keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sinulta ei puutu mitään

Sinulla on kaikki mitä tarvitset. Tarve omistaa jotakin on ulkopuolisen maailman harha. Juuri sillä, että suuntaat huomiosi siihen, että haluat omistaa jotakin, merkitsee sitä, että olet kiinnittänyt mielesi, ajatuksesi ja tahtosi ulkopuolella olevaan maailmaan. Maailma ei tunne sinua, sinun henkisyyttäsi. Maailma ei tunnusta Jumalaa eikä niin ollen ole oikeasti kiinnostunut siitä, kuinka sinä voit tai mitä sinulle kuuluu. Jumala on sen sijaan kiinnostunut vain Sinusta. Häntä ei kiinnosta maailma, koska se ei ole totta eikä todellista. Sinä olet hänelle totta. Jokainen hengen vetosi merkiutsee hänelle sitä, että olet matkalla hänen luokseen tai itse asiassa olet jo perillä, mutta itse et sitä aivan tarkalleen tiedä.

Syvenny ajatukseen, että sinulla on kaikki tarvittava tullaksesi, ollaksesi, elääksesi Sinuna. Se mitä sinulta puuttuu, niin todennäköisesti et tarvitse sitä. Ajattele elämääsi, kuinka suurelta osin tarvitseminen säätelee ajan käyttöäsi, energiaasi, kaikkea mitä arkeesi kuuluu. Olet hankkimassa itselle elämää, et tavaroita, et hyödykkeitä, et kulutusta vaan yksinkertaisesti elämää. Sinä olet oman elämäsi luoja ja sinun valinnoillasi määrittelet itsesi.


Hengitä syvään, syvempään kuin koskaan ennen. Hengität valoa, energiaa, joka virtaa Jumalasta, valosta, ikuisuudesta. Hengitä tietoisesti ja tunne hengityksen voima. Tunne maa jalkojesi alla. Seisot juuri sillä paikalla, missä sinun kuuluukin seistä, juuri nyt. Tunne ja tule tietoiseksi maasta. Luo kuva  maapallosta ja omasta kohdastasi sillä. Sinä olet olemassa, elossa ja seisot omalla paikallasi maapallolla, siinä kohdassa, jossa tiedostat olevasi yksi monista. Tunne kuinka maapallo, maaäiti virrattaa energiaansa sinuun. Ole siinä niin kauan, että energia nousee sydämeesi asti. Vieläkin ylemmäs, päälaelle, kohti yläpuolellasi loistavaa valoa.

Keskity sielusi-istuimeen otsalla. Luo kuva kuinka maa äidin ja Isä Jumalan energiat kohtaavat, sinun kauttasi. Pysy siinä tilassa niin pitkään kuin mahdollista. Anna itsellesi lupa päästää irti kaikesta haluamisesta, tarvitsemisesta. Olet vapaa. Olet eheä. Olet se mikä olet. Tämä on se elämä, jota varten olet syntynyt tänne, siihen kehoon kuka olet. Tunnista olemuksesi , olet totisesi paljon enemmän kuin kehosi.

Kysy nyt itseltäsi, mitä sinä tarvitset sellaista, mitä sinulla ei ole?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti