keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Muodon muutos-transformaatio - ylevöityminen!

Toukka kiipeää puun vartta ylöspäin ja jää paikoilleen. Se koteloituu ja sulkee itsensä pieneen ahtaaseen tilaan. Ajan ollessa kypsä, kotelo avautuu ja perhonen avaa siipensä. Transformaatio -muodon muutos on tapahtunut. Toukasta kehittyy mitä upein perhonen, joka nousee hennoille siivilleen ja lentää ylös.

Skorpioni tuo myrkyllinen eläin, joka voi tappaa niin itsensä kuin lajitoverinsa. Skorpionin toinen muoto mytologiassa on kotka joka nousee  vahvoille siivilleen ja voi toki polttaa siipensä, jos lentää liian lähelle aurinkoa. Kolmas muoto on feeniks lintu joka nousee tuhkasta aina uudelleen ja uudelleen.

Ihmisen fyysisen kehittymisen evoluutio on vain yksi taso. Toinen evoluution taso on henkinen evoluutio josta ei juurikaan puhuta. Mikäli voit tarkastella asiaa henkisestä tasosta ja elämän ikuisesta perspektiivistä niin ymmärrät mitä henkisellä transformaatiolla tarkoitetaan. Ihminen ylevöityy elämän ja kuoleman sykleissä sitä mukaa kun hänen henkiset instrumenttinsa elävöityvät. Kaikilla meillä on sielussamme henkiset voimavarat, ne ovat siellä ja alkavat voimistua kun kasvu ja eteneminen saavuttaa tietyn taajuuden. Tietoisuuden valo saa henkiset alut kasvuun. Mitä enemmän on valoa jota voidaan kuvata sanalla rakkaus, niin sitä varmemmin henkiset aihiot alkavat muuttua ja kasvaa. Täyteen hohtoonsa ne tulevat sitten, kun sielu on kokenut transformaation. Kuinka monta elämää siihen menee-sillä määrällä ei taida olla merkitystä tänään, koska laatu ratkaisee. Kuinka olen kyennyt valitsemaan, toimimaan ja elämään rakkaudesta päin. Rakkaus on Jumala ja ihmisen ylevöityminen tapahtuu suhteessaan alkuluojaansa eli Jumalaan.

Voiko ihminen kiirehtää tai nopeutta ylevöitymistään? Ihmisen ollessa siinä tilassa, että henkiset aihiot ovat jo syntyneet eli tietoisuus on saavuttanut tason, jossa ihminen on tietoinen sielustaan, silloin ylevöityminen myös " herää tajuntaan." Aikaisemmassa vaiheessa eli silloin kun ihmisen sielutietoisuus uinuu niin ei ole mitään ylevöitymisen tavoitetta. Aika ja energia kuluvat arjen väännöissä, rahan hankinnassa ja omien maallisten statuksien äärellä.

Historiasta voimme lukea erakoista, jotka ovat vetäytyneet omaan olemiseensa kohtaamaan Jumalansa. Jumalan kohtaaminen on transformaation ylevin piirre. Kirkastuminen tai valaistuminen kuvaavat sitä tapahtumasarjaa.

Nyt kun materialistinen maailmamme natisee liitoksissaan ja ihmiset etsivät jotakin johon pitäytyä. Monella sielulla on tietoisuutta tulla esille mutta persoona tason sidokset täytyy ensin purkaa ja muuttaa. Se tarkoittaa usein työn ja ihmissuhteiden muutoksia. Vanhat raamit eivät enää sovi sielun toimintaympäristöksi. Sielu huutaa koska sen asunto on muuttunut pieneksi kopperoksi josta on päästä levittämään upeita siipiään. Mitä ihminen tekee? Mitä sinä teet, jos tunnet ahdistuksen, kivun, pelon, väsymyksen ja uupumuksen olevan läsnä kehossasi aamusta iltaan? Mitä sinä teet kun tajuat, että sinun siipesi ovat kehittyneet ja olisi aika aloittaa lento?
 
" Rakas Lapsi, kaikki on järjetyksessä. Sinun on vain päästettävä irti pelosta. Pelko lamaannuttaa ja energiasi ei tue etenemistäsi. Pelko on maailman synnyttämä ja muistathan, että olet kyllä maailmassa mutta et maailmasta. Mene siihen hiljaiseen pyhäkköösi jossa kohtaat Luojasi. Hiljennä pelokas mielesi ja kuuntele Jumalan puhetta. Olet henki jonka kotimaa on Jumalan luona. Maailma on paikka jossa koet elämää ja tunteita. Olet kuitenkin niin paljon enemmän kuin tunteet. Sielusi on odottanut tätä nimenomaista hetkeä, koska olet kulkenut niin pitkän matkan tullaksesi siihen. Matkojesi aikana olet varttunut hengessä ja nyt olet saavuttamassa ylevöitymisesi. Kyse on suuresta muodonmuutoksesta, hengen kirkastumisesta. Vielä on tehtäviä jäljellä mutta muista että et koskaan ole yksin. Sinun ympärilläsi on suuri joukko enkeleitä ja niitä rakkaita sieluja, jotka seuraavat sinun etenemistäsi. He odottavat pyyntöäsi koska muutoin he eivät voi tulla tueksesi. Sinun tulee pyytää henkisiä voimavaroja siihen viimeiseen osaan matkaasi. Se ei ole helppo vaan siinä kohtaat kaikki sidoksesi jotka pitävät sinusta kiinni. Tarkastele pelkojasi koska niiden sisään olet kätekenyt suurimmat vaikeutesi. Älä epäile ettetkö voisi selvitä-luota itseesi ja auttajiisi. He kaikki ovat tehneet tämän matkan ja selvinneet siitä. Ole turvallisella mielellä. Kristus on voimakkain edelläkävijä ja hänen jalanjäljissä sinäkin kirkastut. Lepää, kerää voimasi, tutki mitkä asiat on vielä hoidettava. Aloita jo tänään ja kohta tulet huomaamaan, että nouset siivillesi." Amen


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti