keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Avaa itsesi uuteen elämään

Miksi et kuorisi yltäsi vanhan elämäsi haarniskaa? Sitä jonka olet saanut yllesi perintönä vanhasta ajasta. Eikö nyt, tänä sumuisena lokakuuna ammuna, olekkin aika sytyttää kaikki kynttilät, soihdut ja valot palamaan, ettei pimeys kätkisi meitä. Pimeys ei voi valolle mitään, mutta meidän jokaisen on tehtävä oma tärkeä osuutemme, juuri nyt.

Tiedätkö, pimeys on syvintä juuri ennen auringon nousua. Henkinen aurinko on siirtymässä sellaiseen kulmaan, ettei sitä voi mikään pimeys mitätöidä tai tehdä olemattomaksi. Muutos on alkanut jo kauan aikaa sitten ja se saavuttaa merkittävyytensä näinä päivinä. Oletko sinä valmistautunut tähän? Vai yhä edelleenkö kyyristelet varjoissa, mitä muut sinusta ajattelevat?

Mitä sinä ajattelet itsestäsi ja elämästäsi?
Mitä sinä tunnet?
Kuka olet oikeasti itsellesi ja toisille?

Henkinen energia läpäisee aineen. Materia ei voi pidätellä valoa loputtomiin. Nyt valo murtautuu esiin ja tuo eteemme mitä loistavampia mahdollisuuksia muuttaa ja muuntua, kasvaa ja edetä, niihin henkisiin mittoihin, jotka ovat olleet ajtuksissamme, toiveissamme jo monta ihmisen ikää.

Ne joilla on korvat, kuulevat. Ne joilla on silmät, nkevät. Ne joilla on ymmärrystä, menevät edellä ja näyttävät tietä. Jokaisen on kuljettava oma polkunsa, mutta onneksi on niitä, joilla palaa jo valo, että nekin,  jotka yhä haparoivay pimeydessä, tulisivat näkyviksi.

Tässä hämärässä rukoilen herkin aistein: "
Jumalani, vahvista sinua minussa, että kykenen jakamaan valoasi, nille joilta sitä puuttuu. Toivoa selviytymiseen ja luopumiseen, etteivät he kadottaisi itseään turhaan turhuuteen, epä tosiin unelmiin ja pelkoihinsa. Avarra minua niin  pitkälle ja syvälle, että kykenen osaltani täyttämään lupaukseni niistä tehtävistä, joita olen ottanut hoitaakseni. Yksin en siihen kykene, mutta kädelläsi voin olla lupauksieni arvoinen työkalu. Vapisen kädelläsi, en pelosta vaan rakkaudesta elämää kohtaan. Elämä olet Sinä ja minä voin jakaa Sinua omallani. Valosi läpäisee koko universumin pienimmästä hiekanjyvästä suurimpaan planeettaan. MInä ihmisenä tulen myös lävistetyksi ja kun värähteeni soi taivaallisten sfäärien sopusoinnussa, olen valmistautunut muutokseen. Tätä varten olen tässä elämässä. Kiitos, kiitos, kiitos. "

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti