maanantai 24. syyskuuta 2012

Mitähän seuraavaksi?

Suomi-viikko 2012 on nyt sitten kokemuksena eletty. Matkustaminen ja paluu arkeen vatii kyllä aikaa. Tässä ei auta muuta, kuin hissutella jokunen päivä, että oikeasti pääsee omaan arkeen kiinni. Viikon anti oli kerta kaikkisen hyvä. Meitä oli yli 80 suomalaista, saamassa oppia henkisyydestä. Tulen jakamaan kokemuksiani tässä vähän tuonnempana, koska oikeasti olotilani estää minua inspiroitumasta juuri nyt. Hengessä ollaan ja toivottavasti myös pysytään. Elämä on ikuista, kuolemaa ei ole. Valon tuojia tarvitaan enemmän kuin ennen. Me kaikki voimme, kun avaudumme hengen kanaviksi.

Tässä tuliaisena hieno meditaatio,  jota kannattaa tehdä aamuisin. Lue teksti ja paina se mieleesi. Ota hyvä asento, mukavalla istuimella, hengitä syvään muutaman kerran ja anna mennä...

" Hengitä tietoisesti. Anna kehon rentoutua jokaisella ulos hengityksellä. Sisään hengityksellä, tiedosta hengittäväsi puhdasta elämän energiaa, joka uudistaa ja parantaa. Ulos hengittäessäsi, päästä irti kaikesta huolesta, epävarmuudesta, pelosta. Kaikesta mikä joutaa mennä.

Tunne maa jalkojesi alla. Maa äidin energia nousee ylöspäin juuri sinulle sopivassa rytmissä, sopivan tuntuisena, sopivan voimakkaana.

Energia nousee ylöspäin ja tunne nyt sydämesi. Sydän on rakastamisen pyhäkkö ja energia täyttää sen. Kuvittele miltä sydämesi pyhäkkö näyttää tässä rakastavassa energiassa. Viivy tässä tunteessa, tunne rakkaus, joka täyttää koko olemassaolosi.

Rakkaus parantaa menneisyyden haavat, olivatpa ne miten kaukaisia tai syviä. Sinä voit eheytyä ja eheyttää koko olemuksesi, kaikki tasosi ja koko elämäsi. Jumala on rakkauden virrassa voimistuva energia, joka hoitaa sinua niin lempeästi, niin syvällisesti, että uudistut siksi mikä olet oikeasti. Ikuinen sielu, henki joka taivaltaa kotiaan kohti. Nauti tästä tuntemuksesta ja kiinnitä sisäisten silmisi katse sielusi-istuimeen, kolmannen silmän tai kuudennen chakran kohdalle. Älä yritä mitään, ole vain siinä, rakkauden täyteisessä olotilassa.

Energia nousee yhä ylöspäin, niin että se lopulta kohoaa kruunuchakrasi kautta ylös. Sielusi silmillä näet kirkaan Jumallallisen valon tulevan kohti sinua ja valoasi. Valo pylväät tai suihkut kohtaavat ja sekoittuvat toisiinsa. Olet nyt yhtä Jumalsi energian kanssa.

Viivy tilassa, niin kauan kun mahdollista. Visiot, värit, muistot, inspiraatiot pyyhkivät tietoisuuttasi.
Tuntiessasi ja halutessasi palata, tee se hellävaroen, kiirehtimättä. Tuo tietoisuutesi istuimelle jolla istut. Anna energiasi palata ja lopulta tunne jalkasi, jotka ovat maata tai lattiaa vasten."

Kerta kerralta tulet tietoisemmaksi omasta itsestäsi ja Jumallallisesta voimasta, energiasta joka virtaa kaikkiin ja kaikkeen. Sinun tulee vain virittäytyä ottamaan vastaan Jumalan suurenmoinen siunaus. Virittäytyminen tarkoittaa, ajan ja tilan varaamista, tälle upealle kohtaamiselle. Voin luvata, että jossakin vaiheessa, tulet huomaamaan, että seuraasi liittyy oppaasi ja enekelisi. Se henkimaailman tiimi, jonka kanssa teet tätä matkaa, jota elämäksi kutsutaan. He odottavat Sinun osuuttasi....

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti