lauantai 11. toukokuuta 2013

Tee parannus

Parannuksen tekeminen voi herättää värietä siksi, että se liitetään usein uskonnollisiin lahkoihin ja niiden vaatimuksiin. Mitä parannuksen tekeminen tarkoittaa henkisessä kasvussa tai valaistumisen kokemuksissa? Voiko ihminen tehdä parannuksen oman tahtonsa voimasta vai miten? Mitkä asiat ja tapahtumat mahdollistavat sen, että ihminen havahtuu muutokseen? Parannuksen tekemisessä on kyse vanhoista mallinnuksista, tavoista ja asenteista vapautumisesta. Ei ole kyse mistään pikku oikaisusta vaan todellakin merkittävästä prosessista. Se tarvitaanko siihen kitumista, katumista, sinittelyä, kieltäytymistä vaan voiko sen tehdä tässä ja nyt?

Kyse on tietoisesta valinnasta hyvän ja paremman elämän puolesta. Vain sairaat tarvitsevat parantajaa ja parannusta. Sairaudeksi luokiteltavia tai ainakin sairastumiseen johtavaksi, voidaan nimetä kieltäytyminen onnesta, ilosta, voimasta ja rakkaudesta. Kaikesta siitä, mistä uneksimme, mutta jonka eteen olemme niin vähän tehneet. Aina on jotakin prosessia, tekemättömiä töitä, keskeneräisiä ja kiireellisiä juttuja. Kulutamme aikamme, energiamme ja elämämme karkuun juoksemiseen. Onni menee edellä tai sitten se on jäänyt jonnekkin menneisyyden hämäriin. Pelkistettynä se on negatiivisen alemman mielen muuttamisesta positiiviseksi. Pimeydessä hortoilemisen päättymisestä, valoisuuteen siirtymisellä. Sitä on parannuksen tekeminen.

Miksi juoksemme todellista itseämme karkuun? Miksi tyydymme hääräämään hämärässä tai pimeässä, kun tosiasiassa meillä kaikilla on potentiaalia läväyttää kirkkaat halogeenit päälle? Miksi yhä edelleen pidämme yllä vanhoja, vanhentuneita ja toimimattomia tapoja? Kuinka olemme ohjelmoineet itsemme, ettemme uskalla astua valoon?  Pelkäämme olla onnellisia. Pelkäämme olla aitoja. Pelkäämme huijatuksia tulemista ja niin huijjaamme itse ensin. Pelkäämme ja pelottelemme, koska sukupolvet ennen meitä ovat tehneet niin. Vahingollisen tavan omaksuminen on helpompaa kuin aivan uudenlaisen todellisuuden hyväksyminen.

Uudenlainen todellisuus vyöryy läpi. Mitä se tarkoitaa? Vanha elämänjärjestys tai kaaos tulee murenemaan ja katoamaan. Energian laatu on muuttunut ja muuttuu yhä, aina vain korkemmiksi värähteiksi. Mitä ihmiselle tapahtuu tässä värähteiden läpiajossa? Oletko sinä valmis tekemään parannuksen, koska juuri siitä on kysymys.

Energia on vallitseva kaikessa mikä on. Energia virtaa läpi universumin ja sen vaikutus tuntuu, näkyy ja vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin. Yrittäessäsi pitää yllä vanhaa kaavaa, jonka laatu on kielteinen, jumittunut ja valoton, joudut kohtaamaan sen kaiken uudessa valossa. Kuinka kestämättömäksi tilanteet muodostuvat riippuu sinusta ja päätöksistäsi. Jos et suostu hyvällä, niin mitä vaihtoehtoja jää?  Kyse on itsen muutoksesta ja kun itse muuttuu, maailma muuttuu. Ajatuksen muuttuessa, koko elämä muuttuu. Juuri siitä on kysymys parannuksen teossa.  Olet elämäsi moottori ja nyt virtapiirisi on käymässä valtavan prosessin. Kestävätkö käämisi vai alkaako savu nousta? Kaikki kulminoituu sinuun ja tahtoosi. Liitytkö sinä niihin valoa välittäviin olentoihin, jotka ovat muutoksen eturintamassa? Avaudutko sinä valon ja rakkauden kanavaksi? Otatko sinä paikkasi tässä valtavassa muutoksessa vai pakenetko menneisyyksiesi loukkuihin? Onko sinussa uskoa, toivoa ja rakkautta?

Rakkaus on läsnä aina. Nytkin se ympäröi sinua ja virtaa hienon hienoina energiapyörteinä kaikkialla. Se on ollut aina mahdollista, mutta et ole suostunut sille. Tiedätkö vaihtoehdot alkavat olla aika vähinä, olkoonkin, että sinulla on vapaa tahto valita. Mitä sinä valitset, kun tarjolla on rakkaus ja pelko? Pelonhan sinä jo tunnet, mutta miksi et vihdoin avautuisi vallitsevuudelle, joka kasvaa kasvamistaan. Antautuminen on mitä ilontäyteisin ja vapauttavin kokemus. Pimeys, epätietoisuus, toivottomuus, tyytymättömyys katoaa siinä silmänräpäyksessä, kun avaat sydämesi rakkaudelle. Kytkeydyt siihen rakkaudelliseen virtapiiriin, joka on todellisen olomuotosi ydin. Itse asiassa olet taistellut itseäsi vastaan, elämän tarkoitustasi vastaan ja lopulta Jumalaa vastaan. Nyt voit ajatella niitä vastoinkäymisiä ja kärsimystä, mistä muusta niissä on ollut kyse, kun itsen muutoksesta? Toisenlaisen tavan ja asenteen oivaltamisen mahdollisuudesta. Kaikki kokemuksesi ovat vieneet sinua kohti todellista itseäsi. Kohti Jumalallista valoa ja rakkautta.

Hengitä rakkautta.
Täyty rakkaudesta, vähä vähältä puhalla kaikki joutava pois.
Mihin tarvitset pelkoa?
Mihi tarvitset vihaa, kaunaa, kateutta, kilpailua?
Jos kuvittelet tarvitsevasi niiden luomaa kovuutta-olet petkuttanut itseäsi.
Elämä on valintojesi tulosta. Niin elät kun ajattelet, asennoidut, sanot ja teet.
Miksi piinaat itseäsi? Miksi? Kysy sitä itseltäsi ja anna sydämesi vastata. Sillä sydämesi
on linkki ja asema todelliseen itseesi. Pääsi, rationaalinen mielesi voi yhä edelleen vaatia
hyvityksiä menneistä, mutta mennyt on mennyt. Se on jäänyt taaksesi, jos päätät vapauttaa
itsesi, niin tee se nyt. Nyt koko universumi tukee vapautuksesi prosessia.
Hengitä rakkautta ja anna sen läpäistä koko elämäsi ja kaikki mitä siihen kuuluu.Sinä
luot rakkaudellisen ilmapiiriin ja kaikki aistivat sen heti. Sinusta loistaa valo, jolla ei ole
varjoja.
Hengitä rakkautta kaikkeen itsessäsi ja elämässäsi. Yhdy siihen täydellisesti niin
täysin kuin mahdollista. Erillisyys päättyy ja yhteisyys alkaa. Voi olla, että kehollasi
tuntuu kipua, jonka alkuperä et tiedä. Voi olla, että tunnet olevasi puun ja kuoren välissä,
kuin olisit kuolemassa jostakin ja syntymässä johonkin. Voit kuulla, nähdä ja aistia
energioita, joista et ennen ole ollut tietoinen. Kaikki on merkkejä uudistumisestasi, joten suhtaudu niihin hiljaisen tyynesti. Anna vain lupa ja hengitä rakkautta. Pysy siinä tietoisuudessa, älä
hangoittele vastaan, koska kipu voi voimistua entisestään. Lepää itsessäsi. Lepää Jumalan
kämmenellä ja muista kuka olet. Pidä kiinni siitä, niin kauan kunnes prosessisi tyyntyy.

Hengitä rakkautta. Hengitä sitä aivan tietoisesti. Hengitä.....


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti