perjantai 19. syyskuuta 2014

Ulottuvuuksien liikkeessä

Henkinen eteneminen tapahtuu oivalluksien kautta. Miten päästä oivalluksen virtaan? Miten saada itsensä tasapainoon ja rauhan tilaan? Miten saavuttaa syvempi luovuuden ja luomisen tila?

Meditaatio, rukous ja henkiopin opiskelu ovat vastauksia näihin kysymyksiin. Oman ajattelun ja ymmärryksen kautta elämän ja elämisen merkitykset alkavat vähitellen avautua. Tekemällä elämää rakentavia valintoja, hyväntekeväisyyttä ja olemalla ihminen ihmiselle, eläimille ja koko kaikkeudelle. Sisäistää korkeamman moraalin ja etiikan merkitykset omassa elämässä.
 
Ilokseni voin tuoda julki sen, että olen saanut  toimivan yhteyden omaan enkeliini, jonka nimi on Marcus. Löydät hänet blogista:
henkiopasvastaa.blogspot.fi. Mieltäsi painaviin asioihin on saatavilla taivaallista näköalaa. Henkiseen kasvuun liittyviä tilaisuuksia facebookista Villa Eeta sivustolta.

Käy tutstumassa sivustoon casanystavat.fi.  Sieltä voit löytää henkeäsi vahvistavaa ja inspiroivaa materiaalia.

Elämämme on tarkoitettu elettäväksi ja ryhtyminen on alku. Ei riitä, että istun pohtimassa ja suunnittelemassa, vaan nyt on oikea aika avata sydän, pää ja koko keho uudistaville energioille. Sinä kirjoitat elämäsi käsikirjoitusta . Sinä toteutat unelmasi. Sinä olet maailmankaikkeutesi keskiössä. Mitkä mahdollisuudet ovatkaan ulottuvillasi, kun vain rohkenet katsoa ja nähdä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti