keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Elämämme tilaisuus

Nyt tarvitaan lisää voimaa. Energiaa, joka vahvistaa meitä virittymään uusille ulottuvuuksille, korkeammille, hienojakoisimmille taajuuksille. Matalavärähteinen energia sitoo ja pitää otteessaan luonnostaan, jos ihminen ei tee jotakin toisin. Kehomme on "maata" eli liki kaikki alkuaineet löytyvät fyysisestä kehostamme. Juuri se tekijä sitoo meitä, jos tyydymme olemaan osa sitä, myös henkisesti. Materialistinen ihminen on sitoutunut aineeseen. Aine on tavaraa, rahaa, kulutusta, kilpailua jne. Tavarasta ja kulutushyödykkeistä on tullut ihmisen palvonnan kohde. Materialistilla ei ole aikaa henkisiin pohdintoihin, koska kaikki aika ja energia kuluu hankkimiseen. Kovat arvot ja kilpailu pakottavat ihmisen juoksemaan henkensä kaupalla.

Henkinen oivallus on väistämätöntä meille kaikille. Olemmehan Luojan lapsia. Energia on keskeistä, joten meidän on tutkittava ja tunnusteltava itseämme, missä vireessä ja jaksamistasossa ollaan. Henkinen itse, se ikuinen osa, sykkii yhä kiivaammalla rytmillä ja jos ihminen ei persoonatasolla edelleenkään pysähdy kuulemaan, niin silloin väistämättä tapahtuu jonkiasteinen murtuminen. Ihmisellä on vapaa tahto, joten oman valinnan mukaan tässä edetään. Yksikään meistä ei  voi elää tai tehdä päätöksiä toisen puolesta. Olkoonkin, että kyseessä on oma puoliso, lapsi tai hyvä ystävä.

On tärkeää muistaa, että liitymme kaikki kaikkeen mikä on. Nyt ne, joilla on tietoisuus, voivat lisätä energian määrää niin paljon, että se auttaa niitä, jotka vielä ovat horteessa. Se ei ole toisen tahtoon puuttumista, vaan ainoastaan hienojakoisemman energian, henkisen voiman tuomista siihen elämänpiiriin missä on. Saarnaaminen tai paasaaminen ei auta, koska se voi vain ahdistaa. Hiljaisuudessa toimittu, avustava energisointi, voi olla kaikkein parhain tapa. Sanojen ja puhumisen aika voi tulla seuraavaksi.

Meditaation harjoittaminen päivittäin. Rukoileminen ja sydämen hiljaisuudessa pysyminen. Ystävällisyyden, myönteisyyden ja kiitollisuuden todentaminen omassa arjessa. Omassa keskuksessa pysyminen ja sieltä kautta toimiminen, tekeepä sitten mitä tahansa. Riitävä lepo ja omien ajatuksien selkeyttäminen, auttaa hahmottamaan omaa tilaa ja olemista. Suurien väkijoukkojen karttaminen, kiireen minimointi ja vain välttämättömään tyytyminen vapauttaa ja antaa tilaa. Oikeanlainen hengittäminen, puhtaan veden ja ravinnon nauttiminen, lisää henkistä voimaa. Edellä luetellut asiat voivat tulla todeksi, kun on saanut hoidettua asiansa tasapainoon. Ensimmäisenä ovat ihmissuhteet, jos niissä on kaaos, voi tuntua mahdottomalta päästä rauhan tyveneen. Uupumisen kanssa kamppailevan tulisi ottaa ymmärrys käyttöönsä ja pohtia, mitä tapahtuu, jos annan uupumukseni vain kasvaa? Terve järki on loistava työkalu, koska sen kautta voi päästä tunteiden myllerryksen ohi. Tuntemiset ja niihin juuttuminen, ei ratkaise ongelmaa. Päinvastoin ne saattavat sumentaa koko tilanteen.

Nyt kun valoa on luonnostaan vähän, kannattaa pitää valoja päällä. Toisaalta on ihmisiä, jotka nauttivat hämärässä kyhjöttämisestä tai kynttilän valossa istuskelusta. Jos vireystaso ahdistaa, niin kotikonsteista voi saada apua. Vitaamiinilisät ja kirkasvalolamput ovat toimivaksi testattuja.  On tervehdyttävää seurata, miten eläimet ja luonto toimii nyt. Kaikki ovat siinä missä ovat. Jopa vahtikoira vain nukkuu ja avaa toisen silmänsä, jos joku sattuu tulemaan pihaan. Kissat nukkuvat kerällä aamusta iltaan, eivätkä välitä tuon taivaalista mistään. Niillä on syvempi yhteys kaikkeen siihen mitä on.

"Minä olen sinä olet me olemme te olette he ovat kaikki ovat ja kaikkissa on. On on ollut ja tulee olemaan aina. Aina on ikuisuus, joka ei pääty koskaan, ikinä. Ikinä on ikuisuus, joka hengittää universumissa kaiken olevaisen läpi. Kukaan ei ole erillinen kenestäkään, ei ole koskaan ollut, eikä tule ikinä olemaan. Niin  on ollut ja tulee olemaan, sillä erotuksella, että ennen ei ole tiedostettu, mutta nyt tiedetään. Siinä on Jumalan rakkaus, että kaikki tulevat tietämään ja tuntemaan, että niin se on."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti