sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Kohtaamisien karma

Muodostamme yhteisöjä, joiden dynamiikka muodostuu arvoista, asenteista ja kemiasta. Kuinka hyvin asiat sujuvat yhteisön sisällä riippu harmoniasta, luottamuksellisuudesta ja rehellisyydestä. Luottamus on perusta, jolle rakentuu toimiva yhteistyö ja avoin vuorovaikutus. Ne ovat asioita, jotka tukevat jokaista yhteisössä toimivaa persoonaa.

Entä kun yhteisöön liittyy tai yrittää liittyä persoona, jonka tarkoitusperät ovat vastakkaisia, kuin muiden? Kuinka kauan tätä persoonaa siedetään tai kauanko aikaa hän saa toimia ikään kuin hän kuuluisi yhteisöön? Mitä vahinkoa tällainen ihminen voi aiheuttaa? Vallitsevan tilanteen muuttuminen aiheuttaa aina kantojen ja mielipiteiden tarkistusta. Jos persoonan tarkoitusperät ovat rehellisiä niin hän ehkä voi liittyä yhteisöön, mutta jos ilmenee, että kysymys on jostakin härämästä, itsekkäästä tai muuten vastenmielisestä ihmisestä, yhteisö liittyy yhteen ja ajaa "tunkeilijat" tiehensä, jos hän ei itse älyä sitä tehdä.

On hyvä muistaa, että ihmisten kohtaaminen on aina syvempi merkityksellinen tapahtuma. Karman laki toimii aina sielujen kesken. Joutuessamme tekemisiin entisten elämien tuttujen kanssa, tunnistaminen on lopulta helppoa. Tietty magnetismin tuntu, selittämätön tuttuus tai vastenmielisyys voivat olla merkkejä " vanhasta kamusta."

Mitä tehdä, kun joku "vanha kamu" ilmaantuu elämään, joko auvoinen hymy kasvoilla tai ketun häntä kainalossa? On toden näköistä, että kyse on joko hyvittämisestä tai maksamisesta. Karma vaatii aina oikaisua eli menneisyydessä tehdyt teot, niin hyvät kuin huonot, tulevat ilmi juuri kohtaamisissa. Kysymyksen ollessa kaunasta, vihasta, katkeruudesta on erityisen tärkeää oikaista omaa toimintaa. Ei enää uusinta kierokselle vaan juuri nyt on asiat hoidettava omalta kannalta kuntoon. Toista et voi muuttaa, mutta omaan toimintaan voit vaikuttaa. On turhaa lähteä pohtimaan missä sitä on tavattu ja koska? Millä vuosituhannella sitä on törmäilty tai rakastettu? Se ei ratkaise asiaa eikä mahdollista ongelmaa, olkoon kyse sitten rakastamisesta tai vihasta.

Karman oikaisu vaatii irrottautumista hyvällä siitä kierteestä, missä on voitu piehtaroida kymmenissä elämissä. Miten? Toimimalla ymmärryksen kautta viisaudella ja rakastavasti. Mitä sitkeämpi ja laajempi on vyyhti, sen enemmän se tarvitsee harkittua ja jäsenneltyä toimintaa. Tunteiden kanssa kannattaa olla tarkkana, koska ne sekoittavat hyvin helpolla järkevän toiminnan. Juuri tunteet ja tunteellisuus on merkki menneistä kohtaon kiemuroista.

Sielupareista on kirjoitettu paljon ja moni toivoo kohtaavansa "omansa" tässä elämäsä, kun maailma ympärillä on niin valtavien murroksien keskellä. Haluaminen ja tahtominen ei välttämättä ole merkki siitä, että rakas sielu olisi purjehtimassa kohti. Se on merkki, että jotakin on tapahtumassa ja nyt on syytä olla hereillä. Voihan toki käydä niin, että sielunsopimus on todentumassa ja kohtaaminen on tosi asia. On kuitenkin hyvä muistaa ja ymmärtää, että kaikki ei tule menemään niin kuin Strömsöössä!

Harvoilla persoonilla on niin paljon oikeaa tietoa näistä sielujen kohtaamisista, että kykenisi toimimaan siinä tietoisuuden tilassa. Persoonallinen elämä tässä ajassa, kun on väistämättä vieraannuttanut ihmistä itsen syvimmiltä tasoilta. Siksi onkin tärkeää opiskella itseään ja omaa todellista olemusta, jotta kun sielunsyrjimmäinen tulee kohdalle, niin kykenee toimimaan oikein.
Ihan varmaa on, että arkinen elämä ei ole enään koskaan ennallaan, kun vanhatsielut kohtaavat.

Kohtalon omaisuus, ihmeellisyys, sattuman tuntu, merkillisyys ja magnetismi selittävät tätä kokemusta. On hyvä muistaa, että vaikeimmat ihmissuhteet ovat myös merkkejä karmallisuudesta. Sopimuksia on tehty useamman sielun kanssa. Haastavuus on merkki kasvusta ja omaan itseen kohdistuvasta paineesta. Toisia emme voi muuttaa, joten katse kohdistuu aina vain syvemmälle itseen. On aivan turhaa lähteä käymään oikeutta tai haastaa riitaa, koska se vain vie syvemmälle ongelmaan, silloin kun kyse on sen sortin karmasta. Asiat vain on hoidettava, pystyttävä toimimaan niin, että side katkeaa. " Tämä nyt oli sitten tässä! Nyt olen vapaa syistä ja seurauksista kanssasi. Olen vapaa ja sinä teet omat toimesi. En vastaa niistä enää. Hyvää matkaa ja näkemiin!"

Tätä Jeesus opetti toisen posken kääntämisellä. Pahaa ei voiteta pahalla vaan hyvällä. On lohdullista muistaa, että jokainen vastaa omasta elämästään itselle  Niin myös hän, joka yrittää satuttaa tai tehdä elämästä vaikeaa. Lopulta hänkin tulee seisomaan vastakkain itsensä kanssa ja kaikki se "rikollisuus" luetaan hänen sovitettavakseen. Silloin sinä olet jo toisaalla.

Anteeksi antaminen on suurin karmasta vapautumisen teko. Sen hyväksyminen yhdeksi tavaksi edetä elämässä merkitsee tietoisuuden laajenemista ja henkisen tason ylevöitymistä. Niin kauan kun kauna, kateus, mustasukkaisuus, katkeruus, viha ja satuttaminen kuuluvat omaan elämään, ei etenemistä voi tapahtua. Oppiläksyt ovat vasta tuloillaan ja hankaluudet vain purjehtivat elämään. Siksi kannattaa jalostaa omaa persoonaa, että kykenee rakentamaan siltaa omaan henkeen ja sieluun. Viisaus asuu sydämessä ja se kuiskii opastustaan intuition kautta. Oman pään pörinä hukuttaa alleen kaiken oleellisen ja siksi kärsimys vain jatkuu.

Elämän ihmiset ovat kaikki saman maan kansalaisia, hengen maailmasta tulleita ja sinne palaavia sieluja. Tämä maallinen elämä on oppimatka ja kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa ja hankalaa se on aika ajoin. Kärsivällisyydellä ja rakkaudellisuudella on korvaamaton oppiarvo matkallamme täältä henkiseen maailman. Olkoompa yhteisömme, perheemme ja mikä tahansa ihmisten joukko, kaikki opettelee elämään ihmisiksi. Ne jotka ovat tietoisempia voivat ohjeistaa toisia, mutta puolesta elämiseen ei pidä sortua.

Henkisten lainalaisuuksien käsittäminen avaa niitä lukkoja, jotka hiertävät sydänjuuria. On oikeasti olemassa keinoja voida paremmin. Miksi kieltäytyisimme niistä? Nyt on juuri oikea aika ryhtyä vapauttamaan itseään ja myös tosia, sitovista karmallisista maksuista. Hyvä tuo aina hyvää, paha saa aikanaan palkkionsa eli pilkka osuu omaan nilkkaan. Niin toimii Jumalallinen oikeudenmukaisuus elämässä ja se on 100%. Kukaan ei pääse pälkähästä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti