lauantai 1. maaliskuuta 2014

H-hetki

Heräämisen hetki. Luomuksemme natisee liitoksissaan ja todellisuus tunkeutuu väistämättä esille. Maailmamme osoittautuu illuusioksi, uneksi johon uskoimme. Uskoimme, että raha tuo onnen, hyvinvoinnin, terveyden ja rauhan. Uskoimme, että vallassa olevat toimivat oikein niin materiaalisesti ja eettisesti. Uskoimme, että rakentamamme yhteiskunta suojelee heikompia. Uskoimme tehneemme jotakin suurta, hienoa ja kestävää, että se pysyisi totuudessa.

Usko siirtää vuoria ja luomuksemme on kääntymässä meitä itseä vastaan. Tuhoutunut uskomusjärjstelmämme tekee likaisen lopputyön. Uskoimme rahaan, emme Jumalaan Luojaan, emmekä halunneet löytää itsestämme tätä luovaa potentiaalia. Niin mielellämme rakensimme ulkoista, että väistämättä käänsimme selkämme sisäisyydelle.

Materialistinen maailma tuhoutuu, koska se perustuu pimeyteen. Pimeydessä sikiää ahneus, vallan himo, valtapyrkimykset, kateus, tappaminen ja tuho. Meissä jokaisessa on tuo puoli ja niin ollen taistelemme jokainen eturintamassa itseämme vastaan ja samalla yritämme olla enemmän, omistaa parempaa hyvää, mammonaa ja valtaa. Niin ylhäällä kuin alhaalla ja sisällä ja ulkona. Luomuksemme osoittaa moraalimme tason. Rakennelmamme tuo väistämättä esille oman kasvumme tasot.

Ne,  jotka ovat menneet H-hetkensä läpi, näkevät ja ymmärtävät näkemänsä.
Ne,  jotka nukkuvat edelleen, pitävät kiinni houreistaan tuskallisesti.
Ne, jotka ovat heräämässä ratkaisevat koko tilanteen kollektiivisesti.

Kuinka pitkään luhistuminen kestää? Mitä tapahtuu oikeassa elämässä?

Oikeassa elämässä on täydellinen rauha. Voitko ajatella niin juuri nyt? Jos et voi, niin olet edelleen unen rajapinnoilla. Henkinen maailma on ikuinen ja siellä ei olla sodassa, ei ahdingossa eikä epätietoisuudessa. Kuljet ahtaasta portista ja jätät kaiken turhan kynnykselle. Et tarvitse mitään, koska sinussa on kaikki. Luopumisen transformaatio on vapautumisen kokemus ja teet sen täydellisen vapaaehtoisesti ja halulla. Kukaan ei pakota tai vaadi sinulta maksua, koska olet kuullut elämän kutsun. Tämä elämä on Jumala, jonka olomuoto on rakkaus.

Rakkaus on yhtä kuin elämä on yhtä kuin Jumala.
Sinussa on potentiaali Jumaluuteen, koska olet ikuinen sielu.
Matka siihen kokemukseen on pitkä, vaivalloinen ja täynnä valintoja, sen mukaan missä olet menossa. Hiilestä muodostuu timantti tuhansien asteiden kuumuudessa. Sielusta muodostuu tietoinen olento tuhansien vuosien matkalla läpi ajan, paikan ja tilan. Kuitenkin jokainen syntynyt, elävä olento kantaa kaikessa mukana omaa henkistä ydintä. Vasta kun ydin tulee esille, ihminen herää todelliseen elämään. Mikä matka!

" Rakkauden Jumala, olen astunut portista, jota olen etsinyt vuosisatoja. Etsin sitä, vaikka en tinnyt etsiväni. Haparoin pimeässä pitkään ja tuskallisesti, koska halusin uskotella itselleni muiden kaltaisteni uskomuksia. Ihmettelin aina miksi ja juuri ihmettelyn kykyni nosti minut oikeaan suuntaatn etenevälle polulle, kohti Sinua ja todellista itseäni.

Rukoilen lakkaamatta ja kiitän. Tässä hiljaisuudessa on lepo. Tässä tietoisuudessa on järkkymätön rauha. Tässä on rakkaus, syyn ja seurauksen päätepiste. " Amen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti