maanantai 6. toukokuuta 2013

Tahtomisen tilasta luomiseen ja luovuuteen

Motivaatio on polttoainetta tekemiseen. Miten motivoitunut olet elämään? Miten kuumana liekkisi palaa sen eteen, että saavutat kaipaamaasi? Mitä oikesti haluat elämältäsi, itsellesi itseltäsi?

Tyydytkö sopeutumaan siihen väliin, minkä muut ovat asettaneet rajoillesi rajoituksellesi, olla se mikä olet? Annatko muiden ratkaista tahtomisesi tilan ja laajuuden? Oleko sovittanut itsesi siihen pukuun, elämään, mikä sopii toisille, ystävillesi, suvullesi, naapureillesi, viranomaisille ? Oleko koskaan miettinyt kuka sinä olet? Mistä olet tullut? Mitä varten? Mihin olet menossa?

Katso elämääsi, näet itsesi. Katso ihmisiä ympärilläsi, näet heijastuksen itsestäsi kaikkine voimavaroineen mutta myös puutteineen ja vajavaisuuksineen. Ole heissä ja he sinussa. Kaikki liittyy kaikkeen, verkon silmät laajenevat ja kattavat lopulta koko ihmiskunnan.

Mitä sinä säteilet tähän verkkoon?
Mitä sinä viestiät? Valoako vaiko pimeyttä? Mikä virtaa sinun kauttasi? Millä sinä värität ajatuksesi, toiveesi, odotuksesi ja lopulta tekosi?

On olemassa taso, jossa kaikki ovat täydellisessä harmoniassa ja järjestyksessä.
On olemassa taso, jossa kaikki säteilee täydellistä sopusointua ja tietämisen iloa.
Ikuisuus värielee meissä, vähä vähältä se täyttää tietoisuutemme, kunnes sulaudumme siihen.

Olemme kiinnittyneinä toiseen tasoon, joka repii, raastaa, vääristelee ja vääristää kaiken kauniin rumaksi ja toivottomaksi. Se taso on aineen olomuoto, materialistinen, kilpaileva, ahne, rakkaudeton ja eristävä. Itsekkyys lymyää siinä ja nauttii toisen ahdingosta, vertaileee paremmuutta rahan ja materian kautta. Se taso on maailmallinen taso, jossa me käymme kasvumme taistelut ja epäuskon turnajaiset. Elämämme oppikoulun polut risteleivät siinä, tarvitsemme kokemuksia pahasta kasvaaksemme hyviksi.

Nyt on uuden elämän aamu. Kajastava valo värilee läpi jokaisen olennon ja olomuodon. Sinun valosi määrä ja laatu kohoaa väistämättä, vaikka voit vielä lymytä varjojen, epätoivon ja epäuskon maisemissa. 

Ala tahtoa jotakin hyvää, niin itsellesi, kuin muille. Tee niitä asioita, jotka kohottavat mielialaasi ja saavat sinut hymyilemään. Motivoidu hyvään, anna sydämesi avautua anteeksi antamisen ja -saamisen energioihin. Otat suuren vaikuttavan askeleen kohti todellisuutta, kohti sitä tasoa, joka on todellinen kotisi.

Olemme toimijoita, alkuun saattajia ja tekijöitä tässä valtavassa muutoksen prosessissa, joka lopultakin vapauttaa meidät kaikki. Kaikkia meitä kutsutaan tähän työhön, kaikki me olemme äärimmäisen tärkeitä ja merkityksellisiä.

Jumalani, vahvistukoon sinun valosi minussa, sinussa, meissä kaikissa ja kaikkeen siihen mitä on.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti