keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Enkelisi odottaa Sinua

Enkelit-Jumalan sanantuojia ja viejiä. Yhdistävä energia Luojan ja luodun välillä ja kesken. Enkelisi odottaa Sinun heräämistäsi. Tiedäthän, niin kauan kun sidot itsesi maalliseen eli fyysiseen todellisuuteen, yhteys enkeleihin, sinun puoleltasi on mahdotonta. Maallinen tai materialistinen ei tunnista eikä tunnusta henkeä, ei Jumalaa, eikä henkisyyttä. Raha on materialistin "Jumala."

Enkelisi on silti koko ajan kuulolla ja seuraa herkeämättä, mutta hän ei voi toimia ennen kuin sinä pyydät. Rukous on puhetta Jumalalle ja meditaatio on Jumalan kuulemista, kuuntelemista. Enkeillä on kummassakin tilassa suuri merkitys. Yhteydenpito ja vuorovaikutus syntyy rukoilemisen ja meditaation avulla. Jumala on läsnä, hän ei nuku ja hän on loputtoman kärsivällinen suhteesi. Olethan hänen luomuksensa. Sinulla on vapaa tahto mikä tarkoittaa valinnan vapautta mutta myöskin seurauksien vastuuta. Jo ajatuksesi antavat energisen impulssin maailmankaikkeudelle, siksi on oltava hereillä omien ajatuksiensa suhteen. Se mitä ajattelet, sitä sinä elät ja olet huomenna. Mieti-siksi on alettava muuntaa ajatuksia valoa kohti, että huomisen elämä olisi edes hievenen positiivisempi, valoisampi.
Enkelisi rakastaa naurua, iloa ja huumoria. Onko sinun elämässäsi iloa? Miten on naurun ja huumorin laita? Näitä ajatuksia välittäessäni tunnen pistoksen sydämessäni. Voi kuinka helppo on vajota ahdistavaan ilottomuuteen, paasaamiseen kuinka asiat ovat pielessä, tyytymättömyyteen tekemättömien töiden äärellä, epäuskoon-kuinka pitkä lista sitä energiaa joka loitontaa minut yhteydestä, eheydestä, terveydestä. Syyttäminen ja syyllistäminen, motkottaminen ja valitus virren kertosäkeistön hoilaaminen korkealta ja kovaa.... Se on niin inhimillistä, mutta tässä juuri on se muutoksen tekemisen välttämättömyyden paikka. Mikäli aion saada itseni kuntoon, kaikilta osin, minun on aloitettava juuri nyt.
Hiljentykäämme. Mielenhiljaisuus on tila jossa ajatukset lakkaavat. On luonnollinen hengitys joka tuo puhdasta energiaa, joka vähitellen täyttää koko olemuksen. Uloshengitys vie mennessään kaiken sen mistä on valmis päästämään irti. Suljettujen silmäluomien takana, otsassa kolmannen silmän kohdalla on sinun sielusi istuin. Kiinnity siihen ja hengitä luonnollisesti. Yhteys syntyy energioiden kautta, värejä, pyörteitä, säkeneitä, symboleja. Mikä on sinun symbolisi? Yhteys on syntynyt-tunnet sen kyllä. Ole tässä rakkaudellisessa yhteydessä, anna sen täyttää sinut, kaikki sinun kerroksesi, kaikki sinussa ja elämässäsi yhtyvät tähän taianomiaseen yhteyteen. Viivy vielä-älä kiirehdi-ole oma itsesi minä olen.
"Jumala vastaa ja sanoo kaiken järjestyvän. Tee lapseni oma osuutesi. Elämä on tekojen tila ja sinä teet sen minkä koet tärkeäksi. Voit täyttää aikasi niin kuin haluat. Halusi on sinun motivointisi väline. Intohimosi ajaa sinua eteenpäin, ottamaan selvää, olemaan osallinen. On aikoja jolloin pysähdyt tai voit ajatella että Jumala on asialla, kun epäonnistut, sairastut tai elämääsi kohtaa joku järkytys. Jumala ei puutu siihen, koska sinä olet vastuussa valinnoistasi ja seuraukset tulevat elämääsi joka tapauksessa. Kysy itseltäsi-rakastatko itseäsi? Tai pohdi, kuinka paljon annat toisten, ulkopuolisten, säädellä elämääsi, sen vuoksi että kuvittelet sen olevan ainoa oikea tapa selvitä tai olla väleissä tai saada ymmärrystä? Muistathan, että hekin ovat samalla polulla, matkalla kotiin. Älä unohda, että olet sielu, kipinä Jumaluutta hehkuu sismmässäsi ja odottaa pääsevänsä enemmän esiin. Älä anna kenenkään koskaan ikinä varjostaa valoasi. Se juuri on sinun tehtäväsi, pitää huolta ja hoitaa sisimmässäsi olevaa Kristus valoa, tietoisuutta siitä kuka olet oikeasti. "
Kiitollisena tästä uudesta päivästä, tästä tuokiosta äärettömässä rakkauden virrassa. Annetaan valomme, ilomme, rakkautemme ja huolenpitomme välittyä kohtaamillemme matkalaisille. Enkelisi odottaa huomiotasi.....

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti