keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Suuren muutoksen kynnyksellä

Mikä on se suuri muutos, josta henkimaailma on kuiskinut pitkään, eri kanavien kautta? Kanavana ovat olleet henkisesti virittyneet ihmiset, joilla on avoimuutta ja herkkyyttä olla kommunikaatiossa eri tasojen asukkaiden kanssa. Pelkästään se, että joku mainitsee mahdolliseksi sen, että maailmankaikkeudessa on muitakin kuin ihmisiä, saa heikkohermoisimpien niskakarvat nousemaan pystyyn. Tiedeyhteisö on tiennyt vuosikymmeniä, että maailmankaikkeus pitää sisällään mitä erilaisimpia tasoja ja paikkoja, jossa on elämää. Politiikot ja vallanpitäjät eivät ole olleet kovin innokaita julkaisemaan muunlaista " totuutta", kuin vanhakantaisen uskomuksen " olemme ainoita koko universumissa."

Kultainen aika-mitä se tarkoittaa meille tavallisille tallaajille? Tavallisiksi tallaajiksi kutsun ketä tahansa ihmistä, joka koittaa selvitä arjesta tekemällä työtä, maksamalla veroja ja huolehtimalla asioistaan. Suurin osa ihmiskuntaa lukeutuu tavalliseksi tallaajaksi, pieni osa on niitä, joilla kuulostaa olevan ovi raollaan eri ulottuvuuksiin ja yksi osa käyttää, muiden suostumuksella, valtaa. Vallankäyttäjät eivät valitettavasti ole ruudin keksijöitä tai edellä aikaansa olevia kirkasotsaisia ajattelioita tai visionäärejä, vaan usein vanhakantaisia jumittuneita ja omien etujen ajajia, joille tärkeämpää on pitää tavallinen ihminen kontallaan. Kontrollointi ja luvanvaraisuus on yksi keino pitää vallalla vanhentuneita käsityksiä ja vailla totuutta olevia uskomuksia.

Murroksen aika puistelee koko ihmiskuntaa. Kyse ei ole jonkun peräpörhölän vallankumouksesta, vaan maailmalaajuisesta muutoksesta. Muutosvastarinta on valtava, koska kaikki se mille vanhamaailma on rakentunut tulee väistämättä murenemaan. Siinä rytinässä uskonnot tulevat aivan uuteen valoon, maanteide, historia, talous, koulutus, terveydenhoito, ihmiskäsitys jne. pirstaloituvat. Mitä jää jäljelle? Ihmiskunta, jolta katoaa valheeseen perustuva turvallisuudentunne taivaantuuliin.

Vanha murtuu ja uusi tulee esille, niin luonto toimii. Energia on keskeistä, joten tyhjäksi jäävää tilaa ei ole olemassa. Kysymys kuuluu, kuka aloittaa sen keskustelun, jossa pohditaan ihmiskunnan tulevaisuutta siinä valossa, mikä osoittautuu todeksi? Emme ole olleet koskaan ainoita olentoja maailmankaikkeudessa ja että maapallolla  nyt olevat ihmiset käyvät läpi henkisen evoluution yhden vaiheen. Transformaation aineellisuudesta henkisyyteen ja sitä kautta maailmakaikkeuden tietoiseksi, vastuunsaottavaksi olennoksi? Muutos täytyy olla valtava, sillä kaikesta uutisoinnista pääteltynä ihmiskunnan moraalinen ja henkinen tila ei juurikaan ole kehittynyt vuosituhansien aikana. Rakkaudellisuus ja anteeksi antaminen ei ole "muotia" vaan tappaminen ja kosto elää. Tunteet voivat loistavasti ihmisten mielissä ja arjessa.

Kumpaa koiraa ruokit, kilttiä vai vihaista? Vanhan maailman sanonta, jonka vastine tulevaisuudessa ja jo nyt on - kumpaa Alienia ruokit terroristia vai enkeliä? On olemassa olentoja, jotka saavat energiansa ihmisen ajatuksien ja tunnetilojen kautta. He linkittyvät toisiinsa niin, että toinen ruokkii toista. Tämä on äärimmäisen tärkeä ymmärtää käytännön tasolla. Ajatuksemme ja tunteemme ovat maailmakaikkeuden "valuttaa",  koska kyse on polttoaineesta, energiasta. Ajattelumme ja tunteemme virtaavat paikasta, tilasta ja ajasta piittaamatta. Ne etenevät energia aaltoina läpi universumien . Negatiiviset liittyvät negatiivisiin, positiiviset positiivisiin jne. Samankaltaiset vetävät samankaltaisia puoleensa. Olemme jokainen luovia potenttiaaleja ja tarkoituksenemme on kasvaa tietoisiksi universumin kansalaisiksi.

Elämme seurauksien elämää ja nyt suuren murroksen aattona, laskut tulevat maksuun pika vippien tavoin. Kiihtyvässä syklissä meidän on alettava ajattelemaan laajempia kokonaisuuksia ja vihdoinkin uskallettava nähdä pidemmälle, kuin oman tontin rajoille. Sumutus ja manipulointi ovat tulleet tiensä päähän, todellisuus murtautuu esiin ja sille ei kukaan, eikä mikään taho, voi yhtään mitään. Ratkaisijan aseman nousemme me, tavalliset taivaalliset ihmiset. Meitä on enemmistö ja meidän on tehtävä tarkoituksemme.

Rukoilu virrattaa energiaa, valon voimaa ja vahvuutta, läpi koko maailmankaikkeuden. Sydämestä aaltoina virtaava rakkaus elävöittää niin lähettäjänsä, kuin kaiken, mitä se koskettaa. Meditaation syvällisessä hiljaisuudessa, näkymättömissä fyysisiltä katseilta, valopunokset kutoutuvat loistokkaasti yhteen, muodostaen läpikuultavan kudoksen, joka kestää. Siihen kudokseen voi jokainen liittyä ja sen kudoksen aikaansaamiseen kutsutaan jokaista meistä.

Nyt on valmistautumisen aika. Voimme odottelun sijaan valmistaa tietä. Jokaisena päivänä meillä on tilaisuus tehdä positiivisia, elämää rakentavia päätöksiä. Jokaisena päivänä meillä on mahdollista lisätä valoa maailmankaikkeuteen, heijastamalla Jumalallista puolta itsestämme. Paluuta menneseen ei ole. On tie, joka johtaa kirkkauteen. Kysymys ei tässä vaiheessa ole enää halustamme vaan vastuullisesta ryhtymisestä.

" Oi suuri Jumala, joka olet vihdoin kääntämässä kirkastetut kasvosi puoleemme. Olemme siis valmiita ottamaan vastaan siunauksesi. Sinä tunnet ihmisen ja tiedät, että muutoksien tullessa käperrymme vanhaan turvalliseksi koettuun elämäämme. Meitä pelottaa, vaikka luottamuksemme Sinuun kestää. Pelkäämme rakkaittemme puolesta, jotka eivät suostu kääntämään katsettaan kirkkauteen, vaan he lymyävät pimeillä kujilla, koston ja vihan tunteet sydämissään. Mitä me voimme heille? Miten toimien heidän sydämensä avautuisi uusille parantaville energioille? Olemme voimattomia, koska tiedämme, että kaikkien on itse kannettava ristinsä. Jokaisen meistä on vapaaehtoisesti valittava ja kannettava vastuu seurauksista. Siihen me tarvitsemme voimaa ja rohkeutta, että pitäydymme tässä tietoisuuden valossa. Vahvistukoon valosi ja täyttyköön tahtosi kohdallani. Olen kulkenut niin pitkän pimeän, että nyt jo tiedän,
mitä valo vaatii ja mitä se tarkoittaa.
Polveni eivät horju, koska Sinä olet minun kanssani. Sinun valosi on minun valoni. Amen."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti