perjantai 12. heinäkuuta 2013

Apu on läsnä, kun suostut


Olet sielu, joka on ikuinen. Elämä on oppimistapahtuma, jonka tarkoitus on saada sinut oivaltamaan elämän pyhän kauneuden ja oman osuutesi siinä. Vaikeudet, haasteet ja kriisit opettavat aina sinua sinusta. Ilman vaikeuksia oppimista ei voi tapahtua, koska juuri vaikeuksien keskellä voit oivaltaa, että et koskaan ole yksin. Sinun elämälläsi, siis sinulla, on tarkoitus ja merkitys. Sinun tehtäväsi on ottaa selvää siitä, mikä se on.

Rakkaus on parantavaa, koska rakkaus on Jumalan olemassa oleminen sinussa. Jumala rakastaa jokaista luotuaan, olkoonkin että luotu on jäävännyt itsensä tästä rakkauden virrasta. Itsekkyys ja välinpitämättöyys ovat merkkejä tästä. Pyhä yksinkertaisuus tarkoittaa sitä, että jokainen on matkalla kohti valaistumista.
Valaistuminen tarkoittaa oman todellisen itsen ja Jumalan välisen yhteyden ymmärtämistä. Kyse on ymmärtämisestä eli ei uskomukseen perustuvasta opista.

Vastaat ajatuksistasi, sanoistasi ja teoistasi itsellesi ja Jumalalle. Saat sitä mitä teet eli elät seurauksien elämää. Ongelmasi ovat merkkejä siitä, että olet joskus tehnyt jotakin rakkaudettomasti. Ihmissuhteesi kuvaavat suhdetta itseesi, koska olemme kaikki vuorovaikutuksissa toisiimme. Kukaan ei ole erillinen kenestäkään vaikka kuvittelemme niin. Kuvittelemme niin paljon sellaista mikä ei ole totta. Uskomusjärjestelmämme sitoo luovan ajattelun ja ongelmien ratkaisu kyvyt. Yhteisömme kiertää kehää, joka ei voi ratkaista ongelmien syitä. Puuteroimme oireita, kun emme uskalla emmekä kykene näkemään tai ymmärryksemme ei riitä, käsittämään syitä.

Elämä on pyhä, koska juuri elämällä itsemme todeksi, annamme sille kuuluvan arvon tulla nähtäväksi. Kieltämällä henkisyyden eksymme tieltämme. Hengen puuttuminen yhteiskuntamme rakenteista on suurin trauma ihmiselle. Henkisyyden vähättely ja mitätöinti johtaa kuolemaan. Materialistinen systeemi ei voi tunnistaa henkisyyttä, koska kaiken tulisi tuottaa voittoa. Ihminen ei voi olla muuta kuin koneen jatke. Se sidotaan siihen malliin ja siitä otetaan kaikki se hyöty irti mitä saadaan. Sen jälkeen sillä ei ole enää käyttöä.

Yhteisömme potee henkistä nälkää ja se ei tule tyytyväiseksi sirkushuveilla tai oireiden puuteroinnilla. Yhteisö paranee, kun yksilö paranee. Kyse on jokaisesta yksilöstä. Kaipaamme rakkautta eli Jumalaa. Ihminen ei elä pelkästään leivästä, vaan siihen rinnalle tarvitaan Jumalan rakkautta. Jos leivän hankinta vie kaiken voimamme, aikamme ja elämän sisällön, niin seurauksena on väistämättä näivettyminen. Henkinen näivettyminen edistää kuolemaa. Siitä sikiää negatiivinen asenne, elämän kielteinen elämä. Negatiivisuus on mielen syöpä, joka tappaa aivan varmasti ennemmin tai myöhemmin. Valinta on jokaisella ihmisellä, jokaisena hetkenä valitsemme edistämmekö elämää vai kuolemaa?

Rukous on puhetta Jumalalle, meditointi on Jumalan kuulemista. Siinä on tie lähteä kohtaamaan omaa todellista olemustaan. Ajattelemme yli 50 000 ristiriitaista ajatusta päivittäin. Jos emme koskaan vaivaudu etsimään, emme voi koskaan oivataa ja löytää. Unesta havahtuminen haastaa koko vallitsevan systeemin, koska systeemi ei voi muuttua, ennen kuin yksilö muuttuu. Kyse on aina yksilöstä ja yksilöt muodostavat yhteisön. Niin kaikki vaikuttavat kaikkeen ja kaikkiin.

Ei ole sama mitä ajattelet, sanot ja teet. Halutessasi rakentua ja rakentaa parempaa
elämää, ota vastuu itsestäsi ja kaikesta siitä mihin ryhdyt. Rukoile ja meditoi, koska valo voi lisääntyä elämääsi vain henkistymisesi kautta. Valossa näet ja ymmärrät paremmin. On aika siirtyä pimeydestä ja hämärästä kohti valoa. Valo on jo sinussa, olethan ihminen jolla on henki. Anna valosi kirkastua tekemällä hyviä asioita, muutos parempaan alkaa ajatuksesta. Ajatus on ensimmäinen teko.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti