sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Vapautumisesta - todisteita

Niin-vapauduin nyt sitten viimeisenpäälle!!! Kaikki tiedostot viimeisen 3 vuoden ajalta katosivat tietokoneen muistista. Siellä oli kirjoituksia, kuvia ja kanavointeja. Kaikki häipyi ja ihmeellistä, kun yritän kaivella jotakin tunnetta tai paniikkia, niin ei tunnu miltään. Jos tämä olisi tapahtunut vaikkapa vuosi sitten, olisin varmasti saanut vähintään hermoromahduksen. Ihmettelen -nyt ei vain tunnu miltään.


Irtipäästäminen ja vapautuminen kaikesta. Kohtalo antaa oppitunteja ja samalla tulee testatuksi oma kestävyys ja hermojen hallinta. Mitä sitä sitten oikeasti tarvitsee tässä elämässä? Vaatteet päälle, hyvät kengät? Kaikki muu on teeskentelyä? Mitä sinä otat mukaan ja minkä koet niin tärkeäksi, että et voisi elää ilman sitä? Vähällä sitä oikeasti tulee toimeen ja kun pohtii mikä huoli on kaikesta siitä tyhjänpäiväisestä, niin suosittelen kyllä kaikille vapatumisen prosessia.

Elämä on paradoksi. Sen saat mistä luovut. Katsotaan mitä tapahtuu seuraavaksi.Näin irrallista olotilaa en ole kokeut koskaan tai en ainakaan muista kokeneeni. Kellun tai uiskentelen aivan uudenlaisessa energioissa. On mahtava tunne siitä, että jostakin syvältä tietoisuuden syövreistä porottaa valtava voima joka on kuin magneetti. Ei ole pelkoa, ei huolta, ei epäilystä. Kaikki vain on, niin kuin on ja se on hyvä.

Oleminen tässä ja nyt.Muuta ei ole. Huominen tulee kun on tullakseen. Nyt on nyt ja tämä kaikki vie minua eteenpäin kohti päämäärääni.
 
Mitähän tähän sanoo yläkerran väki?
" Taivas on ihmisen tietoisuuden tila. Sielun sointu harmoniassa kun olennainen on saatettu siihen tilaan, että sen voi ymmärtää niin olevan. Liukuminen tilasta toiseen ei aiheuta kitkaa eikä kipua.  Se kuvastaa sielun matkaa kohti Jumalaa. Alkulähe ja päätepiste, samassa nano sekunnissa. Ei ihmisen äly voi mitata sellaista ulottuvuutta. Miten sitten ihminen kykenisi sen pukemaan sanoiksi, joita luetaan sillä ajatuksen tasolla, joka vielä askartelee epäuskon ja uskomisen välillä. Kaikkea ei tarvitse selittää eikä voikaan. Kaikkea ei tarvitse yrittää ymmärtää, koska niin paljon ulottuvuuksien välissä on mahdollisuuksia, että niitä ei voi saattaa minkäänlaiseen tajuttavaan muotoon. Mikä sitten on tärkeintä? Tee se minkä tiedät ja tunnet oikeaksi. Lähtökohta on sinussa, ei muissa eikä missään rakenteissa. Sinä olet keskipiste omalle totuudellesi ja jos jatkuvasti lyöt laimin itseäsi, niin miten luulet voivasi edistyä polullasi? Vastuu on sinun ja niin on vapautuminenkin. Se ei tarkoita särkemistä, tuhoa tai tuhoutumista vaan asioiden ja tilanteiden todellisen laidan ymmärtämistä. Sidokset vievät ihmiseltä valtavasti aikaa ja energiaa, minkä voi käyttää viisaamminkin. Viisautta on rakentaa sisäisyytensä kestävään ja oikeudenmukaiseen tilaan. Valehtelu, pimittäminen ja kiire, eivät ole kestäviä arvoja missään olosuhteissa. Ihminen voi valehdella itselleen koko elämänsä ajan ja silloin valehtelee myös lähimmäisille ja Jumalalle, vaikkakin Jumala antaa sen anteeksi, koska ihminen kyllä vastaa teoistaan itselle ja omalle kasvulleen. Pimittäminen on valehtelemisen yksi muoto ja se ei eroa edellisestä. Kiire on tekosyistä kaikkein tehokkain ajan ja energian hukka. Voidaan todeta, että ihminen on sitonut itsensä teeskentelyyn ja valheessa elämiseen. Eli valehteleminen on suurin este henkiselle avautumiselle ja kasvulle omaan henkiseen täydellisyyteensä. Jos pyrit etenemään ja vapautumaan, lopeta valehteleminen. Kuulostaa yksinkertaiselta mutta vastaa teoissa koko elämän uudelleen ajattelemista. Mieti kuinka paljon yhteisössänne on valehtelua? Kun systeemi pohjautuu valheeseen niin silloinhan se on suurinta harhaa. Maailma muuttu paremmaksi kun yksilö, sinä, lakkaat valehtelemasta. Yksinkertaisuus on Jumalan luomisen syvin olemus vaikkakin ihmisestä näyttää että kaikki on niin monimutkaista. Monimutkaisuus on ihmisen luomus ja siinä on yksi merkittävä oivallus, jonka kautta todellinen tosi ilmenee. Yksinkertaista elämäsi. Luovu joutavanpäiväisyyksistä ja ala elämään todellista elämääsi. Ole siinä missä olet. Tee se mikä on tehtävä. Älä selittele tekemättäjättämiäsi vaan puhu totta. Pitäydy todessa, siis siinä mikä on totta sinulle. Vähitellen vapatuminen on tosi asia. Sitähän sinä kaipaat ja muista, että muutos vaatii tekoja joiden alku on ajatuksissasi. Valoenergia virtaa yhä voimakkaammilla sykkeillä, muutoksen ajanjakso näyttäytyy joka tasolla. Ihmisen luomus tulee kokemaan täydellisen muutoksen. On valoon liukumisen aatto. "

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti