maanantai 7. tammikuuta 2013

Totuus-seerumi virtaa

Mikä on totta?
Mistä voit tietä elätkö totuudessa vai uskomuksissasi, jotka liittävät sinut yhteisöösi, perheeseesi ja juuriisi?
Onko olemassa absoluuttinen totuus, joka ei muutu, vaan ihmisten tulkinnat muuttuvat aikain saatossa, kehityksen ja kasvun edetessä?

Totuudesta on sanottu, että se on usein yhden ihmisen ( voimakkaan) mielipide, jonka hän kykenee markkinoimaan muille, jotka eivät ole vahvoja mielipiteissään. Usein vallan käyttö liittyy oman totuuden markkinoimiseen ja ne jotka seuraavat ideaa, takaavat idean synnyttäjälle valta-aseman yhteisössä.

Ihmisten keskuudessa pysyttäessä, ilman Jumalaa ja henkistymistä, totuus voidaan kuvata edellä mainitusti. Totuus muuttuu ajan myötä, koska tieto ja tietoisuus lisääntyvät. Vanhoille totuuksille voidaan naureskella ja päivitellä, että miten joku asia on voinut olla niin vaikuttavan totuudellinen, että laajat ihmisjoukot ovat uskoneet asian ilman epäilyä tai kritiikkiä. Ihmisten mielipiteisiin voidaan vaikuttaa ja vaikutetaan markkinoiden toivossa ja uskossa. Raha, valta ja totuus oikein markkinoituna, johtaa suurta osaa ihmiskuntaa, Olkoonkin, että kyse on vain rahavirtojen ohjaamisesta omaan lakkariin.

Ihmisen tietoisuuden laajentuminen, ymmärryksen ja tiedon suunta, saattaa ihmisen kasvokkain Jumalallisen  totuuden kanssa. Koko henkinen kasvu korreloi absoluuttiseen totuuteen. Elämän mestari Jeesus Kristus opetuksillaan osoittaa, mitä henkistynyt sielu on. Täysin tietoinen Jumalan tarkoituksesta ja totuudesta. Olemme jokainen Jumalan poikia ja tyttäriä ja niimpä kasvumme mittarit löytyvät tavoistamme elää, kyvystämme rakastaa ja antaa anteeksi, parantaa sairaita, hoitaa ja hoivata vähäisimpiä.

Nyt uuden elämän aamunsarastuksessa Jumalan tahdosta ja universumin lainalaisuuksien mukaan, energioiden laatu ( Jumalan ilmeneminen) kirkastuu, voimistuu ja nostaa kaikkien oelvaisten tietoisuutta. Totuus-seerumi pyyhkii koko maapallon, mutta myös universumin läpi, mukaan lukien jokaisen meistä. Kaikki rakenteet ja instituutiot ( ihmiset niissä)ovat samojen vaikutuksien alaisuudessa. Totuuden tuli polttaa ja korventaa meitä kaikkia. Miten olemme hoitaneet leiviskämme? Tai miten olemme hoitaneet työmme, ihmissuhteemme, itsemme. Kaiken sen, mihin meillä on ollut mahdollisuus vaikuttaa?

Kuinka paljon kannamme mukanamme valheita, miellyttämisen halua, epärehellisiä ajatuksia, sanoja ja tekoja? Miten paljon tyydymme peesaamaan, kun emme laiskuuttamme, kiltteyttämme tai saamattomuuttamme uskalla olla sitä, mitä olemme oikeasti? Tai sitten, kuinka paljon ahdistamme läheisiämme, kiusaamme, ilkeilemme ja olemme pahoja, koska joku ei suostu olemaan samaa mieltä? Kuinka kaukana olemme tasapainosta ja rehellisyydestä itseä, läheisiä ja koko elämää kohtaan? Totuuden porotuksessa kaikki tämä tulee eteemme, muodossa jos toisessa.. Meillä ei ole mahdollisuuksia pimittää itseämme, tekojamme, sanojamme ja ajatuksiamme. Olemme nyt siirtymässä ulottuvuuteen, jossa ei ole epärehellisyyttä. On vain Jumalallinen totuus. Heijastamme elämämme tähän totuuteen ja tulemme näkemään ja kokemaan itsekkyytemme virheet ja väärät uskomukset täysin selkeinä. Tiedämme, että meidän on muututtava ja muutettava itsemme, että voimme jatkaa elämää.  Ei ole olemassa oikopolkuja, ei kierto teitä, ei selityksiä eikä verukkeita.

Jos tunnet uupumusta, hermostuneisuutta, ahdistusta, unettomuutta, kipuja, alakuloa, pelkoja, voimattomuutta, vihaa, suuttumusta tai sydämesi muljahtelee kyse on ikuisesta kehon viisaudesta, joka antaa viestin sinusta sinulle. Elämäsi kaipaa korjaavia liikkeitä ja vain sinä voit niihin ryhtyä. Mikä pikimmin sen paremmin, koska työtä asioiden, tapojen ja uskomusten korjaamiseksi riittää.

" Jumalani, rukoilen sydämeni hiljaisuudesta ajatuksia, sanoja ja tekoja maailmamme parantamiseksi, ihmisten toimesta, yksilöinä ja yhteisöinä. Totuuden virrassa puhdistumme kaikesta valheesta, kaikesta itsekkyydestä ja erillisyydestä. Sinun totuutesi on perusta uudelle ihmiselle, uudelle maailmalle, uudelle universumille. Rakas Jumala, vahvista meitä kaikkia ottamaan paikkansa luomisen virrassa, joka saataa meidät kotiin. Vahvista niitä jotka epäilevät, uudista niitä, jotka ovat yhä kiinni vanhoissa uskomuksissaan, vapauta ne, jotka ovat tehneet jo tarpeeksi. Kiitos, kiitos, kiitos."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti