maanantai 27. toukokuuta 2013

Nyt kun elämä viiltää...

Historia, menneet elämät ja valinnat. Mitä olemme oppineet? Mitä olemme valmiita nyt tekemään?

Sanojen merkitys on tuoda viestiä, joka saa meidät havahtumaan omaan osuuteemme tässä ajassa, tässä hetkessä. Sitten kun elämä ei ole meidän elämää. Nyt kun-on sitä, missä sinä, minä, kaikki me,  olemme juuri tällä silmänräpäytyksen hetkellä.

Emme ole kuulleet, emme ymmärtäneet, mikä on elämämme tarkoitus. Tekomme ja valintamme ovat kuitenkin tuoneet meidät tähän. Juuri tässä hetkessä voimme valita kuulemisen, ymmärtämisen ja tekemisen.

Mitä siitä vaikka olemme kontanneet polvet  ja kämmenet verillä.
Mitä siitä vaikka olemme kaatuneet, lukemattomat kerrat.
Mitä siitä vaikka pettymyksemme kyyneleet eivät kuivuneetkaan raakkaan ihmisen suudelmissa.
Mitä siitä vaikka tein väärin, loukkasin ja olin inhottava.
Mitä siitä?

Menneisyytemme virheet ovat tuoneet meidät tähän elämään. Nyt meillä on mahdollisuus korjata, paikata, pyytää anteeksi, nousta ylös ja huutaa isosti. Minä olen olemassa. Minä elän jokaisella solullani, jokaisessa hengen vedossa uudistun henkisesti.

Enää en suostu istumaan varjoissa, vaan valitsen aurinkoisimman paikan, jossa voin tuntea Jumalan rakkaudellisen parantavan valon. Se lävistää ilosta vapisevan sydämeni. Se ei jätä ketään huomiotta. Se on aina ollut ja aina tulee olemaan.

Oi ystäväni, nyt on kesä. Kaikki kasvaa ja soi. Soi sinäkin kaikella sillä voimalla mitä olet. Maa kaipaa rakkautta, ihminen tarvitsee rakkautta elääkseen. Astutaan paljain jaloin maa äidin sydämelle ja tanssitaan uuden elämän uljas tanssi. Enää emme suostu sitten kun elämään. Elämme nyt kun olemme tässä. Yhdessä olemme vahvoja. Yhdessä olemme enemmän. Yhdessä ikuisesti. Amen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti