan antaa sen tapahtua ilman vastustamista. Vastustaminen lisää kielteistä energiaa, mikä vaikeuttaa asoiden etenemistä. Emme voi mennä asioiden ja tapahtumien edelle. Meidän on mentävä tämä kokemus läpi, käsi kädessä, sydän sydämessä. Vain niin rakennumme voimaan ja iloon. Siihen todellisuteen, mikä on syntymässä.

" Lapseni, siunaan sinua, koska olet minulle rakas. Tiedä ja tunne, että pidän sinusta huolta. En jätä sinua koskaan yksin. Voi olla, että tunnet suunnatonta yksinäisyyttä, mutta se on mielesi luoma harha. Älä anna sen pelottaa sinua. Pysy tyynenä ja luota. Luottamus antaa voimaa tehdä oikeita asioita, oikeaan aikaan. Juuri nyt ei ole tekemisen aika, se tulee hetken päästä, tiedät sen kyllä. Rukoilu ja meditointi liittää sinut kaikkiin muihin. Juuri silloin kytkeydyt siihen valoverkkoon, mistä on ollut puhetta aiemmin. Voit vielä olla heikosti kytkeytyneenä, mutta huomaat muutoksen, kun yhteytesi voimistuu, omien ponnistelujesi tuloksena. Valon määrä lisääntyy ja vahvistuu, kaikkien siihen liittyneiden sydänten ja sielujen suunnattomasta kaipuusta ja halusta. Pimeys väistyy ja tietämättömyyden verho poistuu. Kaikki tulee nähtäväksi ja ymmärrettäväksi. Ymmärrys poistaa epäluulot ja pelot, koska mitään ei voi enää kätkeä ja piilottaa. 
Rukoilkaamme yhdessä, sydämemme hiljaisuudesta päin ja kaikki tapahtuu niin kuin oikein on." Amen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti