maanantai 18. helmikuuta 2013

Sähköä kehossa, miten on maadoituksen laita?


Paranemisen Avaimet -kirja ja metodi ovat yksi merkittävin tutkittu ja testatu terveyteemme vaikuttava ohjelma. Siitä saadut tulokset ovat mykistäviä.

Toinen merkittävä löytö on maadoittuminen, josta ohessa kirjan kansi kuva. Maadoituslakana on kehitetty maadoittumista silmällä pitäen. Lakana on helppo "asentaa" ja käyttää. Tiedossani on henkilö, jolta lakanoita voi ostaa eli viestiä s-postiin...

Elämme todellakin mielenkiintoisia aikoja ja tekniikan kehittyminen on tuonut esim. maadoituslakanan markkinoille. Muitakin välineitä on olemassa ja niistä saa tietoa netistä.  Lukemalla em. kirjan, avautuu aivan uskomaton näköala, miten "liika virta" sairastuttaa ja mikä merkitys maadoittumisella on.

Kirja kannattaa lukea, koska siitä löytyy perusta ja idea, jotta voi ajatella ja pohdiskella asiaa. Ymmärryksen käytöllä on suunnaton merkitys vääränlaisten uskomuksien torjuntaan. Tieto on turva ja älyn käyttö on sallittua. Kyse ei ole uskomuksista vaan todellisuudesta. Luojalle kiitos siitä, että on olemassa tieteenharjoittajia, jotka haastavat kuivettuneet asiayhteyksiin juuttuneet tutkijat. Juuri uusia uria aukovat tutkijat tulevat jonakin päivänä todistamaan tieteellisesti pätevillä tavoilla sen, että olemme Jumalallisia olentoja ja että Jumala on olemassa. Siitähän käydään edelleenkin vääntöä tieteispiireissä, vaikka se tuntuu uskomattomalta. Mitäänhän ei olemassa, ennen kuin toista todistetaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti