perjantai 4. toukokuuta 2012

Mistä on kysymys?

Jostakin sisimmästä nousee kuvia, muistoja, ajatuksia, tuoksuja ja tunnelmia. Mistä on kysymys, kun tiedostaa, mutta ei muista? Kysyn ja saan seuraavan vastauksen:
"Tervehdys maan tyttäret ja pojat. Maassa Te olette juuri tyttäriä ja poikia, täällä missä me olemme, olemme valona valossa ja emme ilmaise sukupuolta. Mistä on kysymys elämässä, joka voi täyttyä niin kovin erilaisista asioista, tekemisistä, ryhtymisistä? Haluamme tuoda juuri tänään teille ajatuksia, siitä suuresta muutoksesta, mitä universumi, maailmankaikkeus ja kaikki luodut, ovat läpikäymässä. Muistutamme siitä, että kaikki liittyy kaikkeen, irrallisuutta tai erillisyyttä ei ole muualla, kuin ihmisen omassa mielessä, silloin kun hänen yhteytensä omaan todelliseen itseen, on heikko tai kehittymätön. Ihminen elää juuri siinä kehittymisen tasossaan, mikä on hänelle ominaista, hänen sielullisen tietoisuuden tasonsa mukaan. On niitä, joiden elämän perustus, on materiaalisessa hankkimisessa. Heidän paineensa, tässä muuttuvassa elämässä, ovat tuskallisia, koska todellisuus missä he elävät,  perustuu aineellisuuden harhaan. Aine on fyysinen muoto kaikkine rakenteineen, instituutioineen, organisaatioineen ja järjestelmineen. Aineelliset asiat tulevat muuttumaan kaikkein radikaaleimmin, koska sen hallinta tulee murtumaan. Henkinen energia murtautuu aineellisuuden läpi. Se tarkoittaa hengen tietoisuuden laajenemista kaikilla tasoilla ja ne joiden todellisuus on aineessa, tulevat vihdoin heräämään, sielun todellisuuteen. Se, minkä kasvun, sielut ovat käyneet tuhansissa kokemuksissa, kiteytyy nyt ryöpsähdykseen jota ei voi mikään pidätellä tai pysäyttää. Mistä on kysymys? Rakkaat lapset, on kysymys transformaatiosta. Voimme selittää sen muutoinkin, mutta juuri transformaation henkinen aspekti on meneillään. Aineen muoto muuttuu, kaikki muuttuu läpäisevämmäksi, kuultavammaksi ja joustavammaksi. Mitä sinä voit tehdä? Se on kysymys, joka vaatii vastaamista, koskapa olette kaikki samassa prosessissa, tokikin omalla tavallanne. Oma tapa tarkoittaa henkistä laatuanne ja tietoisuutenne tasoa. Kuinka paljon olet kyennyt pitämään huolta hengestäsi? Se juuri on suurin ja vastuullisin tehtäväsi. 


Katso elämääsi ja kaikkea niitä, joiden kanssa olet etenemässä, yhä syvemmälle tähän prosessiin. Oletko ahdistunut, surullinen, tuskallisen tietoinen niistä tehtävistä, joihin sinun olisi tullut ryhtyä,  jo aikoja sitten? Huolehditko lapsista, vanhemmista, puolisosta, ystävistä vai oletko vain kiinnostunut omasta hyvinvoinnista? Rukoiletko, meditoitko, kykenetkö nauttimaan yksinäisyydestä vai onko kiire päällimmäisenä elämässäsi? Koko elämäsi, kaikkineen, on sinun omaa luomustasi. Ihmiset, jotka ovat kanssasi, ovat siinä jostakin syystä ja vapaaehtoisesti.Sinä et voi elää heidän elämäänsä eivätkä he voi päättää sinun puolestasi. Sinä voit valita suhtautumistapasi ja juuri siinä tulee ilmi henkinen olemuksesi. Haluatko hallita, määritellä heidän tarpeensa, suhteessa sinuun ja elämääsi? Vai annatko heidän valita puolestasi, koska heillä on valtaa sinuun ja valintoihisi? Keneltä luulet heidän saaneen valtansa? Tai kuka on antanut sinulle sen vallan, jolla pyrit heitä hallitsemaan? Monimutkaistako? Ei niin, vaan siitähän elämässä on juuri kyse. Miten sinä suhtaudut itseesi, toisiin ja kaikkeen siihen mitä eläämääsi kuuluu.Minkä arvon annat elämälle itselleen? Elämä on mittaamattoman moniulotteinen kokonaisuus, jossa kaikilla on tarkoin varjeltu paikkansa. Sitten kun sinä oivallat, oman todellisen olemisesi, voit alkaa käsittämään, miten energia virtaa, kaiken olevaisen läpi. Juuri energia on vallitseva kaikessa, sinussakin. Jumalan olomuoto, valo joka valaisee, tietoisuus kaikkeuden sopusoinnusta. Jumala luo lakkaamatta ja sinä olet Luojan kanssa luova, elämässäsi, itsessäsi ja siinä mihin päätät käyttää energiasi. Käytätkö sen valoistamiseen vai varjottamiseen? Se mikä syntyy rakkaudesta eli Jumalasta lisää valoa, se mikä varjottaa, tarvitsee vielä kokemuksia kasvaakseen, hioutuakseen ja vihdoin kirkastuakseen. Kysy itseltäsi, missä elämäsi kohdassa pidät yllä varjoa ja miksi? Mitä sinun tulisi tehdä, että varjotus valaistuisi? Ei sinun tehtäväsi ole mahdoton, vaikealta se voi tuntua siksi, että olet voinut pitää yllä vanhaa kaavaa tai tapaa, joka ei enää kertakaikkiaan sovellu elämääsi. Pelko on tunteista se, joka pitää yllä varjoja. Pelko ei koskaan ole Jumalasta. Mieti pelkoasi ja rukoile Jumalaa opastamaan sinua vapatumisen, paranemisen ja uudistumisen alkuun. Rakkaus parantaa syvimmätkin haavat, olkoonkin, että olet pitänyt niitä yllä tietämättömyyttäsi. Sinu ei tarvitse pelätä, koska kaikki se mitä tapahtuu, tapahtuu juuri sinun parhaaksesi. Mitä on hetkellinen kipu sen rinnalla, että siirryt valoon, joka kestää ikuisesti.


Ikuisuuden perspektiivi on jossakin määrin mahdotonta käsittää, koska ihmisenä ollessa, aika määritellään rajalliseksi. On alku ja on loppu. Ihmisen kehollisuudessa kyllä, mutta ei sielun maailmassa, jossa aikaa ei ole. On tietoisuus ja oleminen, jonka sisässä edetään, siinä rytmissä, kun se on mahdollista. Sielun olemus on eteneminen, laajeneminen ja kasvaminen. Paikalleen jääminen on merkkinä uupumuksesta, luovuttamisesta ja toisaalta jokin asia täytyy puida, käydä läpi ja selvittää. Vaikeimmat hetket voivat ihmisen elämässä olla juuri näitä. Niissä kokemuksissa piilee usein suuren oivaltamisen siemen. Rukoile silloin voimaa, rohkeutta, päättelykykä ratkoa ongelmasi rakentavasti ja ohjausta henkioppailtasi, enkeleitä ja henkimaailman läheisiltä. He ovat reservissä auttaakseen sinua. Muista pyytää apua, koska myös he haluavat edetä ja juuri sinun auttamisesi voi olla heille suuri meriitti.


Lohdutuksen sanoja sinulle, joka murehdit ja mietit elämäsi merkitystä. Merkitys on jo siinä, että olet olemassa. Olet Jumalan lapsi ja jos kykenisimme välittämään tämän näköalan, jonka me koemme, edes hiekanjyvän kokoisena tajuntaasi, niin havahtuisit ymmärtämään, miten merkityksellistä elämä on. Kokemuksesi ovat kasvun alustasi ja sinä voit aina muuttaa suhtautumistapojasi siihen suuntaan, että saat tilaa hengittää.Sinulla on oma tie, oma elämä ja kun pyrit toimimaan rakkaudesta päin, Jumalasta päin, ymmärrät, että on aika ottaa ensimmäiset askeleet siihen suuntaan, joka vie sinua kohti kotia. Koti on Jumalan syli jossa voit vapautuneena onnitella itseäsi siitä, että kykenit muuttamaan kärsimyksen kasvuksi, epätoivon etenemiseksi ja yksinäisyyden yhtymiseksi valoon. Juuri valossa olemme me, jotka ennen sinua, olemme tehneet samoja asioita, samoja valintoja yhtä tuskaisesti. Meitä ei erota mikään muu kuin sinun ajatususkomukesi kaiken rajallisuudesta. Meillä ei ole rajaa, koska olemme ylittäneet sen viimeisen kynnyksen. Siunaamme sinua, jaksa vielä tarttua niihin tärkeiksi kokemiisi asioihin, ihmissuhteisiisi ja velvoitteisiisi, jotka sinun tulee hoitaa. Anna meidän auttaa ja vahvistaa sinua ja huomaat kuinka ilmapiiri muuttuu kirkkaammaksi, selkeämmäksi. Me olemme tässä-sinun lähelläsi. Tuemme sinua siinä määrin, kun se on mahdollista. Muista rukouksei on kuultu ja siihen vastataan aina. Ehkä asiat eivät mene juuri niin kun toivot, mutta silloin kyseessä on joku suurempi merkitys. Pääasia on rukoilla  ja hiljentyä kuulemaan vastauksia. Jää Jumalan rauhaan. Se on sismmästäsi kumpuava tunne, oikeassa paikassa oikeaan aikaan, olemisesta."
Minä rukoilen vapisevin huulin ja sydämin. Oi Jumalani, kuinka suurenmoista on elämä, olkoonkin että joudun läpikäymään tätä valtavaa prosessia. Tässä muutoksessa käyn läpi kaikki pinttyneimmät tapani ja tottumukseni. Kaikki luulot ja epäilykset, joiden tiedän vain erottavan minua sinusta. Haluan kasvaa ja parantua, näistä ikiaikaisista haavoista, joita olen kantanut sydämessäni, luullen niiden kuuluvan elämääni. Joita olen vaalinut, monta elämää, syystä, etten oivaltanut niiden kasvattavaa merkitystä. Vahvista minua ottamaan varmempi suunta kohti kotia, kohti henkistä paluuta luoksesi. Oi Jumala.  Kiitos elämästä ja kaikesta siitä mitä saan olla kokemassa. Ilman kokemuksia en kasvaisi ja tästä lähtien pyrin kaikissa valinnoissani lisämään valoasi, josta saa olla osallisena aina enemmän ja enemmän. Kiitos, kiitos, kiitos.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti