lauantai 9. kesäkuuta 2012

Umpipussin tulehdus-terapeuttinen tuuletus

Elämän matkalla on monta juonnetta sisäkkäin lomittain ja limittäin. Mihin kiinnitän huomioni, se kasvaa ja voi saada lopulta suuren suuren merkityksen. Siitä pienestä huomiosta, voi muodostua koko elämän merkitys. Syy tehdä asioita, ryhtyä toimeen ja elää. Mistä sitten voin tietää olenko oikealla "uralla" vai kuvittelenko vain? Uskon, että moni ihminen ei vaivaudu pohtimaan asiaa, koska on kiinnittyneenä siihen totiseen elämään, joka vie kaiken ajan ja energian. Joku sanoi joskus; nyt ymmärrän Eeta sinua vähän paremmin, ajattelet asioita aivan liikaa. Havahduin ajattelemaan-taas liikaa-entä jos en ajattelisi, niin millä sitten täyttäisin elämäni. Ajattelemattomuudellako?

Tiedätkö, meillä kaikilla on omat umpipussit. Ne pussit sijaitsevat kellä missäkin, ympäri kehoa tai sitten pussit löytyvät mielen syövereistä. Yhteistä umpipusseille on eri sorttiset oireilut, kivut, tykytykset, pakotukset, viiltelyt, vääntelyt ja yleensä umpipussi ilmaisee itsensä huokailulla, hikoilulla, ilmavaivoilla, röytäisyillä, ripuloinnilla tai vastakohtaisella väännöllä, ilman näkyvää tulosta. Umpipussit ovat totta ja nyt olen päättänyt avata pussien salaisuuden. Niin kauan kun pussi on ummessa, oireet jatkuvat ja vain pahenevat. Ymmärräthän miten pussille käy, kun se vain täyttyy täyttymistään? Jossakin vaiheessa se rikkoutuu, joko isolla paukauksella tai hitaan varmalla pihinällä. Lopputulos voi olla sama-lusikat nurkkaan ja henki pois.

Joka tapauksessa oma umpipussini täyttyi noin puoli vuotta sitten. Kokemus oli valaistumiseen johtava ja ainakin vielä tunnen olevani maailmassa, siis tässä fyysisessä, vaikka osaltaan olen kyllä, ainakin hetkittäin, henkimaailmassa. Tietoisuuden laajenemisen myötä yhteys sinne sen kun voimistuu ja voin kertoa, että mitään pelättävää siellä ei ole. Umpipussin täyttymisen ohella jouduin tai sain niin voimallisen kokemuksen, joka on mahdollistanut nyt sitten tämän asian eli Terapeuttisen tuuletuksen elävästä elämästä-esityksen. En itseasiassa tiedä mitä kaikkea tulee tapahtumaan, koska käsikirjoittajana on oppaani ja henkimaailma. Sen verran tiedän, että tilaisuus jättää jälkensä jokaiseen paikalla olijaan. Miksikö? Siksi, että tieto oman umpipussin tilasta kirkastuu tarkasteltavaksi.Odotettavissa on naurun pyrskähdyksiä ja kyyneleitä....

Torstaina 14 päivä tätä kuuta kello 18.30 voit päästä tutkimaan ja eläytymään umpipussien maailmaan. Tilaisuus on täällä Villaeetassa, kodassa jos luojassaan saan sen pystytettyä. Jos ei niin sitten ollaan sisällä. Sinä,joka lueskelet näitä sivujani ja tunnet piston jossakin päin kehoa, niin se on selvä merkki, että pussisi kaipaa tuuletusta. Tuo itsesi ja mahdollisesti pussiensa kanssa kamppailevat lähimmäisesi tänne. En voi kuitenkaan luvata hokkus pokkus tempun seurauksensa tapahtuvaa paranemista, mutta sen verran tiedän, että olo helpottuu kummasti.

Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua, vaan kodan nurkassa on kuppi, johon voit halutessasi sujauttaa muutaman euron. Kahvia ja teetä voit ostaa puffetista. Tavataan torstaina ja katsotaan mitä sitten tapahtuu.....


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti