maanantai 25. helmikuuta 2013

Olet elämäsi instrumentti

Instrumentti soi, sanoina, ilmeinä, eleinä. Sävyt tulevat tunnetiloista ja asenteista. Luoja soi sinussa ja sinusta, mutta Sinä värität elämäsi soinnin. Maailmankaikkeudessa ja elämässä, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Yhteys on hienovarainen ja kaikkiin, mitä syvimillä tavoilla, vaikuttava.

Kasvusi ja valaistumisesi laatu tulee ilmi elämäsi sisällössä, tavoissasi kohdata lähimmäisiä ja miten kohtelet itseäsi. Olemme kuin suuren orkesterin soittimia ja tavoitteemme sekä tarkoituksemme on soida,  harmoniassa toistemme suhteen, niin että kaikki lomittuvat ja limittyvät täydellisesti toisiinsa, muodostaen mitä kauneimman soinnin.

Meillä kaikilla on valtavasti voimavaroja ja lahjoja elämäämme  varten. Henkinen tietoisuus tuo nämä mahdollisuudet julki, juuri siinä tempossa, kuin sinulle on hyväksi. Sinusta ei voi tulla primus motoria muutoin kuin elämällä arkeasi, askel askeleelta, kokemus kokemukselta. Kokemukset ja niiden herättämät tunteet siivittävät kulkuasi. Kaikilla ajatuksilla on seuraus, mikä ilmaantuu ulkoiseen kokemuspiiriisi. Juuri siksi, mielen hallinta ja sen harjoittaminen, ovat välttämättömiä. Sattumanvaraiset ajatukset ja tunnekuohut kuuluvat inhimilliseen elämään, mutta henkistymisen myötä, ne eivät enää hallitse ja syökse sinua epätoivoon tai suuriin tunnemyrskyihin. Jossakin kohtaa elämäsi matkalla heräät tiedostamaan, että juuri sinusta on kyse kaikessa kokemuksissa ja kohtaamisissa. Juuri sinä luot oman elämäsi, sielusi innoittamana ja inspiroimana. Mitä voimakkaammin sielusi säteilee persoonasi läpi, sen tyynempänä ja kirkkaampana aurasi säteilee. Sinua ei voi olla huomaamatta, koska soit korkeammalla oktaavilla.

Harmaata massaa, ikäviä ajatuksia, sekavuutta ja sattumanvaraisuutta. Sen maailman läpi vaellamme jokainen, ymmärtämättä omaa vaikutustamme kokemuksiimme. Kuvittelemme ja luulemme, että joku muu on syyllinen suruumme ja ahdistukseemme. Tarpoessamme kivikkoisten maisemien läpi, kaikki aika kuluu huomaamatta, koska oma mielemme ei erota totuutta valheesta. Ahdistus ja epätoivo ajaa meitä aina vain syvemälle luomiimme painajaisiin. Kuinka pitkään elämme unessa? Montako kohtaloa ja elämää täytyy kokea, ennen kuin unien harhat voivat hälvetä? Kuinka pitkään sointimme on epävireistä ja karkeaa? Juuri nyt, tätä lukiessasi, voit tarkastella sisäisyyttäsi, tästä perspektiivistä. Kuinka paljon sinussa on valoa? Juuri sen määrä ja laatu, viestii henkistymisesi syvyydestä, sielusi hioutumisesta ja instrumenttisi soinnista.

" Jumalani, haluan soida kirkkaasti. Sointini syvyys ja harmonia antavat uskon, toivon ja innoituksen. Olen saanut aavistuksen ja tiedon kirkkaudestasi, enää en anna itseni livetä polulta. Vahvista minussa herkkyyttä, joka kumpuaa totuuden kalliosta. Vain herkkyydellä ja joustavuudella voin edetä tästä eteenpäin. Kuljen valossasi ja kehoni atomit värähtelevät aina vain enemmän taajuudellasi. Sieluni hehku värittää auraani ja syvimmillä tasoilla ymmärrän, että yhtään kipua ja kärsimystä en ole kokemut turhaan. Karkean aineen täytyy hioutua tuskan tulessa. Katkeruuden ja kielteisyyden energiat eivät saa otetta minusta, en enää suostu enkä anna periksi. Minussa on jo niin paljon Sinua, että kykenen taistelemaan saamattomuutta, laiskuutta ja epätoivoa vastaan. Antaudun elämään ja alan elää aina vain enemmän, laajemmin ja syvemmin. Uppudun kokemuksiin ja olen läsnä. Ikuisuus virtaa lävitseni-tätä on henkinen elämä. Kiitos, kiitos, kiitos."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti