tiistai 21. toukokuuta 2013

Ajatus, uskomus, asenne = elämä mitä elät

Aihe, josta riittää ammentamista. Lähtökohta on, että elämme elämää, jonka luomme itse ajatuksiemme ja valintojemme kautta. Kiinnitymme tähän elämään, koska emme muista tai emme usko tai emme kykene ajattelemaan elämää ilman aika sidonnaisuutta. Keho, jossa henkemme asustaa juuri nyt, on kuitenkin tämän kertaisen elämän kulkupeli. Henkemme, joka siirtyy tasolta toiselle kasvun kautta, siirtyy myös kehosta toiseen. Luomamme elämä sitoutuu syyn ja seurauksen lakiin pitkällä, ikuisuuksiin yltävällä " aika" janalla. Tämä selittää miksi elämässämme joudumme käymään läpi vaikeita tai helppoja tilanteita. Liitymme toisiimme mitä merkillisimmillä tavoilla.

Asiantuntijuus asuu meissä, henkitasossa tiedämme tai aavistamme, että elämä on seurausten elämää. Voi olla, että ne myönteiset  huippu kokemukset,  ovat seurausta edellisten elämien hyvistä valinnoista.  Kriisit ja vaikeudet voivat juontaa syihin monen elämän taakse. Ihmissuhteet ovat se kokemuskenttä, missä karmalliset kohtalot nivoutuvat yhteen. Olemmehan kaikki ihmisiä,  joilla on henki.

Ajatuksien selkeys on tavoite, jota kannattaa harjoitella. Ristiriita ajatuksissa tuo kaaosmaisuutta arkeen. Mielen harjoittamista voi treenata, samalla energialla, kun pyöräillään tai juostaan ihanne kropan saavuttamiseksi, voimme käyttää aikaa meditaation ja mielenhiljentämisen tekniikoihin. Ulkoiseen olemukseen kiinnittyminen ei lisää henkistä valmiutta. Itsetuntemus on itsetunnon syvempi puoli ja siihen panostaminen antaa pysyvämmän tyytyväisyyden tunteen itseen ja elämään mitä elät. Mikäli haluat päästä tasapainoon itsesi ja elämäsi suhteen, niin nyt jos koskaan, on paras aika muuttaa suuntaa ulkoisesta sisäiseen. Perusteluna on ajanlaatu ja se, että maailmamme on valtavassa muutoksen paineessa. Muutos tarkoittaa täydellisen uutta muotoa, joka asettaa kaiken elämässämme kriittisen luupin alle. Voimme itse vapaaehtoisesti pyrkiä muuttamaan itseämme näihin uusiin energioihin tai sen tekee kohtalo. Kohtalo on siinä määrin olemassa, jos kerran emme pysty ylentämään mieltämme, vaan lymyämme vanhojen jumitukisen äärellä aina vain, milloin mistäkin syystä. Elämämme kriisit vain syvenevät jos emme muuta ajatuksiamme.

Ajatuksemme ja asenteemme sitovat meitä. Henkemme menee edeltä ja tietää kyllä, mikä meille on parhaaksi. Persoonamme, siis tämän elämän kokemuksien pyhättö, taistelee vastaan kaikkine pitämisineen, täytymisineen ja eihän sitä voi, verukkeineen. Mikäli kykenemme kuulemaan ja vielä ymmärtämään sisimpämme hiljaisuudesta nousevan kuiskeen, osaisimme tehdä oikeansuuntaisia päätöksiä. Tilanteiden ja tapahtuminen vyöryessä elämäämme, meidän tulisi kyetä erottelukyvyn kautta, valitsemaan sen, mikä vie meitä lähemmäs totuutta eikä loitonna meitä itsestämme. Itsessämme piilee kaikki tarvittava. Meidän jokaisen on tehtävä matkaa, ei pelkästään jostakin jonnekkin ulkoisessa maailmassa, vaan päästä sydämmeen, sisäisessä maailmassa. Juuri siitä on kysymys.

Menneisyyden sidokset löytyvät ihmisistä, joiden kanssa elämme tätä elämää, tässä ja nyt.  Kuinka jumissa tai umpisukelluksissa sitä ollaankaan, on seurausta menneistä valinnoista, jotka ovat tapahtuneet joko tässä, mutta useimmin edellisissä elämissä. Nyt on kertakaikkiaan alettava hieromaan sopua, kaikkein vaikempien tyyppien kanssa, jotka kuuluvat elämäämme. On kyettävä sanoutumaan irti syyllisyys-, alisteisuus-, vihaisuus tunteista ja tavoista. Se ei tarkoita muuta, kuin oman itsen näkemistä henkisenä olentona. Vain henkisesti voimme sitoa tai vapauttaa itsemme ja toisemme. Kyse on henkisestä sidoksesta, joten se avautuu vain henkisellä prosessilla.

Ne hyvät ihmiset, joita tunnistat elämässäsi, ovat niitä henkiä, joiden kanssa on jo väännöt käytynä.  Heistä voimme olla todella kiitollisia, koska juuri siltä suunnalta henkielämäämme virtaa myönteistä ja voimaannuttavaa energiaa. Näin uuden ajan sarastuksessa, olisi paikallaan juhlia,  juuri hyvien ihmisten juhlia.

Voitko ajatella tai kuvitella, että olet koko ajan universumista virtaavassa rakkaudellisessa valossa ja energiassa. Voitko ajatella tai kuvitella, että olet luonut oman illuusiosi ja nukkua töhötät siinä luomassasi illuusiossa, tietämättä, että olet keksinyt kaiken ihan itse? Voitko kuvitella, ettet ole erillinen mistään kenestäkään koskaan ikinä? Kuulut henkenä Jumalalliseen suunnitelmaan ja sinun ainoa tehtäväsi, on herättää itsesi illuusiostasi ja avautua rakkaudelle?! Sitä tarkoittaa valaistuminen.
Muuta ajatuksesi, muutat maailmasi. Paranna ajatuksesi niin paranet oitis.

Mitä näet ja tunnet katsoessasi elämääsi, siis omaa aikaan saannostasi? Ajattele, olet ihan itse luonut sen. Miten on sidoksien laita? Mitä sinun pitää tehdä tai mihin sinun tulisi alkaa? Olet aktiivinen toimija et uhri. Kuka tai mikä sitoo sinua? Katso tunteidesi taakse ja muista mitä on tapahtunut? Koska vain niin voit tulla tietoiseksi ratkaisun mahdollisuuksista.

Aiemmassa kirjoituksessani pyysin sinua hengittämään rakkautta. Taas pyydän niin, koska vain sen kautta vapaudut ja vapautat toiset. Pysy siinä tietoisuudessa ja ihmeet alkavat vyöryä elämääsi. Ei mitään muuta tarvita ja ajattele se on jo tässä. Se on ollut siinä ja tässä kaiken aikaa. Maailman alusta asti. Sinussa, minussa kaikessa mitä on.

Vapauta itsesi vanhentuneista uskomuksistasi. Tutki ja päästä irti-hengittämällä rakkautta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti