tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kosketa minua elämä

Kosketa minua elämä, niin syvältä, että sitten kun olen vanha, tunnen eläneeni täydesti.
Liikuta minua elämä, niin paljon, että en ehtisi murehtimaan turhasta.
Haasta minua elämä, ottamaan selvää, kuka oikeastaan olen, etten jäisi murehtimaan valintojeni seurauksia. Sytytä minut elämä, tekemään muutoksia ajoissa, etten näivettyisi siihen luuloon, että millään ei ole merkitystä ja mikään ei enää kannata.

Polta minusta kaikki negatiivisuus, että en kylväisi pimeyttä, epätoivoa ja ketkeruutta läheisiini, joilla vielä on mahdollisuuksia edetä kohti suuria tavoitteita, joita he ovat kutoneet unelmistaan. Anna minulle voimaa pitää suuni kiinni, jos en kykene sanomaan mitään hyvää ja kannustavaa. Ei ole olemassa mitään surullisempaa, kuin ihminen, jonka katkeruus on käsinkosketeltavana kudoksena hänen aurassaan. Läpäisemättömänä uskomuksena kaiken elämisen turhuudesta ja merkityksettömyydestä.

Ihminne luo itse oman todellisuutensa. Vaikka ympärillä on valoa, iloa, lasten naurua, ihminen voi kokea ne vastenmielisenä ja tympeinä. "Vaikka minulla olisi kaikki maailman rikkaudet, mutta ei rakkautta-niin... Jos ihminen ei rakasta, ole yhteydessä Jumalaansa, mikää ei riitä eikä ole tarpeeksi. Juuri siitä on kaikessa elämisessä kyse. Rakkaudettomuudesta ja rakastamisesta.

Rakastatko sinä itseäsi niin paljon, että rakastat sen kautta kaikkia ja kaikkea? Oletko säätänyt elämäsi liekin ehdollistumiin ja uskomuksiin? Mikäli toiveesi on elää hyvä koknainen elämä,  opettele rakastamaan elämääsi, itseäsi ja luo pysyvä suhde kaiken Luojaan. Rakastaminen on sisääsi rakennettu tietoisuus. Et löydä sitä maailmasta. Löydät sen sisältäsi.Yhteys itseesi yhdistää sinut Luojaasi.

Haluatko sinä elää hyvinvoivana ja onnellisena? Tiedä, että vain tekemällä ratkaisuja, voit saavuttaa sen tietoisuuden tilan. Kaikki mitä elämässäsi on nyt, ovat omaa aikaan saannostasi. Jos olet tyytyväinen,  tarkoituksesi ihmisenä on täyttymäisillään. Jos valitat ja olet tyytymätön, ryhdy oitis toimenpiteisiin muutoksien aikaansaamiseksi. Älä jätä toteuttamatta toiveitasi, sillä juuri toteuttamatta jätetyt toiveet saavat sinut ajan myötä vaipumaan katkeruuteen.

Kaikki ainekset muokata elämästä mieluisensa, löytyy meistä itsestämme. Olemme sen velkaa Luojallemme, että teemme elämästä hyvän elämän. Hän tietää meidän pystyvän siihen, me itse emme tahdo vain käsittää voimavarojemme laajuutta ja voimakkuutta. Kovin helposti annamme periksi, uuvutamme itsemme turhanpäiten, vetäydymme lepäämään, kun emme viitsi aloittaa uutta  ja merkittävää vaihetta. Suremme ja pelkäämme tulevaa, vaikka meillä ei ole sitä vielä käytettävissä. Jätämme mahdollisuudet käyttämättä sen vuoksi, ettemme uskalla murtautua rutiineista. Olemme elossa mutta emme elä. Tyytymättömyys on mielen ja elämän syöpä, joka levittää etäispesäkkeensä kaikkeen. Ruokimme sitä jatkuvalla narinalla emmekä suostu muuttamaan asenteitamme. Kovin helppoa on syyttä muita siitä, mikä itsessä harmitaa.

Tästä hetkestä alkaa uusi aika kohdallani, kohdallasi. Valjastakaamme kaikki toivo ja voima sen eteen, että voimme kääntää uuden sivun elämämme kirjasta. Nyt ala kirjoittaa loppuelämäsi käsikirjoitusta, vielä ei ole myöhäistä. Olethan elossa.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti