tiistai 11. syyskuuta 2012

Apua saa, kun pyytää....

Tässä  koonti keinoista, joilla voit päästä onnellisemman elämän alkuun  Pohjana on ratkaisukeskeinen malli ja myönteinen elämän asenne.Ota käyttöön ja nauti tuloksista.
1) Arvioi ensin oma tyytyväisyytesi elämääsi asteikolla 1-10. Voit antaa yhden arvosanan, joka kuvastaa koko tilannettasi nyt. 1= huonommin ei voi mennä, 10= wau mikä elämä
2) Alle 5 annetut arvosanat viittaavat välttämättömään muutoksen teon tarpeeseen. Energiasi on alakantissa, joten hoida ensin itsesi kuntoon, että voit alkaa saneerauksen elämääsi. Tyhjästä et voi nyhjäistä! Etsi hyvä ja sinuun tehoava hoito. Jo yksi kertakin voi tehdä ihmeitä!
5-7 kohtalainen tilanne, jotakin on tehtävä. Mieti mitä se on ja tee suunnitelma sen toteuttamiseksi.
7-8 tyydytkö tähän vai kaipaatko sittenkin jotakin?
yli 8 ei valittamista  (yhtään täyttä 10 en ole vielä tavannut)
3) Ihmissuhteesi, siis kaikkiin niihin joiden kanssa olet tekemisissä ja lisäksi niihin joita ajattelet tai kaipaat tai vihaat jostakin syystä, myös niihin, jotka ovat jo henkimaailmassa. Ihmissuhteissa ja niiden syövereissä piilee suunnaton määrä energiaa, joko myönteistä tai hyvin kielteistä. Tämä kohta vaatii todellista paneutumista, jotta pääset tasapainoon. Sovi riidat, torat, kaunat, kateudet, pettymyksen tuottamat vihottelut niin pian, kun se vain on mahdollista. Tee aloite, älä jää odottamaan, että se on jonkun muun tehtävä. Mikäli toinen osapuoli ei kykene sopimaan, niin päästä irti ja vapauta itsesi siitä negation kehästä, mihin muuten voit hukkua. Soita se puhelu, kirjoita sähköposti tai mikä tahansa viesti. Pyydä anteeksi, jos on tarpeellista ja vaikka ei olisikaan, niin pyydä silti. Anna anteeksi niin saat anteeksi. Jos epäröit, tee lista ja aloita vähemmän vastustuksen suhteesta ja etene sitä mukaan kohti kaikkein vaikeinta. Siinä kohdassa sinulla on jo niin paljon energiaa, että kykenet ottamaan härkääkin sarvista! Älä menen uhriuden tai martyyrin ansaan. Sano asiat niin kuin ne koet. Älä alennu anelemaan vaan pysy lujana.

4) Työsi innostavuus tai vastentahtoisuus vaikuttaa suoraan koko elämääsi, terveyteesi ja onnellisuuteesi. Motivoitunut ihminen on energinen ja aikaan saava persoona. Vastentahtoinen ja kyllästynyt ihminen murentaa myös muiden hyvät fiilikset, omista tuntemuksista puhumattakaan. Uupumus ja lässähtänyt olo viestittää muutoksen tarpeesta. Sairaudet ja sairastelut viittaavat immuunivasteen alenemisesta. Kaiken takana on on pikittynyt stressi. Sairastelut johtavat sairastamiseen ja nykyisellä terveydenhoidolla on se ikävä piirre, että pillerien popsiminen jatkuu hamaan hautaan asti, mitä enenevässä määrin. Miten kuvittelet lääkkeiden parantavan jos ongelman syyhyn ei puututa?
5) Itsehoitoon ja oman elämän arvostamiseen kiteytyvät kaikki. Olet se siivilä,  jonka kautta elämäsi siivilöityy arkeesi. Negatiivisuus on mielen syöpä, joka myrkyttää koko elämän, mutta jättää myös haavat lähimmäisiin. Positiivinen asenne on opettelemisen alainen asia. Kyse on ainoastaan omasta itsestä ja siitä, miten toimii. Voit aivan rauhassa jatkaa valitus virren veisaamista ja tahti sen kun kiihtyy loppuasi kohden. Tai voit tehdä muutoksen, joka näkyy, kuuluu ja tuntuu kaikessa mitä olet, teet ja elät. Valinta on sinun ja sinä yksin vastaat seurauksista. Puhu totta ja ole oikeudenmukainen. Älä valehtele tai vääristele asioita omiksi mieleisiksi. Ne tulevat vastaasi joka tapauksessa ja jos valehtelet kestä seuraukset nurisematta ja syyttelemättä muita. Keität oman soossisi ja syöt sen joka tapauksessa. Maku määräytyy sen mukaan millä olet keitoksesi höystänyt.

6) Uskon asiat. Selvitä itsellesi suhteesi Jumalaan, Luojaan, Alkulähteeseen tai Universaaliin voimaan, millä nimellä sitten sitä kutsutkin. Olet henkinen olento, jolla on maallinen keho  kulkupelinä tässä ajassa elettäessä. Ota itse selvää uskomuksiisi kätkeytyvistä hämäryyksistä. Luota intuitioosi ja ylennä mielesi rukoukseen. Pyydä opastusta ja voimaa tehdä ongelmillesi jotakin. Saat kun pyydät. Sinulle avataan, kun kolkutat. Jos vain istut ja mökötät, mikään ei tule muuttumaan, paitsi sinä ja voimavarasi sen kun vain hupenevat hupenemistaan. Se ei ole elämäsi tarkoitus. Jos et tiedä tarkoitustasi, ala etsiä sitä. Huhuile sen perään ja jossakin vaiheessa seisot oman polkusi päässä tietoisena, miksi olet täällä ja mihin olet menossa.

7) Ole kiitollinen. Pysähdy ja katso kuinka paljon hyvää on elämässäsi. Opettele olemaan kiitollinen, koska juuri kiitollisuuden tunne nostaa energoitasi. Jos sinulla ei ole mitään syytä olla kiitollinen,  opettele näkemään asioita toisin. Kyse on asenteesta, kauneus on katsojan silmissä. Ole kiitollinen vähästäkin, niin saat aina enemmän kiitettävää. Se on luonnon laki ja toimii kaikessa. Pidä hyvä huoli itsestäsi ja läheisistäsi. Lapset on annettu sinulle sitä varten, että opetat heidät tuntemaan Jumalan ja hyvän ihmisen. Jumala siunatkoon sinua ja pyrkimyksiäsi elää hyvä elämä. Tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti