maanantai 14. toukokuuta 2012

Uskotko, etkö usko ?

Mitä sinä uskot? Uskominen on enemmän kuin tietäminen. Voitko uskoa? Tietäminen perustuu opittuun ja uskominen on sismpään itseen iskostettu "totuus". Ristiriita tietämisen ja uskomisen välillä on ilmeinen, koska tietoa saadaan koko ajan lisää ja uusi tieto voi kumota vanhan. Uskominen on syvällä alitajunnan syöveriessä, että tiedon avulla, et voi kumota uskomuksien voimaa. Ihminen käy aina kovimmat väännöt itsensä eli uskomuksiensa kanssa. Siinä se on!

Miksi en voi vahingollisille uskomuksilleni mitään? Vahingollinen uskomus voi olla esimerkiksi " en kykene tekemään tätä, minusta ei ole siihen, ei tästä tule mitään, en osaa, en pysty, en kykene jne" Onko joku joskus sanonut sinulle  ettei sinusta ole? Vai oletko tulkinnut toisten sanomisia siihen suuntaan, että olet mitätön tai sinusta ei ole? Itsetunto on se perusta, mistä kumpuaa hyvinvointi. Mikäli itsetuntoa ei ole tai sitä on vain vähän, niin elämästä muodostuu väistämättä hankala matka.

Miten voin muuttaa kielteisiä uskomuksia? Ja tämä on se kaikkista tärkein asia. Kyse on muuttumisesta, sisäisen itsen kanssa käydystä keskustelusta. Uudistavasta työskentylystä, oman sisäisen itsen parantamisesta, eheyttämisestä ja energisoinnista. PARANEMISEN AVAIMET antavat juuri tähän ne työkalut,
jotka oikesti toimivat. En lakkaa hehkuttamasta tämän menetelmän puolesta, koska ne toimivat.

Energia on keskeistä paranemisessa ja sairastamisessa. Vihdoinkin on selkeytetty elämän perustat. Ne perustat, joiden olemassa olo on tiedostettu vuosituhansia, mutta niille ei ole annettu mahdollisuutta tulla esille, ennen kuin nyt. Kyse on kehityksestä , kypsymisestä, kasvusta eli ihmisen tietoisuus on laajennut,  että hän kykenee tunnistamaan ja tuntemaan muitakin olomuotoja kuin konkretia. Energiahan on virtaavaa ja silmin havaitsematonta. Tässä on yksi tärkeä kohta. On olemassa elämän muotoja ja tasoja, joita ei voi nähdä fyysisten silmien kautta, mutta ne ovat silti olemassa. Kun ihminen avautuu energioissaan keveimmille tasoille,  hän voi jonkun aistinelimensä avulla tunnistaa energioita ja muotoja. Ne ovat olemassa, uskotteleepa kuka mitä muuta tahansa. Kasvu ja kehittyminen eli henkistyminen avaa ihmiselle nämä kanavat. Kyky on silti jokaisen itsensä uskottelemasta todellisuudesta, toista ei voi tuomita sen mukaan.  Jokainen on juuri sillä paikalla, mihin hänen tietoisuutensa hänet asettaa. Ei myöskään niin, että ne joilla on jo kyky aistia, ylevöittäisivät itseään sillä. Toiottavaa on, että ne jotka menevät askeleen edellä, avaavat tietä niille, jotka astelevat taaempana. Rakkaus ja ystävällisyys ovat sydämen hyveitä, jotka lisäävät kaikkien voimaa. Ylpeys käy lankeemuksen edellä ja se pitää paikkansa.

Haluatko sinä voida paremmin-on kysymys, johon voi vastata, jokainen itsessään. On olemassa ihmisiä, jotka ovat sairautensa kanssa niin sinuja, että eivät halua luopua niistä. Silloin he eivät halua parantua. Toisaalta on sairautta, joka kuuluu ihmisen opettajiksi. Eli ihminen sairastaa sielunsuunnitelmansa mukaan. Hyvinvointi on kuitenkin muutakin kuin täydellistä paranemista. Mikäli hyväksyn asiat sellaisina, kuin ne ovat, elän silloin sopusoinnussa asian kanssa. Silloin se pode stressiä ja olotilani voi olla aivan hyvä. Myötäsukainen asenne, asiaan kuin asiaan, lisää mahdollisuuksia selvittää ja selvitä. Jos uin koko elämäni ajan vastavirtaan,  mihin silloin energiani kuluu? Ja mihin silloin uuvun ja lopulta sairastun?

Uskomusjärjestelmämme on luotu sukupolvien saatossa. Voi vain kuvitella, sitä valtavaa määrää energiaa, mikä on sitoutuneena niihin tapoihin, asenteisiin ja kokemuksiin, missä itsekukin elämäänsä elää. Mitä tapahtuu, kun mahdollisimman moni vapauttaa itsensä ja energiansa menneisyyden kielteisistä, tuhoavista ja sairastuttavista malleista? Ja jo se, että yksilöinä alamme ymmärtää elämäämme paremmin, auttaa koko yhteisöä. Energia on keskeistä ja jos sinä voit paremmin, kauttasi virtaavaa säteily tekee hyvää myös niille, jotka ovat läheisyydessäsi. Näin valonpiiri kasvaa väistämättä.

Jumala on rakkaus ja rakkaus tulee todeksi ihmisessä. Elämä on lahja ja sen avulla ihminen voi kasvaa täyteen henkiseen mittaansa. Kasvu tapahtuu Jumalallisessa oikeudenmukaisuudessa ja tasavertaisuudessa. Jokainen saa ansioidensa mukaan ja perustana on rakastaminen. Rakastaminen on valoa joka läpäisevyydessään virtaa kaikessa ja kaikkeen. Lisäämällä valoa elämän hämäriin kohtiin, olivatpa ne millä tasolla hyvänsä, paraneminen mahdollistuu. Mitä menetelmiä käytätkin, jos niiden perusta on rakkaudessa ja ainoastaan siinä, ihmeitä tapahtuu. Muoto ei tee paranemista mahdolliseksi, vaan henki. Henki on Jumalan ilmausta ja sen kautta tapahtuu paraneminen. Tärkeintä on ryhtyä, tehdä jotakin konkreettista itsensä ja elämänsä suhteen. Vastuu on jokaisella itsellään ja vain itsen havahtumisen kautta tapahtuu muutos. Toinen ei voi toisen henkistä elämää jouduttaa. Siihen tarvitaan yksilön sisäinen halu ja motivaatio.

" Rakas Jumala, kiitos yhteydestä ja energiasta. Tunnen sydämessäni iloa, lohdusta ja voimaa. Tiedän olevani oikealla polulla ja kiitän Sinua siitä, että kaikista kompasteluista huolimatta, en ole kadottanut yhteyttä Sinuun. Niinä hetkinä, kun olen vaikertanut elämäni hankaluuksissa, olen  saanut parhainta tukea, lohdutusta ja vastauksia Sinulta. Niiden voimin olen päässyt tähän ja juuri nyt tunnen niin syvää kiitollisuutta, etten voi sanoin sitä ilmaista. Sinä olet elämäni perusta, kivijalka, jolle rakennun vähä vähältä, osa kerallaan, täydennyn siksi, miksi sinä minut olet tarkoittanut. Vielä on matkaa tehtävänä, monta vastusta voitettavana, mutta sydämessäni tiedän, etten tee tätä matkaa koskaan yksin. Kiitos. Kiitos. Kiitos."Ei kommentteja :

Lähetä kommentti