maanantai 19. marraskuuta 2012

Rauhan sydämessä

Maailma ja elämä kuohuu. Kuohutko sinä? Menetkö mukaan uutisiin, kauhistelet, pelkäät ja pohdit, mitä seuraavaksi? Onko elämässäsi ahdistus, jaksanko töissä? Onko minulla töitä? Miten ihmis-suhde rintamalla? Päätä pakottaa ja kaulalla on paha mieli, niin kuin äitini sanoo.

Kysymys jota kannattaa miettiä. Oletko tyytyväinen elämääsi? Kuinka rehellisesti olet valinnut asioita, tapahtumia, ihmis-suhteita jne. elämääsi? Mikä sinussa huutaa?

Tämä murroksen ja muutoksen aika, tuo esille kaikki ne viritykset, joita olet koonnut elämääsi puolihuolimattomasti, epä aidosti vain tyytymällä, meneehän se näinkin asenteella Tai sitten se, että olet asettautunut oman itsesi kanssa kaiken yläpuolelle ja universumissasi, ei ole muita kuin sinä..

Oman itsesi rakkaudettomuus huutaa, kovaa ja korkealta. HERÄÄ!!!
Oman itsesi ylimitoitettu ihannoiti huutaa, kovaa ja korkealta, MISSÄ OVAT MUUT?

Seuraava kysymys kuuluu. Mihin sinun tulisi ryhtyä virityksiesi kanssa ja suhteen?

Rehellisyys itseä ja elämää kohtaan on suuri meriitti. Silloin ei putoa korkealta, kun voi vain todeta, "tämä on minun elämäni ja olen elänyt rehellisesti."

Mitä sinun tulee oppia itsestäsi? Olet asiantuntija ja sisimmässäsi on vastaus kaikkeen. Se rohkenetko kysyä ja vastata, määrittää elämäsi. Tiedätkö, nyt on korkea aika purkaa ne kielteiset viritykset, jotka kuormittavat sinun terveyttäsi ja koko arkeasi. Ja vain sinä voit sen tehdä vähimmillä vahigoilla. Ei ole mitään syytä polttaa siltoja takana, koska kyse on rauhasta sydämmessäsi. Sen äärellä olemme jokainen.

Sydämen rauhan voi saavuttaa vain tekemällä rauhan elämän, oman itsen ja ihmisten kanssa. Kuinka paljon se vaatii tekoja ja muutoksia, riippuu siitä, kuinka paljon kuormaa on purettavana. Muistutan, ne ovat asioita ja niitä voi hoitaa. Asioiden saattaminen tolalleen on hyvä teko, jonka seuraukset menevät läpi koko universumin.

Luottamus elämään on vapauttavaa, koska silloin pelon ja kontrolloinin side löystyy ja energia pääsee virtaamaan paremmin. Luottamalla elämään, annat ihmeille luvan tulla elämääsi. Niin kauan, kun luulet, että sinun on osattava, kyettävä ja tiedettävä miten sinun käy, energiasi virtaa pelon tunteeseen.
Pelko on rakkauden vastakohta. Niin kauan kun pelkäät, kiellät rakkauden. Ja rakkaus on se, jota eniiten kaipaat ja tarvitsest elämääsi. Ensin on rakastettava itseä, koska vasta sitten sydän voi avautua rakastamaan muita ja koko elämää. "Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi." Iki aikainen totuus, joka antaa vastaukset lukemattomiin kysymyksiin. Sitähän me olemme opettelemassa ja oppimassa.

Miksi et kykenisi valitsemaan parasta? Mikä estää sinua? Muista kuitenkin, että ulottuvillasi on kaiken elämän läpäisevä tuki, kun vain rohkenet avata kanavasi Jumalalliseen.

" On aika avata ne ovet, jotka on suljettu tietämättömyyden ja pelon vuoksi. Valoa on jo riittävästi nähdä ja tunnistaa mikä on totta ja mikä houkan houretta. Elävä Jumala ei ole koskaan hyljännyt luotujaan. Elävä Jumala on aina ja joka paikassa, olkoonkin niin, että ihminen tietämättömyyttään väittää toista. Taivaan ulottuvuudet avautuvat ja niin myös ihmisen taivaalliset ominaisuudet tulevat esiin siinä kirkkaudessa, missä mikään ei jää varjoon, koska varjoja ei enää ole. Juuri ennen aamun sarastusta on yön pimein hetki. Vielä vähän aikaa ja aurinko nousee. Oletko valmis ottamaan vastaan taivaan joukot, jotka jo odottavat yhteyden täysimittaista syntyä? Ylevöitä mielesi ja sydämesi, koska sielusi tarvitsee ylevöitynyttä tilaa päästäkseen esille. Päästä irti kaikesta siitä, mikä ei palvele sinun uutta muotoasi. Jos pelkäät niin rukoile. Jos et pelkää niin kiitä. Kaikki on valmista, juhlat alkakoon..."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti