perjantai 5. huhtikuuta 2013

Energiaa, voimaa ja hyvinvointia

Itsehoidollisuus on kaikkien meidän ulottuvilla. Itsehoidollisuuteen lukeutuu monia eri keinoja ja tärkeintä on ihmisen oma asenne ja ajatus.

Kokonaisvaltainen ihminen, siis sinä, elämäsi keskiössä. Menneisyys ilmenee ihmisessä, kannamme mukana menneisyydessä tehtyjä valintoja. Elämme seurausten maailmassa. Voimme arvioida hyvinvointiamme itsetuntemuksen kautta. Mittari yhdestä kymmeneen toimii hyvin. Anna itsellesi arvio ja samalla tarkasteltavaksesi avautuu muutoksien välttämättömyys, sikäli kun arviosi asettuu alle kuuden. Jos koet olevasi yli seitsemässä, sinulla on suhteellisen paljon mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja valita, mihin ryhdyt ja mitä teet. Sinulla on energiaa toimia ja saada aikaan asioita. Alle kuudessa kellojen kilinä muutoksien välttämättömyydestä häiritsee yö unia, ahdistaa rintaa, pakottaa ja pistelee. Ongelma on energian vaje. Se mikä on vienyt voimasi täytyy nostaa agendallesi...

Voima-energia liikuttaa koko maailmaa ja universumia. Luonto ja sen ilmiöt muistuttavat meitä omasta osuudestamme, tähän uskomattomaan kokonaisuuteen. Ihminen on luonnollinen olento, joka on osa kaikkeutta. Olemme siis luonnon rytmien alaisuudessa, vaikkakin meillä on vapaa tahto. Hyvinvointiimme vaikuttaa suoraan se, olemmeko harmoniassa itsemme, luonnon ja muiden ihmisten suhteen ja kesken? Ristiriita johtaa energian hupenemiseen, koska voiman virtaus estyy tai suuntautuu kaikkeen sellaiseen, mikä etäännyttää meitä omasta todellisesta itsestämme. Huonovointisuus, apeus, alakulo, kivut, kolotukset, sairastumiset ja sairastamiset, ovat merkkejä ristiriidasta, epätasapainosta, stressistä joka on jatkunut aivan liian pitkään. Muutoksien välttämättömyys on tiedossa, mutta ei ole ollut voimaa, halua eikä sinniä tehdä niitä. Jotakin itsessä täytyy muuttua, jotta muutos elämässä on mahdollista ja juuri siihen muutokseen tarvitaan lisää energiaa.

Mistä ammentaa voimaa, kun takki on tyhjä? Siinä kysymys, johon voin antaa tässä vastauksen. Mikäli et ole koskaan pysähtynyt pohtimaan elämääsi ja merkitystäsi siinä, nyt on sen aika. Ehkä juuri näin elämä saattaa sinut tilanteeseen, että suostut pysähdyttämään kielteisen kehityksen. Olet ongelmien kehällä ja sinun tulee kyetä siirtymään ratkaisujen kehälle. Etsi hyvä energiahoitaja tai terapeutti. Hyvän energiahoitajan tunnistat siitä, että hänellä on miellyttävä ja valoisa aura eli vaikutelma. Jos et usko energiahoidon tehoon ilman, että olet kokeillut sitä, neuvoni on, että kokeile ennen kuin tuomitset tai teet tyhjäksi. Energian lisä auttaa sinua hahmottamaan tilannettasi paremmin. Saat voimaa aloittaa niiden muutoksien tekeminen, jotka ovat välttämättömiä hyvinvointisi rakentumiseksi. Hoito avaa tukkoista mieltä, koska ajatus on ensimmäinen tekosi.

Koululääketiede tarjoaa mitä todennäköisemmin pillereitä, jotka vaikuttavat keimallisten yhdisteiden kautta oloosi. Kemialliset aineet ovat ihmisen keksintöjä, ne eivät ole luonnollisia. On ymmärrettävää, että ihminen hakee apua lääkkeistä, mutta tosi asiassa, nämä mieleen vaikuttavat pillerit puuteroivat syyt, ne eivät paranna niitä. Huomaa ero ja ajattele mitä se tarkoittaa kohdallasi. Lääkkeiden sivuvaikutukset ovat yksi suurin syy monisairastavuuteen,  mutta myöskin monien muiden ongelmien syntyyn ja syvenemiseen. Riippuvuus johonkin mielensumentajaan tekee elämästäsi entistäkin tukkoisemman ja energiattomamman. Jos yhä uskottelet itsellesi, että vain lääke auttaa, niin ota selvää jonkun monisairaan läheisesi terveys/sairaus historia lääkedosetin sisällön kautta. Miten muuten dosetti täyttyy täyttymistään ja sairaudet sen kun lisääntyvät?

Energia virtaa, sen allot ja taajuudet läpäisevät kaiken. Virtaava energia  mahdollistaa hyvinvoinnin. Henkinen voima on Jumaluuden voimaa ja sinä olet osa sitä. Värität Luojan energian mieleiseksi ja se näkyy sinussa ja elämässäsi. Sopusointu antaa hyvinvoinin ja kasvun. On siis pyrittävä sopusointuun, harmoniaan ja tasapainoon.

Se mitä se vaatii, on sinun tehtäväsi, mikäli haluat elää hyvän elämän. Löydä omat sisäiset rytmisi jotka luonnostaan sulautuvat elämän Luojan sydämen sykkeeseen. Tiedän, että se vaatii ponnistuksia ja itsekuria, mutta sinnikkyytesi saa mitä upeimman palkinnon. Tiedät ja tunnet kuka olet, mistä tulet, minne olet menossa ja mikä on sinun tarkoituksesi tässä elämässä ja tulevassakin. Eikö sen jo pitäisi herättää mielenkiintosi ja motivaatiosi? Toivotan onnea, voimaa ja rohkeutta päätöksellesi lähteä elämäsi seikkailuun. Sitä polkua ei ole kukaan koskaan kulkenut, koska se on sinun luomuksesi. 
On niitä, jotka kulkevat samaan suuntaan ja voivat antaa tukensa niinä vaikeina hetkinä, joita aivan varmasti tulee eteesi. Muista siis pitää silmät ja sydän avoimena. Pyydä, rukoile ja muista kiittää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti