maanantai 9. huhtikuuta 2012

Avaimia itsetutkiskeluun


Luin niin mielenkiintoisen kirjan, että enpä ole aikoihin saanut sellaisia sätkyjä. Kirjassa esitellään itsehoitoohjelma, jolla pureudutaan sairauksien syihin ja keinoihin tasapainottua sekä parantua. Ohjelma on yksinkertainen ja testattu moneen kertaan. Ihmiset ovat saaneet apua niin fyysisiin kuin henkisiin sairauksiin ja oireisiin. Ensin on oire ja sitten sairaus. Sairaus on tutkimuksien mukaan 100% stressiperäistä. Siis kaiken oirehtimisen ja sairauksien syy on stressi. Stressi saa kehon immuunipuolustuksen hälytystilaan, puolustaudu tai pakene. Samalla koko kehon sisäinen systeemi valmistautuu joko puolustautumaan tai pakenemaan. Mieti, mitä se tarkoittaa, kun stressitilaa ei pureta ja se vain jatkuu, jatkuu, jatkuu... Immuunivasteesi eli energiatasosi laskee laskemistaan ja niin heikoin lenkki murtuu, heikoinlenkki= sydän, suolisto,vatsa, selkä, pää, hengityselimet jne. Tämähän on jo tuttua juttua, mutta oikeasti on kyetty todisteellisesti näyttämään toteen, että sairastaminen johtuu stressistä.

Stressin syyt ovat kaiken kukkuraksi noin  90% alitajuista. Lapsuudessa koetut tunnetilat jäävät solumuistiin ja kun jossakin vaiheessa koemme saman suuntaisia kokemuksia, solumuistot leimahtavat henkiin. Tietoinen mieli ja järki yrittää kyllä pärjätä tilanteessa, mutta syiden ollessa alitajunnassa, niin niihin ei järkeily tehoa. "Sydämen ja järjen ristiriidassa, sydän voittaa aina". Sydän viittaa tässä alitajuntaan. On tärkeä ymmärtää, että voimme voida paremmin, kun etsimme ne tunteet ja muistot, jotka ovat aiheuttaneet stressin ja niin ollen kielteisen kuvan, soulumuiston.

Kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Stressin ollessa päällä, kehomme systeemit eivät voi toimia niin kuin niiden tulisi. Immuunipuolustus on terveytemme tukipilari, koska se hoitaa, tasapainottaa ja parantaa. Ja juuri stressi lamauttaa immuunipuolustuksen.

Kirjassa todetaan, että niin terveyden kuin sairauden keskeinen tekijä on energia ja  terveyden avaimen käyttäminen on todella helppo. Etsit muiston, tunteen, arvioit sen häiritsevyyden asteikolla 1-10. Keskity rakkauteen ja kohdistat sormesi 4 kasvojen alueeseen. Et kosketa alueita vaan pidät sormenpäät 5-7 cm päässä. 1) Nenänharja ( kulmakarvojen välissä) 2) Aataminomena   3)Leuat (saranan kohta) 4) Ohimot . Toista kolme kertaa. Arvioi lopuksi onko tunteen häiritsevyys laskenut lähelle 1.

Itse ohjelma on helppo toteuttaa, joten avaimet hyvinvointiin ovat käsissämme. 6 minuuttia x 3/ päivässä. Kirjan nimi on Paranemisen avain ( Alexander Loyd, Ben Jonnson) Suosittelen!

Laitan tähän vähän ajatuksia herättäviä asioita, joista voit tutkiskella oma tilannettasi. Kyse on sydämen ongelmien tunnistajasta. " Omaksu hyve, voita vahingollinen uskomus."
Seuraavat kolme estävät sinua elämästä tervettä, vaurasta elämää ja lisäksi ne vaikuttavat koko kehoosi hyvin tuhoavalla tavalla.
1)Anteeksiantamattomuus 2)Vahingollinen toiminta 3)Väärät uskomukset
Seuraavat yhdeksän ovat ns. ydinkategoriat ja ne vaikuttavat tiettyihin kehon sisäisiin järjestelmiin.
4)Rakkaus / vs. itsekkyys = umpieritysjärjestelmä
5) Ilo / vs. suru, masennus = iho
6) Rauha/ vs.ahdistus, pelko = ruuansulatusjärjestelmä
7)Kärsivällisyys/ vs. viha, turhautuminen, kärsimättömyys = immuunijärjestelmä
8)Ystävällisyys/ vs. torjunta, ankaruus =keskushermosto (aivot, selkäranka)
9)Hyvyys / vs. huonommuus = hengityselimet
10)Luottamus /vs. kontrollointi = lisääntymiselimet
11)Nöyryys / vs. huoli imagosta = verenkierto
12)Itsehillintä/vs.hillittömyys = lihaksisto, luusto

Voit tutkia listaa vaivojesi tai tunteidesi kautta. Jos esimerkiksi kehollasi on ongelmia verenkierron tai hengityselimien suuntaan, niin sinun tulisi työskennellä nöyryyden ja hyvyyden edistämiseksi. Lisäksi joudut kohtaamaan  huolen imagosta ja huonommuuden tunteet.

Kirjan menetelemiä pidetään niin vakuuttavina, että niistä uskotaan tulevan maailmanlaajuinen ohjelma. Lopuksi kirjoitan rukouksen, joka luetaan aina ennen ohjelman tekemistä. " Rukoilen, että kaikki tietoiset ja tiedostamattomat kielteiset kuvat, epäterveet uskomukset, tuhoiset solumuistot ja fyysiset ongelmat, jotka liittyvät ongemaani löytyvät, avautuvat ja paranevat täyttyessäni valolla, elämällä ja Jumalan rakkaudella. Rukoilen myös, että paraneminen tehostuu satakertaiseksi."

www.thehealingcodebook.com
2 kommenttia :

  1. mielenkiintoinen yhteensattuma. Luen juuri parhaillaan tuota kirjaa :)

    VastaaPoista
  2. Olen lukenut tuon kirjan ja se kyllä vakuutti! Hyvä postaus!

    VastaaPoista